2777
2789
به سلامتی و مبارکی علائمت همین ها بود تا ازمایش؟ جنسیت نی نی ها مشخص شده ؟

زیاد میخوابیدم سردم بود شونه ام یهو میپرید 

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام دوستان اینجا کسی هست که به امید خدا باردار شده با ذخیره کمتر از نیم و سن بالای 35 سال

سلام عزیز جان . من ذخیره تخمدان ۰/۴۸ و ۳۶ سالم هست و این ماه باردار شدم به لطف خدا بعد از ۵ ماه اقدام 

feautersmomys@

دوستان این کانال تلگرام برای رد و بدل کردن اطلاعاتمون بعد از ای یو ای،

اونایی که تحت درمان با نسخه دارویی،

و مادران اینده هست....

دوست داشتین‌ عضو بشین🙏🏻

این ایدی رو در تلگرام سرچ کنید

feautersmomys@

سلام دوستان منم ۳ ساله اقدام میکنم و نشده ۳ تا دکتر عوص کردم و نشده و ۳ بارم آی یو آی ک نشد بازم ازمایش دادم ذخیرم زیر ۱ هست و الان دارم تمام تلاشمو میکنم ک خودم طبیعی باردار بشم .شمایی ک مشکل منو داشتین و طبیعی باردار شدین میشه ب منم کمک کنین ممنونم ازتون

من چند ماه هست که ازدواج کردم ۳۹سالمه . در ۳۲سالگی یایسه شدم بچه ها از کجا شروع کنم 

اسمم سحر نیست به خاطر این که شناسایی نشم این اسم رو انتخاب کردم. آخه آشنا دارم تو سایت  . نه اسمم سحر هست نه فامیلم انتخابی
سلام عزیز جان . من ذخیره تخمدان ۰/۴۸ و ۳۶ سالم هست و این ماه باردار شدم به لطف خدا بعد از ۵ ماه اقدا ...

سلام عزیزم.خیلی مبارکت باشه.

میشه بگی ماهی که باردار شدی چه علائمی داشتی؟ مخصوصا هفته منتهی به موعدت؟

سلام عزیزم.خیلی مبارکت باشه.میشه بگی ماهی که باردار شدی چه علائمی داشتی؟ مخصوصا هفته منتهی به موعدت؟

سلام عزیزم. خیلی ممنونم سلامت باشی. هیچ علائمی نداشتم. دو روز تاخیر پریود داشتم رفتم آزمایش مثبت بود 

سلام به همه دوستان.

خانوما خداروشکر منم روز ۲۷ سیکلم بی بی مثبت زد و روز ۳۰سیکل آز دادم بتا ۷۳۲...

برای همه دعا میکنم...مخصوصا عزیزانی که بهم دلداری دادین.

انتظار خیلی سخته...خداوند دامن همه رو سبز کنه.😢

از ائمه یاری بگیرین واسطه بشن ان شاالله.

مخصوصا امام حسین😊

سلام به همه دوستان.خانوما خداروشکر منم روز ۲۷ سیکلم بی بی مثبت زد و روز ۳۰سیکل آز دادم بتا ۷۳۲...برا ...

به سلامتی مبارک باشه

کار خاصی انجام دادید؟ ذخیره تون چند بود؟ هورموناتون fsh و lh نرمال بود؟

به سلامتی مبارک باشهکار خاصی انجام دادید؟ ذخیره تون چند بود؟ هورموناتون fsh و lh نرمال بود؟

سلام عزیزم.من همش استرس داشتم...از شدت خستگی یک ماه رها کردم گرفت.ذخبره ام ۱.۶۱ و fsh 5.2 .lh2.8

سلام عزیز جان . من ذخیره تخمدان ۰/۴۸ و ۳۶ سالم هست و این ماه باردار شدم به لطف خدا بعد از ۵ ماه اقدا ...

ببخشید fsh و lh تون چند بود؟ اون ماه که باردارد شدید تو تایم تخمک گذاری ترشح هم داشتید؟