2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچها یه سوال؟ شوهراتون بدشون نمیاد تا این موقع گوشی دستتون؟ یه مشکل نمیخورید؟؟؟؟

عزیزم در کل مردا دوست ندارم خانمشون زیاد گوشی دستش باشه ، من وقتی خودشم بیدار باشه گوشی میگیرم 

هیچوقت نذار شوهرت تنها بخوابه حتما بغلش کن که فکر نکنه گوشی مهم تره 

من تو این چند روزه تنظیم خوابم و هم درست میکنم دیگه شبا بخوابم

دنیا جای موندن نیست همه مسافریم ارزش نداره همدیگه رو ناراحت کنیم خوشگل خانوم😘😘😍
اون عشق نيس .داري اشتباه ميزني

ن پسر خوبیه فقط حساسه مثلا میگه خب چی دارن ک هی ازشون میگی یا اینکه میگه چرا باید عکس یه آقا پروفایل عشقم باشه میگه برعکسش بود تحمل میکردی؟حقم داره 

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🥀 سابقه پنج بار تعلیقی😕اگه با نظرم مخالفی یه نفس عمیق بکش بعد تایپ کن منم جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون ،دل بشکنه پس جواب نمیدم🙏🏻💙
خنگ شدم نصف شبی😂😂😂😂😂 ولی خداییش من فیلم صحنه دار بخوام ببینم شوهرم نصفم می‌کنه چه برسه به یوپر

خوب میکنه😂

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️   
منم عاشق شدم خیلی رو غریتی ب شدت خسته شدم از رفتارش اما دوستم نداشت آبجی دوست دادن ب غیرتی بودن نیست ...

درسته همش این نیست ولی خب بخشیش هم هست

وحشتناکه کسی ک بهش تکیه کردی درمقابل یه ادم عوضی مراقبت نباشه فاجعس

تکیه کردم بر وفای او غلط کردم ،غلط..باختم جان درهوای او غلط کردم ،غلط                              عمر کردم صرف او فعلی عبث کردم ،عبث.. ساختم جان را فدای او غلط کردم ،غلط                        دل به داغش مبتلا کردم خطا کردم ،خطا..سوختم خود را برای او غلط کردم ،غلط...                                       از برای خاطر اغیار خارم میکنی...من چه کردم کین چنین بی اعتبارم میکنی...روزگاری آنچه با من کرد استغنای تو..گر بگویم گریه ها بر روزگارم میکنی...    
عزیزم😍😍 ولی ریشاش قشنگه  گاهی تُن سبز داره گاهی خاکستری

همون دیگه عاشق ریشاشم یکیم چشاش😊

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
یه بار یه نفر اشتباهی یه مرده بهم زنگ زد گفت سلام خوبی با یه بار تو واتساپ یکی بهم پیام داده بود دید ...

من حرفی ندارم 😑😑 عزیزم حتما با یه روانشناس صحبت کن ، حق داری ناراحت باشی

دنیا جای موندن نیست همه مسافریم ارزش نداره همدیگه رو ناراحت کنیم خوشگل خانوم😘😘😍
عزیزم در کل مردا دوست ندارم خانمشون زیاد گوشی دستش باشه ، من وقتی خودشم بیدار باشه گوشی میگیرم  ...

من مجردم😁

بابامم اصلا گیر نمیده بع گوشی اما حس میکنم شوهرا یه جورین ک بدشون میاد.

همیشه برام سوال بوده خانومای اینجا چطور شبا بیدارن و شوهراشون ناراحت نمیشم

اگه پر میوه ای، پر سایه ای، افتاده تر شو...👌