2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هیچ غذاتو کم کن ریزه خواری نکن ناهارو حذف کن یکمم تو خونه ورزش کن روزانه پیاده روی دراز نشست ماهی دو ...

من‌کلا‌فعالیتم زیاده هم اینکه کم غذا هم هستم ولی با این حال تپل هستم

خدایا به قلبم آرامشی بده از جنس خودت 😔❤

من خیلی معقول غذامو کم کردم.قند و شیرینی وانواع نوشیدنی های حاوی قند و حذف کردم.شامم رو زود میخورم.ارد سفید هم مصرف نمیکنم.اصلا به خودم گرسنگی ندادم.هفته ای سه بار میرفتم باشگاه.الان بخاطر کرونا توخونه ورزش میکنم.

من خیلی معقول غذامو کم کردم.قند و شیرینی وانواع نوشیدنی های حاوی قند و حذف کردم.شامم رو زود میخورم.ا ...

گلم من ۶هفته هست کلا رژیم میگیرم و ۱هفته هست که میرم باشگاه هم کلا فعالیتم زیاد چه تو خونه چه بیرون یهویی میبینی تو عرض ۲و۳ماه هفت یا هشت کیلو وزن کم کردم یا بر عکس میخوام وزنم ثابت بمونه هی بلا پایین نره

چجکری به منم بگو

برای چند سال پیش بود یچیزاییشو یادمه

سه وعده کامل غذا میخوری و ۳ میان وعده

اگر برنجی باشه ۱۸ قاشق هنگام خورد میشماری و میخوری 

اگه ماکارانی باشه ۲۴ قاشق

صبحونه نون سنگک نصفشو میخوری با اندازه قوطی کبریت پنیر

اگه شیر خشک داری عالیه واسه چاق شدن به عنوان میام وعده

بیسکویت ساق طلایی بگیر بخور

میوه حتما باشه تو میان وعده هات

سوهان هم چاق میکنه

هر وقت دیدی شکمت خوب کار میکنه یعنی خوب داری میخوری

اگه همراه باهاش ورزشم کنی چربی نمیاری

قرص روی و آهن هم بخور

گلم من ۶هفته هست کلا رژیم میگیرم و ۱هفته هست که میرم باشگاه هم کلا فعالیتم زیاد چه تو خونه چه بیرون ...

هیچی اندازه قند ومواد حاوی شکر کالری نداره.به وزن دلخواهت که رسیدی با توجه به اینکه فعالیتت زیاده تو تغذیه ات دقت کن.بدنسازی کار کن تا سفت بشه قدمت.فرم بگیری.

هیچی اندازه قند ومواد حاوی شکر کالری نداره.به وزن دلخواهت که رسیدی با توجه به اینکه فعالیتت زیاده تو ...

گلم بخدا تمام راه و رفتم اصلا اهل شیرینجات نیستم ولی میخوام وزنم ثابت بمونه نه بالا باشه نه پایین بخدا پوستم خراب شده😔

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز