2821
2789
عنوان

رژیم غذایی

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 23 پست
الان اون خانمه که تبلیغ رژیم آویسا رو میکنه پیداش میشه البته اگه خواب نباشه😶

اگه منظورت منم که نه عزیزم خواب نیستم تبلیغ هم نمیکنم به چه حقی قضاوت میکنی؟! من تجربه کردم تجربمو در اختیار بقیه میذارم شما اگه فکر میکنی درست نیست امتحان نکن کسی رو مجبور نمیکنم که 

والا اینجا جائیه که تجربه هامونو به اشتراک بذاریم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگه منظورت منم که نه عزیزم خواب نیستم تبلیغ هم نمیکنم به چه حقی قضاوت میکنی؟! من تجربه کردم تجربمو د ...

نمیدونم شمایی یا نه چون اصلا اسم کاربریشو نگاه نمیکنم

ولی اون خانمی که من میگم صد در صد کارش تبلیغه چون تو تمااااام تاپیکای رژیم هستش و دقیقا با ی متن مشخص رژیم آویسا رو تبلیغ میکنه

من خودمم ی مدت دنبال پیدا کردن رژیم بودم خیلی از تاپیکای رژیمو دنبال میکردم و اون کاربری که میگم دقیقا تو تمام تاپیکا بود و همون متنو برای همه کپی میکرد و این به هیچ عنوان نمیتونه اتفاقی باشه که آدم دقیق تو تمام تاپیکای رژیم حضور داشته باشه و عینا ی پست رو بذاره

ساده لوح بود هم با قضاوت کاملا قضیش جداس

هم اون خانم هم ی خانم دیگه که کاملا ناشیانه ی دکتر زنان رو تبلیغ میکنه که اتفاقا بسیار دکتر بدیه

ایشونم تو تمام تاپیکای معرفی پزشک زنان میره و دکترشو معرفی میکنه

اگه اونی که میگم نیستی که هیچی

ولی اگر هستی حداقل روشتو عوض کن که انقدر مشخص نباشه تبلیغه

🌷
نمیدونم شمایی یا نه چون اصلا اسم کاربریشو نگاه نمیکنم ولی اون خانمی که من میگم صد در صد کارش تبلیغه ...

شما بیا پول من برو چیزی که من پیشنهاد میدمو امتحان کن اگه دروغ گفتم بیا هر چی خواستی بگو من خودم آره متن کپی میکنم میفرستم چون نمیتونم با سرعت کم دستم بنویسم یه عالمه از اول من خودم نتیجه گرفتم پیشنهاد میدم و اصلا درست نیست اینطوره منم زیر چندتا تاپیک دیدم شما اومدی نوشتی که اون خانمه آویسا تبلیغ میکنه کجاست خوابه فلانه خب این درسته؟؟؟ هر کسی سرش تو کار خودش باشه بد نیست. اگه شما دوست نداری خب نگیر اجباری نیست که پشت سر حرف میزنین

شما بیا پول من برو چیزی که من پیشنهاد میدمو امتحان کن اگه دروغ گفتم بیا هر چی خواستی بگو من خودم آره ...

یعنی شما کلا هر روز میری تاپیکای رژیمو چک میکنی ببینی کی کمک میخواد بهش رژیمتو پیشنهاد بدی؟؟؟؟ فکر نمیکنی کارت بسیار عجیبه و باورش سخت🤔

اون خانمی که میگم ی دکتر نابلد رو تعریف میداد رو هم من یادمه مدام ازش خوب میگفت

یبار ی خانمی میگفت رفتم پیشش انقدر باهام بد برخورد کرده که گریم گرفته

حالا مثلا من گفتم این خانم میاد رژیمشو تبلیغ میکنه چرا باید به شما بربخوره مثلا؟؟؟؟

نهایت اونی که میخواد رژیم شما رو بگیره یکم بیشتر تحقیق میکنه که مطمئن شه تبلیغ نمیکنی

ضمنا بی تفاوت نبودن در مورد افراد با سرک نکشیدن تو کارشون خیلی متفاوته

🌷
یعنی شما کلا هر روز میری تاپیکای رژیمو چک میکنی ببینی کی کمک میخواد بهش رژیمتو پیشنهاد بدی؟؟؟؟ فکر ن ...

هر وقت تاپیکی میبینم که مربوط به رژیم باشه بله میرم چون تو مسئله ای که به من مربوطه نظر میدم نه هر مسئله ای 

روز خوش

بهترین دکتر تغذیه تو تهران دکتر کوروش صمد پور هستن.ایشون بسیار خوش اخلاق، کاربلد و آشنا با جدیدترین متد های روز دنیا هستن، رژیماشون واقعا عالی و بی دردسر با بازدهی بالا هستش، شماره مطبشون اینه ۴۴۹۷۶۸۷۷