2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااااای دوس دارم بمیرم تورو خدا دعا کنید من بمیرم خسته ام دیگ هیچی نمیخوام فقط ی خواب عمیق و ی سکوت ...

سلام😂😂😂

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷    هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠            ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت افتخاریست برای ما😍
منم ۲۲ سالمه خب کلا هیچ دوستی ندارم شخصیت درونگرا و ارومی دارم  واسم میشه ی فال حافظ بگیری اگ ...

که دوست نداری؟ باشه 😐😐 منم میرم تو افق🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷    هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠            ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت افتخاریست برای ما😍
که دوست نداری؟ باشه 😐😐 منم میرم تو افق🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

عشقم تو ک جیگر منی تو ک عزیز دلم اجیمی 😍😍😍😍

گفت با دوستات برو بیرون تو ک پیشم نیستی ک باهات برم بیرون تو دوست مجازی و خواهرمی عزیز دلم دوستی ک هی باهاش برم بیرون رو گفتم 😐😐😐

عشقم تو ک جیگر منی تو ک عزیز دلم اجیمی 😍😍😍😍 گفت با دوستات برو بیرون تو ک پیشم نیستی ک باهات برم ...

جالبه ها حرفای تو تاپیکا مثل حرفای س شب پیش منه 😂😂😂😂 حالا حرفات رو بهت برگردونم😜😜😜

عشقم تو ک جیگر منی تو ک عزیز دلم اجیمی 😍😍😍😍 گفت با دوستات برو بیرون تو ک پیشم نیستی ک باهات برم ...

بیا خونمون بریم بیرون😍

من دیگه از تنهاییم گله ای ندارم همیشه با خودم میگم مگه تنها تر از منم پیدا میشه

چرا اخه اینجا کلی میتونی دوست پیداکنی عزیزم همه ادما تنهان هرچی هم ک خوش باشن بازم ی چیزی هست ناراصی باشن باید حس تنهاییو از خودت دور کنی 

من نافرم دلم گرفته خدا کی درست میشه بعضی چیزای اطرافمون خسته ام خسسسسسسسسسسسسسستهههههههههههههه   ...

اخی انشالا حال دلت زودب خوب بشه و همیشه خوش باشی عزیزم😙😙😙😙

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792