2777
2789
چوبه سادگیو دله پاکمو خوردم فهمیدم هر چی بیشتر پر رو بازی در بیاری عزیزتری  هر چقدر فیس و افا ...

اخ داغ دلمو تازه نکن  من انقد ساده و خنگم تا ارنج دستم کنم تو عسل کنم دهنش هنه میخورن بعدم گاز میگیرن انقد حرف شنیدم انقد دلم شکسته انقد تنها بودم هعیییی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام درموردتایپک اخر...همه اقایون توهرسنی شایدیه جورنباشن

دیگ پسر بالای ۲۴ تفکراتش پخته تر میشه 

درسته کاملا ولی کلا میخواستم با توجه ب سن وشرایط فعلی جواب بدن 

نظر شما چ بود؟؟؟

من همه جی خوبه ولی حال خودم خوب نیس  دیگ اصلا دوس ندارم دنیا رو

وقتی ک همه چیز خوبه پس خداروشکر کن اینقد ناشکر نباش خدا بزرگه الکی زندگی رو زهر مار خودمون نکنیم چون واقعا زندگی بی ارزشه تهش هممون میمیریم دیگه 

وقتی ک همه چیز خوبه پس خداروشکر کن اینقد ناشکر نباش خدا بزرگه الکی زندگی رو زهر مار خودمون نکنیم&nbs ...

خوبه ولی حال دل من خوب نیس دست خودم ک نیس میدونم ایراد گیرم ولی خستم دیگ از همه چی دیگ ن حاجت میخوام ن معجزه فقط نباشم

خوبه ولی حال دل من خوب نیس دست خودم ک نیس میدونم ایراد گیرم ولی خستم دیگ از همه چی دیگ ن حاجت میخوام ...

منم شرایط زندگیم خوب و معمولیه ولی پارسال افسردگی گرفته بودم یک ماه از خودم و زندگی متنفرشده بودم ففط ارزوی مرگ میکردم نمیدونم چم بود واقعا نسبت ب همه چی دلسرد شده بودم و حالم خراب بود اما بعدش کم کم خوب شدم چون ایمانمو ب خدا بیشتر کردم خدا هم جوابمو داد 

منم شرایط زندگیم خوب و معمولیه ولی پارسال افسردگی گرفته بودم یک ماه از خودم و زندگی متنفرشده بودم فف ...

من ی ماه نیس تقریبا ۴ ساله منم ایمان دارم ولی دیگ خسته ام دیگ‌ن جنگی دارم ن حرکتی 😔💔🖤

من ی ماه نیس تقریبا ۴ ساله منم ایمان دارم ولی دیگ خسته ام دیگ‌ن جنگی دارم ن حرکتی 😔💔🖤

چند سالته مگه من ۲۲سالمه اگه مشکلت جدیه برو روانشناس شاید بهتر شی شایدم مشکلت از تنهاییه با دوستات برو بیرون تو خونه ورزش کن برو پیاده روی اینا خیلی توی روحیه تاثیر مثبت دارن 

چند سالته مگه من ۲۲سالمه اگه مشکلت جدیه برو روانشناس شاید بهتر شی شایدم مشکلت از تنهاییه با دوستات ب ...

منم ۲۲ سالمه خب کلا هیچ دوستی ندارم شخصیت درونگرا و ارومی دارم 

واسم میشه ی فال حافظ بگیری اگ زحمتی نیس؟؟؟؟

منم ۲۲ سالمه خب کلا هیچ دوستی ندارم شخصیت درونگرا و ارومی دارم  واسم میشه ی فال حافظ بگیری اگ ...

منم هیچ دوستی ندارم والا و درونگرام 😅

بیا خودم دوستت میشم 😋

باشه نیت کن گلم 

منم هیچ دوستی ندارم والا و درونگرام 😅 بیا خودم دوستت میشم 😋 باشه نیت کن گلم 

مرسی عزیز دلم 😍😍😍😍

ای جانم فدای تو گلی ⚘⚘⚘⚘

مرسی عزیز دلم انشالا حاجت روا بشی 😘😘😘😘😘

عزیزم ب نیتت گرفتم حالا نمیدونم خوبه یا ن  من خودم پیش ی خانومی استخاره با قران میگیرم خیلی خو ...

اره عزیز دلم درسته خیلی مرسی 😍😍😍😍😍

ای جانم مرسی همین جوابمو داد عزیز دلم خداخیرت بده انشالا هرچی میخوای بهش برسی و مطابق با مصلحت و حکمت خدا باشه