2777
2789
عنوان

کیا عینک میزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 3776 بازدید | 59 پست
بچه ها مامانه من تازه دیروز عینکشو گرفته میگه تو خیابون ک راه میرم زمین و نگاه میکنم یجوریه انگار زم ...

اوایلش طبیعیه

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اگه نزنم میمیرم اولا خجالت میکشیدم ولی الان کاملا عادی شده برام,اول ۲۵ صدم بودم انقدر نزدم شد ۱/۵ دیگه مجبور شدم بزنم و عادتم شد,واسه عروسیم فقط لنز گذاشتم

بلندترین فریاد من سکوت من است...
 شما خریدی ؟! چنده چجوریه رنگیشم هس یا فقط طبیه 

اره گلم... البته الان تاریخش گذشته باید دوباره بخرم ، یه ساله بود که من یه سال نیم زدم اخرشم پاره شد😂 دو سال پیش۱۵۰ خریدم

طبیه رنگی هست ، رنگشم طوسیه تیرس... رو چشم زیاد معلوم نیست مگه اینکه آفتاب بزنه رنگش یکم مشخص شه... البته من خودم تیره گرفتم... روشن ترشم هست 

آره

خیلی بده که اینجوری اذیت میشه

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
از عینک خیلی ارزون تره بابا... 😐🤔من دوسال پیش هردوتارو خریدم،  عینک ۴۷۰خریدم لنزمو ۱۵۰ ، خودش ...

عزیزم لنزتو کی گرفتی الان لنزطبی کمتراز200وخورده ای اصلا نیست فکرکنم پارسال خریدی شما 

بخند که جهانبا اندوه تو دگرگون نمیشود..💙
من اگه نزنم میمیرم اولا خجالت میکشیدم ولی الان کاملا عادی شده برام,اول ۲۵ صدم بودم انقدر نزدم شد ۱/۵ ...

یعنی منم عادت میکنم؟مجردیم ۳ سال عینک میزدم

میترسم عادت نکنم احساس میکنم همه نگام میکنن

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

خب لنز رو چه مدت میشه استفاده کرد؟

یه سال، اگه خوب نگه داری پاره نشه بیشتر ، کلا باید خیلی مواظب باشی تا ناخنت پاره نکنه چون پاره شه دیگه قابل استفاده نیست رو چشم اذیت میکنه.... البته بعضیاشم فصلیه که نهایتا سه چهار ماه قابل استفاده باشه 

پس چجوری میبینی من خییییلی تار میبینم خیلی

نمیتونم ببینم فقط گاهی میرم بیرون لنز میزارم

قبلا عینک میزدم بعد بینیمو عمل کردم نتونستم عینک بزنم انقدنزدم الان بزنم اصلا بهم نمیاد بااینک یسال ازعملم گذشته ولی عینک میزدم دماغم درد میگیره واسه همین نمیزنم 

بخند که جهانبا اندوه تو دگرگون نمیشود..💙
اگه میتونی لیزیک کن راحت شی ولی منم چشام ۱ونیمه و خیلیم راضیم ک عینک میزنم زود بهش عادت میکنی بعدش ا ...

دو تا فرم داشتم ولی باز امروز یکی دیگه گرفتم خوشم اومد هم سبک بود هم شیک خدا کنه بتونم باهاش کنار بیام چون واقعا نزنم اذیت میشم

عزیزم لنزتو کی گرفتی الان لنزطبی کمتراز200وخورده ای اصلا نیست فکرکنم پارسال خریدی شما 

گفتم که دوسال پیش.... 🤔 میدونم دیگه همه چی گرون تر شده.... ولی بازم نسبت به عینک ارزون تره‌...  

یعنی منم عادت میکنم؟مجردیم ۳ سال عینک میزدم میترسم عادت نکنم احساس میکنم همه نگام میکنن

آره بابا یک هفته اولش سخته بعد دیگه خودت برنمیداری عینکتو,بخدا نزدنش اشتباهه به مرور ممکنه سر دردم بگیری,البته من اینطوری بودم سر در میگرفتم واسه همین مجبور شدم بزنم,بخدا هیچکسم نگاهت نمیکنه خیالت راحت

بلندترین فریاد من سکوت من است...
یه سال، اگه خوب نگه داری پاره نشه بیشتر ، کلا باید خیلی مواظب باشی تا ناخنت پاره نکنه چون پاره شه دی ...

خب بنظرم عینک به صرفه تره😁😁