2777
2789
عنوان

کیا عینک میزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 3776 بازدید | 59 پست
عینکیم اما نمیزنم دوسال پیش گفت یه چشم نیم یه چشم ۲۵صدم واستیگمات

من میدونم نمیزنم ولش شما بزن مال من دوبرابر شد نمره چشمم

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک میکنی نزدنش خوبه؟

تو خونه بزن 

بیرون لنز بزار

منم همیشه اینکارو میکنم

چشمی که ضعیفه و عینک نمیزنه فرقی با معلولیت نداره

اما این معلولیت رو خودت انتخاب میکنی 

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

باید بزنی بزن ۱و نیم میاد پایین با مداوم زدن من الان عینک زدم ۱و نیم هم هس بعدش میتونی لیزر کنی فقط زود تا ننره چسمت بالا نرفته چشام کور میشه نزنی ها پول ک ارزش نداره حتما بزن ک چیز های واضع ببینی

لنز کجاش ارزونه🤔

از عینک خیلی ارزون تره بابا... 😐🤔من دوسال پیش هردوتارو خریدم،  عینک ۴۷۰خریدم لنزمو ۱۵۰ ، خودشم جز بهترین مارکا بود... دقیق یادم نیست اسمش چی بود ظرفشو انداختم دور اما کره بود 🤔

من ۱۵ ساله عینکی ام . شماره چشمم ۲ و۱ و نیمه . یا عینک بزن یا عمل کن با یکیش کنار بیا چون کم کم ماهیچه های چشمت آزرده میشن و آناتومی صورتت بهم میریزه 

و خدایی که به شدت کافیست...
من پارسال 500 دادم اولا متنفر بودم الان خیلی احساس راحتی میکنم

من عینک قدیمیم رو که گاهی عصر جدید رو میداد میزدم وای چقدر واضح میدیم خیلی اون دید رو دوست دارم خداکنه به اینم زود عادت کنم

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

بچه ها مامانه من تازه دیروز عینکشو گرفته میگه تو خیابون ک راه میرم زمین و نگاه میکنم یجوریه انگار زمین خیلی نزدیکه گیجش میکنه

عادیه؟

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
از عینک خیلی ارزون تره بابا... 😐🤔من دوسال پیش هردوتارو خریدم،  عینک ۴۷۰خریدم لنزمو ۱۵۰ ، خودش ...

خب لنز رو چه مدت میشه استفاده کرد؟

اگه میتونی لیزیک کن راحت شی ولی منم چشام ۱ونیمه و خیلیم راضیم ک عینک میزنم زود بهش عادت میکنی بعدش اگه نزنی اذیت میشی.سعی کن ک ی فریم فانتزی بگیری ک خوشت بیاد و چهرت و خوب کنه .برامن حیف شد قرنیم نازک بود نشد عمل کنم