2777
2789
عنوان

کرونای همسرم😳

295 بازدید | 31 پست

الان نزدیکه دو هفته س که خونه ایم همسرم مشکوک به کرونا بودن نمیدونم تو این اوضاع بارداری من کرونا چی بود دیگه نشونه بارزش سرفه بود که یکم بیشترشده   امروز یکم اسهال و بعدش استفراغ بهش اضافه شد و دوباره دل من لرزید خودمم حالم خوش نیس هم مریصم هم اشتهام خیلی کمه هم حالت تهوع زیاد دارم اصلا اسم غذا میاد حالم بدمیشه دیگه نمیدونم چیکار کنم جونی برام نمونده از کسیم لامصب نمیتونیم کمک بگیریم شدیدا نگران همسرمم میترسم حالش بدشه یهو من چیکار کنم تو این شهر غریب حال روحیمم که افتضاح تره دلم میخواد بشینم گریه کنم فقط

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا خودتو نگران نکن اگه هم خدای نکرده باشه خفیفه شایدم یه نوع ویروس دیگه وارد بدنش شده فقط واسه احتیاط خیلی مراعات کنید ماسکم بزنید فاصله هم رعایت کنید 

-مامان                                                          -تُ  روی زَمین  خُدای مَنی
کسی شرایط من بوده؟استفراغ نشونه خوبیه یا بد؟ تو نت نوشته کسی که علایم گوراشی داره خفیف هس ولی مال ه ...

عزیزم دمنوش سعی کن بخوری زیاد ابمیوه مجبوری بخوری خودت نرفتی ازمایش بدی خیلی مواظب خودت باش 

منم مشکوک به کرونا بودم و دوستامم همینطور.هممون تب و لرز و بدن دردداشتیم ولی مشخص شد کرونانیست

مردم اغلب می‌گویند انگیزه‌ها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه می‌شود روزانه دوش بگیرید.
اصلا خودتو نگران نکن اگه هم خدای نکرده باشه خفیفه شایدم یه نوع ویروس دیگه وارد بدنش شده فقط واسه احت ...

از هم جدا هستیم تو خونه ماسک و....هم رعایت میکنیم. نمیدونم والا سیتی اسکن ریه یکم انگار درگیرشدن نشون داده بود خیلی کم بوده معلوم نبوده واسه همون دکتر گفته مشکوک