2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526677 بازدید | 68299 پست
سلام به همگی ..ولادت حضرت زینب ویلداتون مبارک☺😘🌹 وزن هفته پیش ۶۸/۸0۰ وزن امروز۶۸/۶۰۰😅 @sanaz ...

سلام گلم

🎉🎉🎉🎉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉

ولادت بانو زینب و یلدای شما هم مبارک

عالیه عزیزم👌👌👌👌 همینجوری بیا پایین😄😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام دخمیلا خوبین من این هفته واااااااقعن گند زدم😑😑 شماها چیکار کردین وزن اولیه۸۷  هفته پی ...

جان؟ 

خوب خودت ميگي ديگه رعايت نكردي 

هفته ديگه رو منظم باش فستاتم دقيق بگير كم ميشي

تقلب نكن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان اون پستت رو‌‌پاک کن  ساعت سه بیا تاپیک جدید عزیزم

چشم عزیز پاک کردم

عضو گروه نارنجی🤭قد160 وزن67وزن هدف 52💪تاریخ شروع(1/10/99💪 خب الان73 کیلو شدم و لاغرم نکردم هیچ چاقم کردم😐🏃‍♀️اگ میشه کمکم کنید مرسی اهه                                     با اجازتون تیکرم الکیه🤭🤭🤭🤪                                         فقط غییر ممکن غییر ممکنه شک نکن ک میتونی💪                                                                             خدایا هرچ مشکلاتم بزرگ باشند تو از آنها بزرگتری❤️من بی صبرانه منتظر معجزه های تو هستم❤️  ❤️          تا اینجا اومدی یه صلوات از ته دلت   واسه امام زمان و     عاقبت بخیری من و خودت بفرست🌹🌹
@shaparakشرقی   @شومیخک   @آلاهیدا   کجایی دختر؟ @بامدادخمار   @san ...

سلام عزیزم نمه دییرَی من بیلمیرم 😅

افرین خیلییییی عاالیه مباااارکه😍😍😍 هم ورود به گروه آبی و هم کاهش توپ 👍🏼♥️ 

قربونت عزیزم خدارو شکرررر 😘😘

عزیزم امروز تاپیک جدید بعد سه باز میشه اونجا پست بزار بگو تا الان با تاپیک چند کیلو کم شدی 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
@سمیه1396   سلام عزیزم.شما سر گروه من هستی عزیز؟

سلام گلم...بله سرگروه نارنجی🧡

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام بچه ها من کلا رژیمو گذاشتم کنار . از لحاظ روحی دوس داشتم کلا هیچ فشاری روم نباشه هیچیم اندازه ن ...

@بهاربانووو2  @yalda818  ببخشید اونجا جا نشد

موفق میشم نه فورا ولی حتما💪 عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خمار چالش پاییز⚜ وزن شروع ۱ آذر۱۴۰۰ : ۱۰۵ ⚜ هدف ۷۵ ⚜ قد ۱۷۰ ⚜   وزن ۷ آذر : ؟  
چشم عزیز پاک کردم

😘♥️

عزیزم توضیحات اونجارو بخون گروهت رو مشخص کن و ساعت سه به بعد تو اون تاپیک به سرگروهت بگو عضوی همین 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام گلم...بله سرگروه نارنجی🧡

خوشحالم عزیز انشاالله با تلاش خودم و کمک شما حسابی وزن کم کنم.⚘⚘⚘⚘

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
سلام گلم... باریکلا به ارادت👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 عالی هستی دختر🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 ان ...

ممنون عزیزمممم😍

قدم 153 . 

😀

❤کم سرمایه ای نیست داشتن آدمهایی ک حالت را میپرسن ولی از آن بهتر داشتن آدمهاییست وقتی حالت را میپرسند میتواتی بگویی: تو را ک دارم حالم عالی است❤
خوشحالم عزیز انشاالله با تلاش خودم و کمک شما حسابی وزن کم کنم.⚘⚘⚘⚘

تومیتونی#  💪💪💪💪