2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526694 بازدید | 68299 پست
یلدا شماهم مبارک تانیای عزیزم خیلییی ممنون😘😘🌷❤

سلام خوبین وزن الآن من ۹۲.۴۵ هست برای چالش جدید زیرگروه شما میشم یا بعد کاهش ۴۵گرمی وارد گروه شما میشم سرگروه خودم چند وقته سایت نمیاد وزن هدف ۶۷

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام میگم سرگروه قرمزا کیع الان ؟ اخه عروسترکم نیس دیگع

دیانا میشه بعد از این

بامداد جون از کی ثبت نام میکنی و گروه بندی .من۸۳کیلو دارم باید تو کدوم گروه باشم ؟

عزیزم از فردا توی تیپک باش.دوره جدید فردا شروع میشه

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

سلام گلم اشکالی نداره ....بازم خدارو شکر اضافه نکردی بیشتر رعایت کن ایشالا هفته ی آینده با ی کاهش تو ...

عزیز من چون کلا دوهفتس عضو نی نی سایت شدم میپرسم

ادرس تایپک جدید ک اینجا گذاشته میشه دیگه؟

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

عزیزم از فردا توی تیپک باش.دوره جدید فردا شروع میشه

مگه پست بامداد و نخوندی عشقم.....از امروزه هم اسباب کشی هم عضوگیری عضوگیری هم نامحدوده...هر کی هر وقت بیاد میتونه عضو شه....امضای بامداد و بگو بخونن هر کی جدید میاد و دو صفحه ی اول تاپیک جدیدمون ک تو امضای بامداد هس......اوووف چ حرفی زدم😁😁😁

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

سلام دوستان با اراده گلم 🌹 🎊🎊🎊یلداتون مبارک 🎊🎊🎊

امیدوارم همگی امروز کاهش عالی داشته باشید

@زیتونپرورده   سرگروه جونم گزارش وزن#  امروزم:

وزن شروع        وزن هفته قبل           وزن امروز          وزن هدف

۶۷.۷۰۰                   ۵۹.۸۵۰                  ۵۹.۷۰۰                ۵۵

هفته گذشته چند روز خونه مامانم بودم و متاسفانه نتونستم قوانین رژیمو رعایت کنم در نتیجه کاهشم ناچیز بوده. 

تو چالش پاییزه ۸ کیلو کاهش داشتم، تغییر سایزم هم خیلی محسوسه 😍 انشاالله چالش بعدیو با انرژی بیشتر ادامه میدم و تا پایان زمستونی به وزن هدف نهاییم میرسم👍🏻

زیتونپرورده جان تو چالش جدید چون وزن هدفمو ۵۰ در نظر گرفتم به گروه آبی برمیگردم انشاالله زودی چهار کیلو کم میکنم دوباره برمیگردم پیشتون💚

Null

سلام به همه.

وزن من ۷۵.۳۰۰ وزن هدف ۶۰

سرگروه من کیه؟؟؟؟

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
مگه پست بامداد و نخوندی عشقم.....از امروزه هم اسباب کشی هم عضوگیری عضوگیری هم نامحدوده...هر کی هر وق ...

فداتشم مرسی ک وقتتو برامون میزاری ❤

باشه پس بمون بمون. بوی خدافظی میومد از نوشته هات برا همین پرسیدم.من امروز حساس شدم .کلا میخواد اشکم ...

خودم بغلتم اشکت در نیاد همه با همیم .....همیشه و همه جااااا....😘😘😘😘😘😘😘😘🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

میریم ک داشته باشیم چالش زمستانه روووووو

🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
این ژله ها کدوم قشنگ تره؟ https://uupload.ir/files/5n33_874140_970.jpg https://uupload.ir/files ...

هر دو قشنگه😍

وزن شروع 88 وزن هفته قبل وزن این هفته76.700 وزن هدف 65 سلام دوستای گلم امیدوارم حالتون عالی باشه ...

سلام عزیزم خدا برات حفظش کنه.😍😍

تو ثابت کردی ک میتونی👏👏

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

فداتشم مرسی ک وقتتو برامون میزاری ❤

انجام وظیفه اس نفرمایید 😍😍😍😍😘😘😘😘😘