2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526047 بازدید | 68299 پست

https://uupload.ir/filelink/cijKsYRErcFm/bkii_vid-

20201217-wa0001.mpسلام دوستان گلم صبح همگی بخیر. تقدیم به دوستان گلم.همیشه شاد و سلامت باشید  

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@بامدادخمار     سلام عزیزم،اول اینکه من هر وقت توی این تاپیکا میام کلی انگیزه میگیرم&nbs ...

سلام عزیزم باید روی ذهنیتت کار کنی مگه تا الان که به اندازه کالری بودی کم نکردی پس هی به خودت بگو من به بامداد اعتماد میکنم و به اندازه فرمولی که داده مصرف میکنم و مطمئن باش کم میشی 

پرخوری که شبهاداری بخاطر اینه که یمدت تو این وضعیت بودی و بدنت بهش عادت کرده باید یکهفته خودت رو مجبور کنی روی برنامه باشی بعدش بدنت عادت میکنه و شب ها پرخوری نداری 

منم از شب بیدارم خبر جدید ندارم فقط میدونم به هوش اومده و تو بخشه بعدش رو خبر ندارم 

عزیزم تو تا الان خیلی با اراده بودی و کلی وزن کم کردی من بهت افتخار میکنم خودت هم به خودت افتخار کن چون کاهش وزن کار هر کسی نیست تو همین تاپیک ببین خیلیا اومدن عضو شدن شروع کردن ولی رها کردن و رفتن 

درکت میکنم منم زمانی که اضافه وزن داشتم حس تورو داشتم اعتماد بنفسم پایین بود ولی الان تویی که میتونی به خودت کمک کنی اینکه میگی هیچ وقت معنی خوش هیکلی رو نفهمیدی بخاطر اینه که خودت تصمیمت جدی نبوده  همین امروز تصمیم جدی بگیر بهت قول میدم تا عید عااالییی شدی و این رابطه ی مستقیم داره روی اعتماد بنفست  

هر روز تو تاپیک باش انگیزه# رو هم بخون 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام شبتون خوش🌺🌺🌺 https://digipostal.ir/thanksgiving تقدیم به الهه خانم عزیز. راهنماهای &nbs ...

سلام عشقم ممنونم با سلیقه ی من خیلییی با ارزشه 😘😘😍😍♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
@بامدادخمار    

عزیزم تاپیک جدید اول دی ماه هست میتونی بیای و عضو بشی من یادم نمی مونه تگ کنم 

🔪🔪🔫🔫🔫🔫🔫🔪🔪🔪🔫🔫💉💉💣👡👡 همه ی اونایی ک دیشب مارو قال گزاشتن و تو صفحه ی رند بودن انشالل ...

وای سپیده واقعن که من روحرفت حساب کرده بودم😂😂😂

حالا کیسه برنج کو؟🤔بابا از یه نفر قرض کرده بودم ,🤦🤦

مرسی گلم🌸😘🌷 یلدا شما هم مبارک❤

🌹🌹🌹🌹

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
@بامدادخمار   سلام لطف میکنید تاپیک جدید بزنید واسه دوره ی جدید

سلام عزیزم تاپیک جدید داریم اول دی ماه باز میشه 

سوال زیبنده ای پرسیدی واقعا چطوریه؟ @بامدادخمار    

صبر کنید میگم 

یکشنبه که اول دی نیست اصلا 🤔

وای سپیده واقعن که من روحرفت حساب کرده بودم😂😂😂 حالا کیسه برنج کو؟🤔بابا از یه نفر قرض کرده بودم ...

دللللم 😂😂😂😂😂😂😂😂

زنبیل خودمم نیس منم قرض کرده بودم😂😂😂😂

ی کیسه برنج میدم بهت😥

الهه جونم تو چالش جدید اگه یادت موند منو تگ میکنی؟ @بامدادخمار   @آلاهیدا   خانومی ...

عشقم جا نمیمونی هر وقت اومدی عضوی مثل اینجا محدودیت نداره