2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529133 بازدید | 68299 پست

تاپیک جدید کی اعلام میشه عضو شیم؟

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

خواهش گلم😘😘😘😘موفق باشی💪💪💪💪

چی گفتی پاکیدی جیگرکم😋

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امشب اندازه ی کالری مجازم خوردم 🤗 باز همون حس مزخرف همیشگی اومده سراغم ولی من به بامداد جونم اعتما ...

سلام خانومی خوبی چی شده کم اراده شدی حیفه آخر چالش هستیم تو هم تا الآن زیاد زحمت کشیدی تازه مگه قرار نبود با من جدی تر رقابت کنی ازت جلو میزنم ها من خودم رو دارم می کشم زود به دهه ۸۰ برسم عقب نمونی رقیب هم دوش من ، 

من یکم از کالریم کم شده چون شیرینی خودم پز خوردم ولی دقیق نمیدونم چقدر بود فقط میدونم ۱۰۰ گرم ۲۸۸ کالری داره  با۲۰دقیق رقص و ۱۰ دقیقه هولاهوپ 😊

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام خانومی خوبی چی شده کم اراده شدی حیفه آخر چالش هستیم تو هم تا الآن زیاد زحمت کشیدی تازه مگه قرار ...

چشام درد گرفت😂😂😂😂

سلام خانومی خوبی چی شده کم اراده شدی حیفه آخر چالش هستیم تو هم تا الآن زیاد زحمت کشیدی تازه مگه قرار ...

یه مدت باز شیطونه گولم زد🙈از الان دیگه میشم رقیییب سرسختتااااا😈😈😈

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
امشب اندازه ی کالری مجازم خوردم 🤗 باز همون حس مزخرف همیشگی اومده سراغم ولی من به بامداد جونم اعتما ...

😍😍👍🏼

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
من عمل دارم، باید در طول ده روز 4 کیلو کم کنم.  چیکار کنم دوماهه دارم کالری شماری میکنم 5 کیل ...

عزیزم میتونی رژیم پروتیین بگیری البته اگه ورزش برات مشکلی نداره 

رژیم_پروتیین#  

صبحانه :دوعددتخم مرغ ابپز + یک عدد سیب 

ناهار :مرغ یا ماهی یا گوشت ابپز یا کبابی +یک فنجان اب کرفس +سالاد بدون سس 

شام :مرغ ماهی یا گوشت ابپز یا کبابی *سالاد و ابلیمو 

میانوعده نصف موز 

ورزش حتما باید یکساعت هوازی تند یا نیم ساعت هوازی و نیم ساعت قدرتی بری 

هیچ وعده ای رو حذف نکن و جایگزین نداره 

هیچکدوم ازین وعده ها برنج یا نان و .. نداره 

بجز این مواد اصلا هیچ چیز دیگه ای مصرف نکن

کالری شماری نداره ولی زیاده روی هم نکن  

سالاد بدون سس و ماست و .. فقط میتونی ابلیمو بریزی روش 

گوشت ها کم چرب باشه مرغ سینه باشه و سرخ کرده نباشه 

ورزش هاش اجباریه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

یکی منو راهنمائی کنه. سه سال پیش با این گروه12 کیلو کم کردم. 

میخوام دوباره عضو شم. باید تو گروه آبی باشم. پروفایلم تا فرداشب تأیید میشه

سرگروه خانم آسنات99 هستن. 

حالا باید چیکار کنم، جز اینکه دوصفحه اول تاپیکو بخونم؟ 

مواظب زیبائیهاتون باشید😘

سلام خانم ها خوبی شبتون بخیر امروز یکم نمیدونم چی شده نمیخوام گزارش جز به جز بدم بالا یه گزارش ولی دادم بی زحمت همین رو بخونین

@آلاهیدا یلدایت مبارک گفته بودی امروز میگیرن خوش بگزره

@بهاربانووو2  

@dozhtarebabaei فاطمه چطوری کم پیدایی

@negin_slh  

@mahdiye_bano قرار بود بیشتر سر بزنی رفتی دیگه ازت خبری نیست 

عزیزم میتونی رژیم پروتیین بگیری البته اگه ورزش برات مشکلی نداره  رژیم_پروتیین#   صبحان ...

بامداد جان من نمیخوام پاهام لاغرتر شه. چجوری ورزش کنم یکساعت

مواظب زیبائیهاتون باشید😘
چشام درد گرفت😂😂😂😂

سلام از سبز خوشم میاد کلا تصمیم گرفتم با سبز بنویسم اگه سبزی از این بهتر سراغ داری بده امتحان کنم😅😊

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز