2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529140 بازدید | 68299 پست
@بامدادخمار     الهه نازم ببخشید دیر تبریک میگم دیروز تاپیک نبودم الان دیدم  تولد ...

قربونت عزیزدلم  خیلی لطف کردی 😘😘😍😍😍❤️❤️❤️❤️این چه حرفیه عشقم خودمم دیروز نبودم 😄

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

کره بمال بخور😂😂😂😂😂😂😂😂

شکلات داغ بهتره 🤣🤣🤣🤣

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
باید یه تاپیک اصلاح ذهنیت بزنی ها،به فنا رفتیم😅😅😅😅

باید ذهنیتتونو با اسید بشورم 😂😂😂

سلام عزیزم وایی اگر بدونی بخدا کاهشم انقدر کم شده ۲ هفته استوپ کرد وزنم هفته ی قبلم شوک بودم دیگه ۳۰ ...

سلام 😘

گلم چیزایی ک سیرکنندگی بالایی دارن رو استفاده کن ایتجور حیفه،،اینقدر زحمت میکشی واسه کاهش وزن بذار نتیجه بگیری🐥

به حکمتش دل بسپار 🌿
خدانکنه عزیزدلممممم😘😘😍😍😍😍😍 قربونتم من😗😗😗😗الهیییییی زودی شادبشی ازنوع شادی که تجربه کردنش ...

خدا نکنه عزیزم🐥🐥🐥😍😍😍😍😍

ممنونم عشقم🤩🤩🤩🤩🤩🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

به حکمتش دل بسپار 🌿
کارت درسته👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 آفرین😘🐥🐥

گزارش#  

صبحامه:سیب کوچک

ناهار:1 کوفته،2 کف نون.فلفل دلمه

شام:2 کوفته،2 کف نون.فلفل دلمه.پیاز.نصف خیار شور

میان وعده:1 لیمو.و.دمنوش.2 خرما.1 ق حلوا.3 ق زیتون

سلووووووووووووووووووووووم  من تا الان 2تا خیار خوردم و یه هویج 250 تا سوخیدم با شیلی دیلی بع ...

علیکوم السلووووووووووم😂منم صبحانه:نیمرو با یه کف دست نان سنگک   میان وعده :شیر عسل دارچین ۱لیوان  ورزش:۲۰ مین هوازی،۲۰مین قدرتی( دمنوش زیره و زنجبیل)  🤸 ناهار:۱بشقاب آش کشک  میان وعده عصر:۱عدد شکلات پشمکی+چای🤦  شام هم فعلاً تصمیم نگرفتم چی بلومبونم🤭

الهی و ربی من لی غیرک 🍃
جمع کن دهنتو انگار چاله میدونه هی وسط تاپیک بالا میاره برو در خونه خودتون

ببخشید من معده م حساسه🤪🤪🤪🤪با گفتگو هم 🤧🤧🤧🤧اها الان ماسک میزنم😷😷😷😂😂😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792