2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529140 بازدید | 68299 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@مهدیه24     @مامانجوجوبودم     @kiarash_mami     کجایییید جوو ...

همین دوروبرا میپلکم😂

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
به به چه شود😋😋 مراقب خودتون باشید مائده واسه کرونا❤❤🌷🌷

خواهرم و خانواده اش که تازه کرونا گرفتن خوب شدن

مادر و. پدرمم مه در جریانی گرفته بودن

دیگه خیلیا سرکار شوهرم گرفتن

ولی خداروشکر ما از سر گذروندیم

حالا نمیدونم قبلا گرفتیم که مبتلا نشدیم

یا بعدا میخوایم بگیریم🤣🤣🤣

خواهرم و خانواده اش که تازه کرونا گرفتن خوب شدن مادر و. پدرمم مه در جریانی گرفته بودن دیگه خیلیا س ...

بازم مراقب باشید چون میگن اونایی هم که گرفتن ممکنه دوباره بگیرن 😞

این کرونای کوفتی معلوم نیس تا کی هست😬

ماشالله با اراده ای عزیزم بخاطر اونه که عذاب وجدان می گیری امروز یکم مدل ورزشامو میخوام تغیییر بدم ...

من هرورزشی تو گوگل هست انجام میدم دیگه نمیتونم تغییر بدم چون همشومیرم،😅هرروز ناشتاورزش میکردم بعدصبحونه میمیرم دیگه،🤪امروز قبل ناهار ورزش میکنم،💪

قدخیلی تاثیر داره توهیکل تو۶سانت از خواهرت بلندتری معلومه بهتردیده میشی😉من ۸۲کیلو بودم به هرکی میگفتم باورنمیکردن😲منم خیلی زود چاق میشم ولی زودم لاغرمیشم شاپرکی دیگه جایی نمونده برم نگن واااای چقدلاغرشدی،😅طرفای مامانم اینا یه لباسفروشی هست صاحبش زنه می‌گفت چقدلاغرشدی حیفه من تپلیتو دوس داشتم خودشم چاغه موندم بهش چی بگم،😂😂گفتم۱۰کیلومونده هنوز😉

سلام مصرفی۱۶۵۱ ☹ مجاز۱۴۳۰ ورزش: ۳۰۶ هم ناهار کل بشقابمو خوردم،هم شام:((( @sepiiiiiideh &nb ...

من خجالت میکشم گزارش بدم خرابکاری کردم موقع پریودی خرس میشم .عزیزم نوش جونت 😚😘

🌼وزن شروع😞 ۸۲قد۱۵۹وزن این هفته ۸۱😌وزن این هفته ۸۰وای خدایاکی میرم دهه ی هفتادی هدف ۶۰❤️❤️❤️❤️عضوتاپیک بامدادخمارمن میتونم ‌وسعی خودرامیکنم وهمراه الهه جون وبقیه اعضا به خواستم میرسم🌼
بازم مراقب باشید چون میگن اونایی هم که گرفتن ممکنه دوباره بگیرن 😞 این کرونای کوفتی معلوم نیس تا کی ...

مراقب که هستیم

من و دخترم که جایی نمیریم

1روز درمیون شاید بریم پارک نزدیک خونه که خلوته یه دوری بزنه بچم

مامان و بابامم که جز سر زدن به باغشون جایی نمیرن

خواهرم و بچه هاشم جایی نمیرن(خواهرم از کارگرایی که تو خونشون بودن گرفته بود) 

گزارش#  

سلام قشنگای من💎💎💎

صبحانه تخم مرغ ابپز.چای دارچین.نان

ناهار ماهی.سالاد.شوید پلو 

شام سالاد.زیتون.سینه مرغ

میان وعده سیب.موز.چای دارچین و زنجفیل.خرما.بادام گردو.کشمش

نیم ساعت پباده روی و رقص قاطی

شنا دیوار ۵۰تا

@آینازخانوووووووووم  

@دهم (گزارشات کو عزیزم؟)

@جید  

@violoonist (بهتری. مهسا جون؟گزارش بده ببینم چه میکنی؟)

@zzzzzx  

مراقب که هستیم من و دخترم که جایی نمیریم 1روز درمیون شاید بریم پارک نزدیک خونه که خلوته یه دوری بز ...

خلاصه مراقب دخترم باش😍😍😍

مائده پارک میبری نازگل و من یک بار بردم امیرعباس و هیچ کس نبود انقدر ذوق کرده بود بچم ک نگووو بزور  از رو سرسره آوردیمش پایین 😆

مهدیه نرو جان من دلم تنگ شده واسه قبلنای تاپیک😆

عزیز دلمممم❤

سپیده جون بیا پی وی

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
2790
2778
2791
2779
2792