2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529502 بازدید | 68299 پست
@بامدادخمار     الهه نازم ببخشید دیر تبریک میگم دیروز تاپیک نبودم الان دیدم  تولد ...

قربونت عزیزدلم  خیلی لطف کردی 😘😘😍😍😍❤️❤️❤️❤️این چه حرفیه عشقم خودمم دیروز نبودم 😄

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

کره بمال بخور😂😂😂😂😂😂😂😂

شکلات داغ بهتره 🤣🤣🤣🤣

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
باید یه تاپیک اصلاح ذهنیت بزنی ها،به فنا رفتیم😅😅😅😅

باید ذهنیتتونو با اسید بشورم 😂😂😂

سلام عزیزم وایی اگر بدونی بخدا کاهشم انقدر کم شده ۲ هفته استوپ کرد وزنم هفته ی قبلم شوک بودم دیگه ۳۰ ...

سلام 😘

گلم چیزایی ک سیرکنندگی بالایی دارن رو استفاده کن ایتجور حیفه،،اینقدر زحمت میکشی واسه کاهش وزن بذار نتیجه بگیری🐥

به حکمتش دل بسپار 🌿
خدانکنه عزیزدلممممم😘😘😍😍😍😍😍 قربونتم من😗😗😗😗الهیییییی زودی شادبشی ازنوع شادی که تجربه کردنش ...

خدا نکنه عزیزم🐥🐥🐥😍😍😍😍😍

ممنونم عشقم🤩🤩🤩🤩🤩🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

به حکمتش دل بسپار 🌿
کارت درسته👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 آفرین😘🐥🐥

گزارش#  

صبحامه:سیب کوچک

ناهار:1 کوفته،2 کف نون.فلفل دلمه

شام:2 کوفته،2 کف نون.فلفل دلمه.پیاز.نصف خیار شور

میان وعده:1 لیمو.و.دمنوش.2 خرما.1 ق حلوا.3 ق زیتون

سلووووووووووووووووووووووم  من تا الان 2تا خیار خوردم و یه هویج 250 تا سوخیدم با شیلی دیلی بع ...

علیکوم السلووووووووووم😂منم صبحانه:نیمرو با یه کف دست نان سنگک   میان وعده :شیر عسل دارچین ۱لیوان  ورزش:۲۰ مین هوازی،۲۰مین قدرتی( دمنوش زیره و زنجبیل)  🤸 ناهار:۱بشقاب آش کشک  میان وعده عصر:۱عدد شکلات پشمکی+چای🤦  شام هم فعلاً تصمیم نگرفتم چی بلومبونم🤭

الهی و ربی من لی غیرک 🍃