2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526045 بازدید | 68299 پست
گزارش#   سلام بااراده های خوش هیکلو خوش تیپم🤗🤗🤗💍💍 صبحانه تخم مرغ آبپز. ناهار سیب زم ...

سلام عزیزم عافرین دختر خوب👏👏👏👏

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

@negin_slh     من تا عید میخوام اختصاصی بیشتر بخونم کار خیلی اشتباهیه،ولی مجبورم😂 خب ...

من مشکلی با برنامه ندارم فقط دلم نمیخاد درس نامه بخونم دلم میخاد فقطهی تست بزنم😅😅😅😅ولی خو تا درسنامه بلد نباشی تستم نمیشه بزنی🥺🤦‍♀️

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم با اینکه تردمیل دارم ولی روی سالن میرم... 

خداروسکر تا الان اذیتم نکرده

چ زانوهامم یه مدت بخاطر پله،خرچ خرچ میکردن

ولی الان اوکین ،بخاطر همین خیلی حواسم هست که فشار بهشون نیاد

مرسی راهنما جان❤

💜بنفشی ام💜🦄       ..وزن اولیه:۸۳  ...قد:۱۷۰  ...وزن هدف:۶۰..
من مشکلی با برنامه ندارم فقط دلم نمیخاد درس نامه بخونم دلم میخاد فقطهی تست بزنم😅😅😅😅ولی خو تا درس ...

خیلیا میگن که با تست یاد بگیرین،یعنی بجای درسنانه با تست مبحثو بفهمین

که خب من بلد نیستم روشو 😐😂

فیلم نمیبینی؟

💜بنفشی ام💜🦄       ..وزن اولیه:۸۳  ...قد:۱۷۰  ...وزن هدف:۶۰..
سلام گلم ممنون از روحیه ای که دادی الان که خوندم دوباره مصمم شدم که پر انرژی ادامه بدم انشاالله شما ...

قربووونت همه باهم 1400 و بااندام جديد اغاز ميكنيم    

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 
کاملاً درسته عزیزم😍😍😍😍 انشاءالله طلایی شدنه هممون😍😍🌼🌼🌼🌼💙💙💙💙💙💙💙💙

فدات شم اینایی که گفتم رو از شما یاد گرفتم ، امیدوارم همگی مون طلایی بشیم .🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤❤😍😍😍😍

🌈به نام خدای رنگین کمان 🌈
@mhds12   @خوشگلشششونم   @اتنا72     دوستان بزنامه غذای من به ین ترتیب ه ...

به به نووووش. سپيده اوت ميل و با چي ميخوري كره بادوم زميني يا شكلات ياعسل

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 

بخدا دارم با اشک مینویسم

رفتم ی ش ورت خریدم یک سایز کوچیک تر

یک ست خریدم ی سایز کوچیک تر

اما ادم بشو نیستم

۳۰ بهمن عمل دماغمه باید بشم ۵۷

اصن الان تیکر میذارم

حالا ببینید من چ میکنم

شبیه نقطه ویرگول ، خواستار پایان محکوم به ادامه