2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529904 بازدید | 68299 پست
♠️♠️♠️♠️♠️♠️♠️♠️♠️♠️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️ بچه ها واقعنی برنامه تون برا یلدا چیه؟چه میپزید؟خونه مامان ...

برنامم اینه که اون شبم به همه خونواده رژیم بدم نمیزارم شیرینی بخرن یه ژله درست میکنم میگم نفری به قاشق بیشتر نشه😂😂انارم کالریش زیاده میگم نخورین واسه سلامتی زیاد خوب نیست🤣🤣من نخورم اونا بخورن به همین خیال باشن🙄

آره میرم خونه مامانم اونجانریم کجابریم

@خانومه_مانكن   @پیش_پیشی   @mhds12     گزارش#   صبحانه هبچی نخو ...

نوشه جان عزيزم

گزارش#  

صبحانه:نان هفت غله+كره بادوم زميني

ناهار:كشك بادمجون+بربري+گردو اسياب شده

عصرونه:چاي و خرما

شام:ساندويچ هايدا يكوچولو😫😫😫😫 ميدونم نبايد ميخوردم ولي شوهرم دهنش كج ميشد نميخوردم +نوشابه ته ليوان

مصرفي:١٣١٣

مجاز:١٣٠٠

@آسنات99  

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

آهان یعنی کلا ۳ کیلو میخوای کم کنی؟؟ من ۸ کیلو .... ولی تو زودتر از من تموم میشی...ولی بازم هستم گل ...

بله.

خودم دلم میخواد بیشتر کم کنم.گفتم  انشاءالله برم ۶۷.اگه دیدم راضی نبودم بازم ادامه‌میدم😎😎ولی شوهرم‌نباید بفهمه🤦‍♀️🤦‍♀️

چه ساعتی راحتی گزارش بدیم؟

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
آهان یعنی کلا ۳ کیلو میخوای کم کنی؟؟ من ۸ کیلو .... ولی تو زودتر از من تموم میشی...ولی بازم هستم گل ...

انشاءالله زودی به هدفت میرسی❤❤❤

💪💪💪💪

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
فدات🌷🌷 بهش میگم تلخه نخور میگه برو حموم بشور خوب بشه😂 کلی ام گریه میکنه 😬

عزیزم.خدا حفظش کنه.

چقدر بچه ها زبونشون شیرینه❤❤❤❤❤

بیا جابه جا شیم😢 کیک هویج از یخچال داره التماس میکنه پیشییی بیا منو بخوور😢 واای منم خیلی بیحال و ...

بریم سراغ گزارش امروز

ناشتا: دمنوش اب لیمو و زنجبیل و دارچین و کل محمدی

ص: ۱ گوجه +۱خیار+  ۲ قوطی کبریت پنیر + ۱۲ کف دست نان تیری=۳۱۰

ن: سوپ حو ۳ لیوان + پای مرغ و بال مرغ=۶۲۲

ش: ماست دو لیوان+ فطیر ۴ کف دست =۶۰۸

آب ۵ لیوان

کالری کل۱۵۴۰

کالری مجاز ۱۶۴۰

ورزشم امروز نداشتم

@مندا  

@آلاهیدا  

@بهاربانووو2  

@mary2772  

@yalda818  

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
بریم سراغ گزارش امروز ناشتا: دمنوش اب لیمو و زنجبیل و دارچین و کل محمدی ص: ۱ گوجه +۱خیار+  ۲ ...

@dozhtarebabaei  

@mahdiye_bano  

@رزگلبرفی  

ببخشید نشد اونجا تگتون کنم

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
قربونت عزیزم  اره واقعا 😍 میاد دستمو بوس میکنه می می و بوس میکنه😳

❤❤❤❤

عزیزم🥰🥰🥰🥰🥰🥰اصلا دیگه آدم دلش میاد بهش شیر نده.

درکت میکنم.منم پسرم تقریبا دو ساله از شیر گرفتمش.وقتی لباس عوض میکنم.میاد می می میخوره😅😅😅

اره دلم کباب میشه براش😞 الهی عزیزززززم خدا حفظش کنه برات❤❤

ممنون عزیزم❤❤

خدا عزیز شما را هم حفظ کنه.

شبها فعلا بهش بده تا بغض نکنه.من دختر دایی شوهرم.میگفت من وقتی میخواستم بچم را از شیر بگیرم.آخر شب  که میخواست بخوابه یه غذای سیر کننده بهش میدم.

مثلا گوشت و لوبیا که گندم هم داشته باشه.

میگفت تا صبح بیدار نمیشد شیر بخوره.