2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529140 بازدید | 68299 پست
قربوووونت 😍😍😍😍😍😍 صبح خیلی سرکار شلوغ پلوغ بودم،  نشد لایی بکشم و  اینوری بیام چطووو ...

اشکال نداره فقط به دیدنت عادت کردیم دیر دیر میای دلتنگ میشیم

نه ولی خیلی هوس کرده بودم ورزش کنم این خانواده امید داشتن ورزش میکردن منم مثل زن باردار ویار میکردم ۳ روز مرخصی بودم از امروز ورزش براهه 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

@negin_slh  

من تا عید میخوام اختصاصی بیشتر بخونم

کار خیلی اشتباهیه،ولی مجبورم😂

خب شبا زودتربخواب که صبحا زودتر پاشی

شب قبل خواب یه برنامه ریز بنویس برا خودت

که مثلا ۵صفحه شیمی میخونم،بعدم برو همون موقع از کتاب تستت نگاه کن ببین چندتا تستشو میخای بزنی،و همون شب مشخص کن که فردا فلان مقدار تستو میزنم

خیلی هم آرمانگرا ننویس،چون انجام ندی بی انگیزه میسی

یه طرفند هم هست که به یکی از دوستام گفتم الان داره با همین روش میخونه،بگو مثلا تا قبل ۱۲ظهر باید سه ساعت بخونم،قبل۶ عصر ۳ ساعت،و قبل ۱۲شب هم ۳ ساعت

بااین روش براحتی میتونی ساعت مطالعتو ببری بالا❤

💜بنفشی ام💜🦄       ..وزن اولیه:۸۳  ...قد:۱۷۰  ...وزن هدف:۶۰..
سلام عزیزم هنوز ک چالش شروع نشده 😳

اها اخه الهه جون گفتن میتونید شروع کنید

من همینطور که از وزن ۸۴اومدم۷۰ دوباره میتونم از۷۶.۵بیام برای۶۵.قد۱۶۵ وزن شروع۷۶.۵ به امید مانکن شدنممممممم  .هفته اول ۷۶ هفته دوم 75.5
سلامممم عزیزززززخودم😘😘😘😘😍😍😍😍 خوبم خداروشکر😘خودت خوبی خوشگلم😍😘 منم خیلی کم وقت میکنم بیا ...

خدا رو شکر😘😘😘😘

پسرم امیر آقا چطوره؟😘😍🐥

با شاد چه میکنی؟🤣

چرا کم میای؟ بخاطر درس امیر؟

به حکمتش دل بسپار 🌿
خوشبختم ژیلا جون منم سمیرام. من ۳۱سالمه. شما چی؟احساس میکنم کلاس دهمی (اسم کاربریت)😉😁

اره دهمم.  این چند روز اینترنت نداشتم اما رژیممو درست گرفتم الان بسته یکساعته گرفتم بیام پیشتون الان تموم میشه

من همینطور که از وزن ۸۴اومدم۷۰ دوباره میتونم از۷۶.۵بیام برای۶۵.قد۱۶۵ وزن شروع۷۶.۵ به امید مانکن شدنممممممم  .هفته اول ۷۶ هفته دوم 75.5
سایزمهمه که عالیههه سایزت😍💪گلم ببین یه هفته ۲۰دقیقه هوازی رقص یاپیاده روی تندبروبعدش قدرتی کارکن م ...

عزیزم منم هفته پیش ورزشم اوکی بود ولی لاغر نشدم

اینجی ورزش میکنم:

نیم ساعت تردمیل:اول با سرعت کم،بعد اخرش سرعت متوسط

بعد بلافاصله یکساعت ورزش با برنامهای گوشیم

طی ورزش هم نیم لیتر آب میخورم

اشتباهه؟

چون بدنم تنبله نمیتونم اول با برنامها برم و بعد تردمیل

چون بدنم گرم نباشه بعد درد میاد

💜بنفشی ام💜🦄       ..وزن اولیه:۸۳  ...قد:۱۷۰  ...وزن هدف:۶۰..
چه پروفایلی😍😍😍😍عزیزدلمی باارادههههه💪💪 انشاءالله همیشه موفق باشی💙💙💙😘

فدات برم من مهربونم 😘 😘 😘 😘 

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
مامانمم همینو میگه همش،ولی خب بدون تردمیل نمیتونم گرم کنم واسه حرکات بعدیم،سرعت نمیرم دیروز اول ...

منم با اینکه تردمیل دارم ولی روی سالن میرم... 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

گزارش#  

سلام بااراده های خوش هیکلو خوش تیپم🤗🤗🤗💍💍

صبحانه تخم مرغ آبپز.

ناهار سیب زمینی آبپز

شام سوپ جو

میان وعده خرما.چای.کشمش.سیب.انار

۵۵۰تا💪💪💪

روز اول پریودمه اگه ضعف کردم شاید ۷۰۰ ببندم

ورزشم نیم ساعت رقص و پیاده روی

۵۰شنا دیوار

۵۰ چرخش روسی

@آینازخانوووووووووم  

@جید  

@دهم  

@violoonist  

@zzzzzx  

سلام عزیزم ماها که عضو هستیم هم باید باز اعلام کنیم؟!

احتمالا تاپیک‌جدید کمی قوانینش فرق‌کنه... ۱ دی معلوم میشه... 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
2790
2778
2791
2779
2792