2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529141 بازدید | 68299 پست
دیگ بگیر ولی  اشتبه

چند نفر گفتن شوك من هرچقدر هروزم حتي شيريني بخورم توي يك ماه نبايد يك گرم كم بكنم؟؟ تازه هروز نخوردم كلي فست گرفتم

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 
پس حتما هفته دیگه کاهشت عالی میشه عزیزم فرم ورزشهات رو هم عوض کن،،

سلام گلم

گزارش#  

صبحانه:نصف سیب.دمنوش.4 ق سمنو

ناهار:3 کف لواش.سبزی.60 گ گوشت.1 چهارم پیاز

شام:1 کف سنگک.سبزی.5 ق کشک و کدو

میان وعده:1 خرما.2 خرمالو.نصف شلغم.4 ق زیتون

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

@خانومه_مانكن   @پیش_پیشی   @mhds12     گزارش#   صبحانه هبچی نخو ...

احسنتتت زيباااااا  

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 
اصن ناراحت نباش همت کن فقط همین تا خودت نخوای هیچی پیش نمیره  خواهش کاری نکردم با دقت بخون و ت ...

حالا که کرونایم کرده میگه برو خونه مامانت

ازبس تماس تصویری باخواهراش میگیره ولوسی خسته شدم فلان  ازروهم نمیرن نذاشتنم حقمو ازیارو بگیرم بخدا اگه خوب بشم باهیچ کدومشون نمیرمو بیام خطمم میخوام عوض کنم الانم باشوهرم قهرم هیچیم نخوردم غذاشونا دیگه نمیخورم از فرداهم خودم کارامو میکنم بخدا منت کی روسرم باشه والا اعصاب ندارم..

میفهمم، نمیگم‌حق نداری ناراحت باشی...ولی چاره کار بیخیال شدن نیست اول سعی کن دلیلش رو‌پیدا بکنی که ...

انشالله دليلش همين يبوست باشه ك دارم از امروز خاكشير و تخم شربتي ميخورم ك درست بشه.... قبلا زياد ورزش نميكردم از موقع رژيم حلقه روزي نيم ساعت ورزش شكم پايين تنه اينا هم ك تقريبا درهفته 4-5روز ميرم

@اتنا72   @خوشگلشششونم   @mhds12     بچهها‌من چون هنوز پریودم‌وزن نکردم، ...

به به نووش جونت.. شامت منو كشته   انشالله كاهش داري واقعا من اينقدر كمتر ميخورم چغر بد بدنم ك كاهش ندارم  

اعصابم خورد شد اه😧😧😧😒😒😒😒 مهسا از من ب تو نصیحت مث خواهری واسم نمیخوای مامانت بفهمه درست ...

همیشه همینطوره

یه آجی دارم اونم گرفتار

داداشامم شاغلن وزن وبچه دار چی بگم الان تواین کرونا میدونی یه فتنه گر هست تواین موقعیتا سواستفاده میکنه دوبهم زنی

حالا که کرونایم کرده میگه برو خونه مامانت ازبس تماس تصویری باخواهراش میگیره ولوسی خسته شدم فلان &nb ...

یکی از اقوام وقتی زایمان کرد یه چند روز مادرشوهرش اومد پیشش،نمبذاشت مادر شوهره هیچ کاری تو خونش بکنه،ظرفارو هم خودش میشیت،میگفت نمیخوام منتش سرم باشه

خدا بهت قوت و جون بده عزیرم❤تو سختیا آدما خودشونو نشون میدن

💜بنفشی ام💜🦄       ..وزن اولیه:۸۳  ...قد:۱۷۰  ...وزن هدف:۶۰..
حالا که کرونایم کرده میگه برو خونه مامانت ازبس تماس تصویری باخواهراش میگیره ولوسی خسته شدم فلان &nb ...

کرونا؟ ی سرماخوردگی و گلو درده با دمنوش خوب میشین

مهسا اگه میتونی کاراتو کنی خب انجام بده بی منت

دنیا ی شکل نمیمونه روزی میاد ک اونام محتاج تو میشن گلم

غذاهای سبک درست کن 

وای کاش من نزدیکت بودم

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

سلام به عزیزای دلم شرمنده من نبودم این ماه پریم عقب افتاده اعصابم خورده 😢 وگرنه میومدم پستاتونو میدیدم بی سرو صدا رژیمم دست و پا شکسته گرفتم 

امروزم یادم رفت وزن کشیه 😖🙏 اخطار گرفتم 😱

همه تونم که ترکوندید افرین ✌

@آلاهیدا   دختر بلا بلاخره دورقمی شدی 😍

@بهاربانووو2  توام وزن ندادی امروز 😯 یا من ندیدم 

@yalda818  دختر گلی وزن توام ندیدم انگار

@mary2772  

@mahdiye_bano  

سلام به عزیزای دلم شرمنده من نبودم این ماه پریم عقب افتاده اعصابم خورده 😢 وگرنه میومدم پستاتونو مید ...

منم یلدا و بهار رو ندیدم ☹

@آلاهیدا @mary2772 شما خبرندارید؟

موفق میشم نه فورا ولی حتما💪 عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خمار چالش پاییز⚜ وزن شروع ۱ آذر۱۴۰۰ : ۱۰۵ ⚜ هدف ۷۵ ⚜ قد ۱۷۰ ⚜   وزن ۷ آذر : ؟  
آها! پس آززززززززی جوووووون  بپر بخلم 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

فدات با کمال میل🤗🤗🤗🤗🤗🤗از صبح تا عصر نمی تونستم وارد سایت بشم دلم تنگیده بود براتون

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
کیف کردم واقعا🤩🤩🤩🤩👭👭👭👭

چطوری عشقم 

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز