سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم. زین پس به جای واجگان منحوس " من اراده ندارم" و "انگوزه ندارم" از واجگان "چاقی بی ادب است" استفاده میکنیم. ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟ اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫 ضمنا انگوزه هم خواستین ، بچه های اینجا همچی بهتون انگوزه میدن که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉 ذمنن ( همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون ) میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ... اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘 آخرین متلب : من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘 الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش. دیاناجون عشخی ❤❤❤ هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
من کلا از شیرینی و شیرینیجات خوشم نمیاد نمیخورمم ولی تو غذا خیلی پرخوری میکنم اونم پر چرب وچیلی😋😅ش ...
خیلی خیلی تاثیر میزاره ،عزیزم شما شش روز از هفته رو که ورزش میکنی یک روز هوازی ها رو انجام بده یکروز قدرتی ها رو
هوازی ها شامل حلقه رقص حرکات ایروبیکی میشه و پیاده روی تند حتی تو خونه من تو خونه تند پیاده روی میکنم به حالت عدد هشت انگلیسی ،عقبی هم پیاده روی کنی عالیه + حلقه زدن یه مدت امتحان کن تاثیرشو میبینی من چهار مین هفته ای هست که ورزش میکنم و حلقه رو میزنم
وزن اولیه. وزن هفته قبل. وزن الان البته روزاخرپریمه
81/100. 72. 71/600🎈
وزن هدفم
56
بدنبودم😅چون پری بودم تواین هفته ورزش کم کردم اما همینم خوبه سرگروه جونی من کله نارنجی نشدم😅🐥
اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم میرسم😎 🧘♀️🤸♀️
سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم. زین پس به جای واجگان منحوس " من اراده ندارم" و "انگوزه ندارم" از واجگان "چاقی بی ادب است" استفاده میکنیم. ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟ اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫 ضمنا انگوزه هم خواستین ، بچه های اینجا همچی بهتون انگوزه میدن که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉 ذمنن ( همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون ) میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ... اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘 آخرین متلب : من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘 الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش. دیاناجون عشخی ❤❤❤ هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
میشه کمکم کنید من یک هفته کالری شمار رو 120۰ گرفتم
چن هفته هم، ،،، میانگین یک هفته گرفتم رو 15۰۰
با روزه و کلی زور زدن
نمیتونم کمتر از 12۰۰بخورم یا رژیم فست بگیرم گاهی به ۲۰۰۰۰ میرسه
برا نخوردن چه راهکاری دارین
خدایا سپاسگزارم برای هرروزم هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی