2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526680 بازدید | 68299 پست
عالیه سه هفته 6کیلوووووو

میدونی عزیز خودم فگر میکنم چون دخترم ۱۲ روز مریض بود اینجوری روی من تاثیر داشت امیدوارم که بر نگرده

دیروز صبح که خودمو توی باشگاه کشیدم فکر میکردم به ۶۷ رسیده باشم

باورم نمیشد وزنم شده ۶۴ کیلو

ولی اینم بگم ۴ روز اخری کامل رعایت رژیم هم داشتم

و توی خونه ورزش شکم پهلو رفتم

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@فندق_فسقلی     سلامممم خانمییییییی صبحتتت بخییررر و شادیی😍 وزن شروع    دوهف ...

سلااااااااام عزیزدلم 😍😍 صبح خودتم پرنور ❤❤❤

واااای چی صدا کنم تو رو،🐥🐥🐥🐥🐥😍😍😍

کاهشت مبارکا باشه،باریکلا عزیزم👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻💛💛💛💛

به حکمتش دل بسپار 🌿
میدونی عزیز خودم فگر میکنم چون دخترم ۱۲ روز مریض بود اینجوری روی من تاثیر داشت امیدوارم که بر نگرده ...

بخاطر شوک به بدنت هست 

رعایت کن اصلا برنمیگرده

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
فک نکنم     انشالا 2هفته دیگه

خودتو دسته کم نگیر دختر با اراده ام😘😘😘😘💪💪

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سلام خوشکلم😘 عالی آفررررررین درستتتتتتت👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻❤❤❤

سلام گلم روز وزن کشی بخیر

وزن#  

وزن اولیه          هفته قبل                الان            هدف

87                  78.3                     78.3          56

عزیزم متاسفانه تغییری نکردم

بخاطر شوک به بدنت هست  رعایت کن اصلا برنمیگرده

ایشالله خدا خودش کمکم کنه ولی حالم خیلی خوبه از دیروز

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

سلااااااااام عزیزدلم 😍😍 صبح خودتم پرنور ❤❤❤ واااای چی صدا کنم تو رو،🐥🐥🐥🐥🐥😍😍😍 کاهشت مب ...

مرسی عزیزممم😍😍

❤کم سرمایه ای نیست داشتن آدمهایی ک حالت را میپرسن ولی از آن بهتر داشتن آدمهاییست وقتی حالت را میپرسند میتواتی بگویی: تو را ک دارم حالم عالی است❤
فدات سرگروه جونی😘😍خدا از دهنت بشنوه🤩🤩 اصلا باورم نمیشه وزن ۶۰ دوباره روی ترازو دیدم 💃💃 بدون ...

خدا نکنه گلم...همش اراده ی خودت بوده نازنینم💪💪🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
اشکال نداره گلم برای هممون این اتفاق دیر یا زود میافته  شما همون روندو ادامه بده مطمینم دفعه ب ...

برای شما تا حالا پیش اومده بود با  وجود دو روز فست یک روز خگخ و روزای دیگه ام رعایت و ورزش استپ کنید؟

سلام گلم روز وزن کشی بخیر وزن#   وزن اولیه          هفته قبل   ...

سلام عزیزم 😍😍 روزت بخیر🐥🐥🐥

ایرادی نداره گلم بدن هر هفته یه جور نیست،،،نزدیک پری یا تخمک گذاری نیستی؟

شرایط وزن کشی رعایت شده؟

به حکمتش دل بسپار 🌿
@زیتونپرورده     سلام سلام صبح عالی پرتقالی متعالی گلم من تازه وارد گروه شمام وزن دو ه ...

احسنت دختر قشنگم...خوش اومدی🎆🎆🎆🎆🎆🎆🎆 کله اتم سبز کنه ننه اینجوری خوشگلتر میشی....چ کاهش تپلی...💪💪💪💪...ایولاااااااا👏👏👏👏👏👏

بزودی رخت طلایی کنم تنت ننه🌸🌸🌸🌸🌸