2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526680 بازدید | 68299 پست

@زیتونپرورده  

شروع 78/5

هفته قبل 57/300

این هفته 56/600

هدف 55

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
@زیتونپرورده     شروع 78/5 هفته قبل 57/300 این هفته 56/600 هدف 55

سلام ...آفرین گلم با همین فرمون برو جلو 💪💪💪

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وزن#  

@آسنات99 جونم سلام سلام صبح و شب بخیر عشقم  

وزن اولیه 80، وزن هفته قبل 69، وزن امرووووز 68  

وزن هدف 60

عضو گروه آبی(چالش بامداد خمار عزیز) وزن قبل80، وزن الان 67، وزن هدف 60  بهترین تغییر بعد از بارداری کم کردن وزنهای اضافه س، خیلی ساده گروه بامداد خمار آرزوی منو برآورده کرد. خیلی از تک تک سرگروها و راهنماهای مهربون ممنونم  
😀😀😀

سلام عزیزم ❤

صبح بخیر 💐💐💐

وزن اولیه  وزن هفته پیش  وزن این هفته  وزن هدف 

۷۵                ۶۱/۴۵۰            ۶۰/۳۵۰          ۶۰

🌟عضو تاپیک بامداد خمار🌟تثبیتی قهرمان🌟وزن اولیه ۷۵🌟وزن الان۵۶/۸۵۰🌟وزن هدف۵۸🌟 خدایاشکرت🌟
سلام عزیزم ❤ صبح بخیر 💐💐💐 وزن اولیه  وزن هفته پیش  وزن این هفته  وزن هدف  ...

سلام گلم احسنت هفته ی دیگه بی شک طلایی میشی💪💪💪🌸🌸🌸

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
@زیتونپرورده     شروع 78/5 هفته قبل 57/300 این هفته 56/600 هدف 55

یادم رفت بگم هفته ی دیگه تاج طلایی میزنی سرت🎆🎆💐💐💐💐

سلام صبح بخیر🌺🌺🌺

وزن شروع      وزن هفته قبل      وزن فعلی     وزن هدف

۷۸                    🎈                ۷۰.۲۰۰        ۶۷ انشاءالله.

@زیتونپرورده  

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!

سلام دوستای گل. وزن این هفته م به طرز غیر قابل باوری بود جوری که اون همممه ذوق وشوقی که داشتم کور شد.. واقعااا چرااا بااون هممه رعایت و دقت... از هفته پیش تا الان حتی یک گرم هم کم نکردممم😱😡😭😭😭😭😭 الان  بیدار شدم wc و بعدش ترازو ترازو رو جای هفته قبلی گذاشتم مثله بهت زده ها بهش نگاه میکردم.. چرااا بااون همه فست و دقت و زحمت و ورزش حتییی یکککک گرم😔😔😔😔😔

@زیتونپرورده

@فسنجون_77

سلام سلام

من این هفته افتصاح بودم😂

این هفته رو کاملا مهمونی بودم و رعایت نکرده بودم

انتطار داشتم وزن کم نکنم

ولی دو کیلو اصاف کرده بودم

تو 1 هفته😐

البته شاید ب پیرهن هم مربوط میشد

هفته پیش فقط ی پیرهن سرتاسری پوشیده بودم

این هفته با مانتو شلوار بودم

پ ن:ترازو ندارم.  میرم خونه مادرشوهرم. ک ایشونم رو من حساسم و اگه بفهمن دارم رژیم میگیرم آبرومو میبرن

برا همین مجبورم بصورت استتاری وزن کنم خودمو

بگذریم

وزن هفته پیش70

وزن این هفته 71.5😭😭😭

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

سلاممممممم باربی ها😍😍😍😍

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

@زیتونپرورده  

سلام سلام صبح عالی پرتقالی متعالی

گلم من تازه وارد گروه شمام

وزن دو هفته قبل ۷۰۶۰۰

هفته قبل🎈🎈

این هفته ۶۸۶۰۰

بزن دست قشنگه رو😍😍😍😍😍😍😍😍اول صبی ذوق مرگ شدم خو😅😅😅😅😅

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)