بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلامگلم... این دوستم فرمدهی کار میکنه... همیشه رو برنامه و منظمه .... کمکت میکنند. @فقطخداجون ...
سلام ...قررربونت الگوجووون😅
چشم الان براش میزارم اگه عکس بیاد..
عکس نیومد...اسمش اینه 👈 تناسب اندام برای بانوان
با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
@فقطخداجون سلام عزیزم شما فرمدهی کار میکنی؟ میشه برنامتو به منم بدی عزیزم 😘
سلام..باشه حتما عزیزم☺😚
من نرم افزار 👈 تناسب اندام برای بانوان رو دان کردم ویروز درمیون از سطح متوسط شروع کردم تا سطح پیشرفته رفتم و وسط ورزش یدونه موز یا بادام زمینی میخوردم یا سیبزمینی آبپز ...ویروز درمیون قدرتی شکم میرفتم وبعدش تا یه ساعت چیزی جز آب نمیخوردم... البته انگیزه دادن های الهه جون و سمیه جون مخصوصابیشتر کمکم میکرد 😊😘
با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
چرا انقد دیر میخوابه؟ سعی کن لااقل ۱۱خواب باشه هورمون های رشد از ساعت ۱۰ترشح میشن .بچه ها باید ۱۰ ...
معمولا 12 خوابه دیشب شبکه امید فیلم داد موند نیگاش کرد قشنگ بود ولی😅
دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉