2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529140 بازدید | 68299 پست

سلام نفسا💙💙

گزارش عجیب و غریب جمعه ها😂😂

صبونه و ناهار😑(ساعت 1) 🍁 تخی ابپز، پنیر، گردو، نون، کره بادوم زمینی، گوجه، نصف استکان چای

شام🍁 پلو سفید بدون روغن، قورمه سبزی، سالاد

میانوعده🍁 سیب، انجیر خشک، بادوم، پسته، دمنوش دارچین

کلا شام قرار بود مامان اینا رو دعوت کنم زنگ زد گفت سبزی اووردیم منم شامو اوردم خونشون درس کردم😂😂😂

بهمراه کلی فعالیت مامانم پا درده دیگه سبزی پاک کن سبزی بشور ولی ورزشام انجام میدم😁😁😁😁

ورزش

شکم صاف در 30 روز، حرکات زیر بغل با اپ، شنای دیوار، چرخش چوب، طناب 150تا، پروانه 50 تا

@دختره_بخندون @تبسم27 @صدف_20 @abremaman @violoonist  

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

@mary2772     @dozhtarebabaei   @yalda818     ماری فاطمه یلدا ...

سلام روز جمعه ای دلت میخواد کجا باشیم ؟

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوش جونت ولی فکر کنم کالریت کم بشه هااا؟🤔 چرا هر جمعه دل منو با این کوهنوردیت آب میکنی؟😫😫 من شب ...

اشکال نداره خواستم جبران دیروزو کنم دیگه💪💪

خب شما هم برو کوه عزیزم خیلی نشاط اوره من الان برگشتم لهه لهم😆😆💚💚

@خوشگلشششونم     @shaparakشرقی     سلام رقیب های پر قدرت من🌹🤗 صبحانه یک ...

عزیزم چیزای کوچیک کوچیک بخور تا کالریتو پر کنی منم مثل شما هستم مثلا چند تا دونه بادوم هندی میخورم ،یکم که گذشت یه میوه همینطوری ریز ریز میخورم پر شه

سلام خانوم  نوشابه نخور🤦

بعد چندین ماه در حد یک چهارم لیوان خوردم اش و بشوره بره😂😂

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 
سلام نفسا💙💙 گزارش عجیب و غریب جمعه ها😂😂 صبونه و ناهار😑(ساعت 1) 🍁 تخی ابپز، پنیر، گردو، نون، ...

افرین عزیزم .ولی سبزی پاک کردنو شستن کالری چندانی نمیسوزونه هاااااا😉

حتما ورزشاتو بکن.

نزدیک مامانتی؟

همون معجون روشنایی بخشی لیمو و شکر و روغن دمبه (بر وزن زمبه، هاپوی میتی کومون )😋😋😋😋😋😋  ا ...

جرررر خوردم از خنده😂😂

عجب داستانی شده ها این تیرگی 😆😆99 درصد ایرانی ها هم بی ...شون تیره ست😅😅

اینو مرکز لیزرم بهم گفت😬😬

گزارش#  

سلام بچه های نمونه(خوبها😉)

صبحانه املت.لواش.خامه.چای

ناهار جوجه کباب یه سیخ.کته.ترشی

شام یا نمیخورم یا یه دونه تخم مرغ آبپز(ناهار زیاد خوردم😁)

میان وعده خرمالو.پرتقال.بادوم زمینی.بادوم هوایی.خرما.گردو.

بیست و پنج دقیقه رقصیدم.الانم ۱۰مین حلقه میزنم.چالش ها.۵۰شنا دیوار

@آینازخان

افرین عزیزم .ولی سبزی پاک کردنو شستن کالری چندانی نمیسوزونه هاااااا😉 حتما ورزشاتو بکن. نزدیک ماما ...

خستگیش بیشتره تا کالری سوزوندن😅😅😅

20 مین با ماشین فاصلمونه

برم ورزشامو انجام بدم🏃🏃🏃🏃🏃🏃

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

سلام نفسا💙💙 گزارش عجیب و غریب جمعه ها😂😂 صبونه و ناهار😑(ساعت 1) 🍁 تخی ابپز، پنیر، گردو، نون، ...

خوش بحالت آیناز

دلم قرمه سبزیا مامانمو خواست

غروب جمعه واسم خیلی غم انگیزه پدرم تواین غروب فوت کرد خدابیامرزتش دلم براش تنگ شده دلم براهمشون تنگ شده...

2790
2778
2791
2779
2792