2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 530294 بازدید | 68299 پست

بپه ها من دو کیلو کم کردم ولی الان حس نمیکنم که دور شکمم کمتر شده باشه☹ اگه بخوام دور شکمم کمتر بشه باید چکار کنم؟ وزن اولیه ۵۱.۲۰ بوده وزن الان ۴۹.۲۰ خانوادم دیگه نمیزارن لاغرتر بشم😂😂

اگه میشه ی راهکاری بدین

پیشاپیش مرسی مرسی😅

گزارش#  

سلام خوش تیپ های خودم🦉🦉🦉

صبحانه خرما.چای.خامه.بربری

ناهار لوبیا پلو سالاد .ماست و اسفناج

شام عدسی.زیتون

میان وعده سیب.پرتقال.کیوی.بادام زمینی.گردو.کشمش.خرما.

بیست مین پیاده روی.۱۵مین حلقه.چالش شکم و کپل

@آینازخانوووووووووم  

@جید  

@دهم  

@violoonist  

@zzzzzx  

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بپه ها من دو کیلو کم کردم ولی الان حس نمیکنم که دور شکمم کمتر شده باشه☹ اگه بخوام دور شکمم کمتر بشه ...

عزیزم ورزشهای مخصوص شکم رو برو...دراز نشست...وکیوم شکم....چرخش روسی..لمس پاشنه پا...تاپیک ورژش رو ببین...امضای سمیه رو هم بخون

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام‌گلم. مرسی‌خوبم.. خودت خوبی💝 گلم پیاده روی تو‌خونه هم‌میشه ولییی‌حتما باید کتونی داشته باش ...

بله متوجه شدم ، 

من ۵ دقیقه پیاده روی میکنم یا میرقصم ، ۱۰۰ تا پروانه ،۳۰ اسکات پرشی ،۴۰ تا کوهنوردی ، درجا و... چندتا حرکت هایت میرم بعد طبق برنامه ورزشیم شروع میکنم قدرتی کار کردن آخر ورزشامم چند تا حرکتهای پرشی و جهشی میکنم بعدشم کششی 

بنظرت خوبه استاد😃

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
اتفاقا الان بخودم ميگفتم فكر كنم چاره كار بچس بايد يه دوقلو بيارم از بيخ حل شه مشكل خوابم😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂

👌👌👌👌👌

ریسک بسیار بزرگی میخوای بکنی عزیزم 😉

شما برنامه برای خودت بزار که زود بیدار بشی ، بچه رو بیخیال بشو 😅😅😅😅

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
بالاخره چطور شد؟ این همه حرف و حدیث تحمل کردی امیدوارم لااقل نتیجه داده باشه 😁😁😁😁 @sepiiii ...

خواهر با دو روز که چیزی معلوم نمیشه😂😂😂😂

تانیا هم یه چیزی گفته.هنو دو به شکّم🤔🤔🤔🤔

سلاممممم گزارش امروز من افطار:2 عدد كوكو سيب زميني+سبزي+گوجه+كف دست نان+چاي+سوهان شام:تن ماهي+كال ...

سلام گلم قبول باشه ❤ من دیروز حالم خوش نبود کلا فکرنکنم ۲۰۰تام خورده باشم 😣 یعنی خوردما ولی رودلم موندو 😫

🍁🎶  به گفته ی مولانا:« آنکس که نداند و نخواهد که بداند حیف است چنین جانوری زنده بماند». 🎶🍁
واوووو... عالیههه پیاده روی ، مادر ورزش هاست💪👌👌

سلام سمیه بانو گل، ظهر بخیر دا😃😃😃😃

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌