2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525787 بازدید | 68299 پست
سلام مانکن‌های آینده  گزارش امروزم صبحانه :پنیر+کره+نان+عسل ناهار:سینه مرغ+هویج+فلفل دلمه+سی ...

سلام عززيزم

صبحانه ٢ عدد خرما و ٢ عدد بسكويت مادر

ناهار ١٠ قاشق برنج ابكشي بدون روغن +سيب زميني آب پز و هويج و سينه مرغ 

ميان وعده چاي و پولكي و نارنگي

شمام كرانچي ٤٧ گرم

كالري مجاز ١٤٨٥

كالري مصرفي ٨٨٥

👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم  همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@mary2772     @yalda818     @dozhtarebabaei     @negin_slh & ...

سلام فکر کنم من نفر آخرم بازی تموم نشده که

صبحانه= گریپ فروت+ املت قارچ +نان سنگک

م و= خیار +نارنگی

نهار= برنج کم چرب +قورمه سبزی ×نان لواش 

م و =کیک میوه+ شیر 

شام= انجیر خشک+ پرتقال +زرد آلو خشک+ انگور +لیمو شیرین 

کالری مجاز با_۲۰۰=۱۷۶۰

کالری مصرفی۱۷۶۹😔

ورزش فقط پیاده روی میتونی 

@بهاربانووو2  

@dozhtarebabaei  

@yalda818  

@negin_slh  

@mahdiye_bano  

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام شادی جوون خوبی گلم؟ اره خیلی خلوت شده هم ی بچه ها خیلی کم و دیر میان تاپبک  زیباوشکوه و ...

سلام سپیده مهربونم ممنونم. 😘😘😘کاشکی باز هم برگردن بچه‌ها 😳از مامان رادوین. مهدیه. صدف هم خبر داری ؟یکی هم بود الهام فکر کنم مال مشهد بود اگه اسمش رو درست گفته باشم 

ببخشید اذیتت میکنم با سوال هام 💙💛

فدات😘 انشاءالله طلایی شدنت😍😍

ممنون عزیزم.انشاءالله

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
سلااااام ب روی ماااااهت 😍😍😍😍😍 من ۶ ماهه عقد کردم هنوز نرفتیم سر خونه زندگیمون شما خوبی عزیزم؟

سلام به روی ماه و ناز خودت ❤عزیزم مبارک باشه🎁🎁🎁🎁💝💝💝💝💝💝 ان شاالله خوشبخت بشی چقدر خوشحال شدم 

سلام فکر کنم من نفر آخرم بازی تموم نشده که صبحانه= گریپ فروت+ املت قارچ +نان سنگک م و= خیار +نارنگ ...

خیلی خوب بودی عزیزم 

ایول👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
گلم من اونقدر شکمم شل و آویزون بود که باید با دستم میکشیدمش بالا تا رد بخیه زایمانم دیده بشه .پر از ...

واااای خوش به حالت، چه ورزشهای شکمی رفتی؟ من که اصلا بدم میاد به شکمم نگاه کنم، از بس شل شده. من خیلی مشتاقم برای یه چالش گروهی ورزش توپ، دوستان همین تاپیک با هم ورزش میکنن؟

وزن شروع: 70، وزن فعلی:67.5، هدف: 53
سلام عزیزدلم😘تمام مواردوخودت گفتی خوبه که دلیل کاهش نداشتنت رومیدونی اینهفته جبرانش کن خوشگلم😘💪💪

مرسی عزیزم آسنات جان یک نکته دیگه اینه که بعد از ظهر وضعیتم به 🎈 تغییر حالت داد 😂🥴ممکنه بخاطر اونم باشه 🌹  

Null
@فندق_فسقلی ‍  سلااااام مهربون  وزن اولیه ۹۶  وزن هفته پیش ۸۹و خورده ای یادم نیست& ...

@فندق_فسقلی   فندقی دوستمون الان فهمیدم تگ نشدین🤗❤

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁