2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526685 بازدید | 68299 پست
@بامدادخمار     سلاام رئیس جان خوبین؟😍😎 بچه ها میگن شب قبل وزنکشی ورزش قدرتی منفی کاذ ...

سلام عزیزم 

قدرتی تاثیر داره ولی قدرتی سنگین 

اگه کاذب هم باشه باید زیاد نشون بده نه کم یعنی قدرتی باعث میشه عضله ها حجم بیاره و وزن بیشتر بشه نه که کمتر 

پس دوکیلو کاهشت درسته و کاذب نیست 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سانازجون من الان ۵ کیلو کم کردم با همین وزنم حساب کردنی میشه ۱۴۷۳ ولی شما گفتین هر ۵ کیلو کاهش منه ...

تو قوانین نوشته باید بعد هر پنج کیلو کاهش، کالری مجازو متناسب با وزنتون فعلیتون حساب کنید. پس کالری مجازی که براساس وزن فعلی ضرب در ۲۰ منهای صد میشه کالری مجازتون 💪🏻

Null
نوش جونت عزیزم🐥💛 صبحانه رو کاملتر و مفیدتر بخور اینجور جلوی ضعفت در طول روز رو میگیره آب زیاد اس ...

سلام سرگروه مهربونم

عریزم صبحانه نخورم بهتر میتونم خودم را کنترل کنم،معمولا عصر و شب گرسنه میشه،سهمیم را گذاشتم واسه اون موقع،مخصوصا نون که خیلی کمه

گلم آب الان که زمستون من از صبح تا آخر شب دمنوش میخورم

وزن#  

وزن اولیه             هفته قبل          الان          هدف

87                      79.3             78.3          56

انقدر طبق قانون عمل کردی که،اون یه روز در مقابلش هیچه😎😎😎

سلام عزیزم میخوام بیام گروه طلایی پروفایل عوض کنم شما کالری زیاد کردی اضافه کردی یا نه ورزشات چجوریه آخه من هنوز شکم دارم

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
هیچ کدوم زیره

من مانکن دارم تا حالا با زیره کار نکردم.حالا درست شد؟

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
سلام عزیزم مبارک باشه به هدفت رسیدی وقتی کسی که باید همراهت باشه مانعت میشه زندگی خیلی سخت میشه

فدات بشم ممنونم😘😘😘😘😘😘❤❤❤❤❤❤

اگر دوسداری درموردش با هم حرف بزنیم؟ علتش چیه؟

به حکمتش دل بسپار 🌿
تو قوانین نوشته باید بعد هر پنج کیلو کاهش، کالری مجازو متناسب با وزنتون فعلیتون حساب کنید. پس کالری ...

من ۸۳بودم،الان طی یه هفته شدم۸۱

کالری روزانمو بر اساس کدوم بلید ببندم الان❤

💜بنفشی ام💜🦄       ..وزن اولیه:۸۳  ...قد:۱۷۰  ...وزن هدف:۶۰..

@بامدادخمار  

سلااااااام عزیزدلم، چقد خوبه ک هستین😘😘😘

وزن هفته قبل ۷۲.۱۰۰

وزن این هفته ۷۰.۶۰۰ 😍😍😍

وزن اولیه: ۷۳.۵۰۰🤦قد: ۱۶۱/  وزن هفته‌ی قبل: ۷۱.۷۰۰/ وزن الان: ۷۱.۳۰۰ /هدف اول:۶۹😊/ هدف دوم:۶۳😁/ هدف آخر57😍 موفقیت را ابتدا در ذهنتان تصور کنید، سپس با چشم تان ببینید و بعد با جسم تان خلق کنید...
سلام پسرم ده سال و نیمه هست وزنش ۵۴هست ی راهنمایی میتونی بکنی بهم کمکش کنم لاغر کنه خودش خ ناراحته&n ...

سلام عزیزم 

بهتره چون تو سن رشده رژیم سنگین نگیره وزنش رو ضربدر ۲۵ کن و همون مقدار کالری مصرف کنه ورزش هم حتما داشته باشه مخصوصا کششی و پرشی که برای رشد قدش هم خوبه 

غذاهاش رو رژیمی تر درست کن روغن کم و بیشتر کبابی و ابپز و گریل 

شکر و قند و فست فود و هله هوله رو هم خیلیی محدود کن 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
کی من ؟ چی ؟کجا ؟کِی ؟ 😂😂

😁😁😁😁😁😁

باباااا

ما خودمون ته خط سیاااااستیییییم 😎😎😎😎😎😎😁😁😁😁😁😁😁😁

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
انقدر طبق قانون عمل کردی که،اون یه روز در مقابلش هیچه😎😎😎

من در پوست خود نمیگنجم😂😂

خدا کنه همینطوری تا۵۳ بره🤣

شوهرررررم قیافش دیدنی بود😂😂😂😂😂 فکر میکرد دیگه ۵۴ شدم این هفته🤣

به حکمتش دل بسپار 🌿