2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526680 بازدید | 68299 پست

سلام صبح همگی بخیر منم ۲ کیلو دقیق کاهش داشتم😍😍😍💪💪💪شدم ۸۰.۶۰۰

وزن شروع       وزن فعلی      وزن هدف

۸۲.۶۰۰              ۸۰.۶۰۰          ۶۵ 

@بامدادخمار‍ 

@جید  

گروه نارنجی...وزن شروع ۸۲ قد ۱۶۷ وزن هدف اول ۷۷ وزن هدف دوم ۷۲ وزن هدف سوم ۶۷ و هدف آخر ۶۵😍😍😍💪💪💪وزن هفته اول۸۰.۶۰۰>۸۰.۱۰۰>
اگه جبران میشع پس غمت نباشه دنیا ک ب اخر نرسیده 😉🙃

ممنون آره باید جبران بشه

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@فندق_فسقلی  

سلام عزیزم .

وزن شروع ۸۱،۸۰۰  👈  وزن هفته قبل 🎈  👈 وزن اون هفته قبلترش😅 ۷۹      👈 وزن الان ۷۸۹۰۰    👈وزن هدف ۶۲    

اجازه ما قول میدیم هفته دیگه برسونیم به ۷۷ و خورده ای😎😎😎

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵

@زیتونپرورده  

سلام گلم

وزن# وزن اولیه ۷۴

وزن هفته گذشته ۷۲۸۰۰

وزن این هفته ۷۲۶۰۰

وزن هدف ۶۸

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

این روغنی که عکسشو گذاشتم اون بالاتر برای ترک های پوستی خیلی عالیه ،اونایی که میخوان ترک های پوستی شون ترمیم بشه میتونن ازش استفاده کنن تو اطرافیانم استفاده کردن راضی بودن ،زانو و ارنج هم روشن میکنه

@خوشگلشششونم   @شومیخک @دیانا24 @بامدادخمار  

این روغنی که عکسشو گذاشتم اون بالاتر برای ترک های پوستی خیلی عالیه ،اونایی که میخوان ترک های پوستی ش ...

سلام گلم کو ندیدم که؟ 

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
سلام دوستان عزیزم ورقبای گلم وزن شروع  88 وزن هفته قبل  77.200 وزن این هفته 76.200 وزن ...

سلام سلام مهسا جونی ایووووول

عالیه 

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

سلام سلاااااااااااام😍💃💃

اصلن فکر نمیکردم کاهش وزن داشته باشم😍اما داشتم💃🤭

وزن اولیه: ۸۷

هفته قبل: پری بودم وزن نکردم

این هفته: ۸۶/۳۰۰

هدف نهایی:۵۲

البته ناگفته نماند ک این هفته فست فود خوردم 😑 و بعضی روزا کالری بیشتر از نیازم مصرف میکردم😑😑😑😑🤦‍♀️ولی با این حال بازم وزن کم کردم .شاید زیاد نباشه ولی همین ک وزنم کم شد واااااقعنننن عالیههههههههه😍قول مسدم دیگه کااامل کاااامل رژیممو رعایت کنم 

@بامدادخمار  

@مندا  

@آلاهیدا  

@بهاربانووو2  

@mahdiye_bano  

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇

سلام بر سرگروهشون😃🔫😐

هعییییییییییی

وزن هفته قبل:67/8

این هفته:67/5

مورچه ای جانا😐🔪😂

ولی خوشحالم

حداقل تونستم طلسم یه هفته خوب دو هفته بد رو بشکنم😃💪

ان شاءالله از این به بعد هم همیشه رعایت میکنم که دیگه زیاد نشه😁✌

چند تا قلب هم گروه هم بزاریم

💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛

چند تا جوجو

🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥

😁😁✌💛🐥

@فندق_فسقلی  

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

وزن اولیه:۸۸

وزن دو هفته قبل:۸۰.۸۰۰   وزن الان:۷۸:۶۵۰  وزن هدف:۶۵ @بامدادخمار    

(ولی خانوما من شبش قدرتی کار کردم ینی کاذبه وزنم؟!😭😭 @سمیه1396    )😍😍

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

اقا هر کار میکنم نمیشه به خدا🤣🤣🤣

تو ميتوني باااايد بشه  ... فقط بخواه كه زودتر نتيجه بگيري  

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 
وزن اولیه:۸۸ وزن دو هفته قبل:۸۰.۸۰۰   وزن الان:۷۸:۶۵۰  وزن هدف:۶۵ @بامدادخمار & ...

@آینازخانوووووووووم   @mhds12   @violoonist  

@مندا 😍😍

وزن اولیه:۸۸ وزن دو هفته قبل:۸۰.۸۰۰   وزن الان:۷۸:۶۵۰  وزن هدف:۶۵ @بامدادخمار & ...

واوووووووووووووووووووووووووووووووو دختر  دهه70 شدي مبااااااااااارك    

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 
سلام عزیزان @شب_بیدارم     @دختره_بخندون     امیدوارم حالتون خوب باشه.من ...

سلام گلم حالت بهتره!؟!؟

انشالله هفته بعد میترکونی😎😍😍

منم دوهفته قبل ۸۰.۸۰۰

بودم 

امروز شدم ۷۸.۶۵۰😍😍