2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526694 بازدید | 68299 پست

@آینازخانوووووووووم  سلام عریزم  خوبی ؟ممکنه آستنات جونو تگ کنی برام ؟

من تقریبا دو هفته ست مریضم هنوز جون رژیم ندارم و نو قرنطینه ام ترازو ندارم امروز اخطار نده لطفا بهم مهربون 

دوستون دارم 

با قدرت برمیگردم ان شاالله برای چالش زمستون ولی خطم نزن 😶😶

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزدلم😍کاهشتت مبارکک ومانا👏👏🎇🎉🎊🎆🎆🎆🤗💃💃بااینحال کاهش داشتی انشاءالله زودخوب میشی بای ...

عزیزم نمیتونم تگت کنم اخرین پیامو ببین وزن هفته پیش ۸۱۱۰۰ این هفته بی ترازو ام و مریض 

هدفد۷۵

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

وزن#  

سلام و صبح بخیر @آسنات99 جانم

وزن اولیه80، وزن هفته قبل 69، وزن امروز 69  

وزن هدف 60

عشقم؟ تغییر نداشتم  

عضو گروه آبی(چالش بامداد خمار عزیز) وزن قبل80، وزن الان 67، وزن هدف 60  بهترین تغییر بعد از بارداری کم کردن وزنهای اضافه س، خیلی ساده گروه بامداد خمار آرزوی منو برآورده کرد. خیلی از تک تک سرگروها و راهنماهای مهربون ممنونم  

سلام دوستان عزیزم ورقبای گلم

وزن شروع  88

وزن هفته قبل  77.200

وزن این هفته 76.200

وزن هدف 65

@بامدادخمار   بااجازه وراهنمایی های شما رژیم شوک گرفتم دقیق اجراکردم وموفق شدم سپاسگزارم وهمیشه دعاگوی شماهستم یک دنیا ممنون...

@آینازخانوووووووووم   حاضری باهم جیغ بکشیم؟!

@دختره_بخندون   @abremaman   منتظرکاهشاتونم.....

روز خوب وپرانرژی داشته باشین...

سلام خوبین دوستان منم به گروهتون را میدین یک عد دچاقالو

عزیزم دو صفحه اول تاپیک رو کامل کامل بخون دستت میاد باید چکار کنی .تا ان شاالله اول دی ثبت نام کن برای چالش زمستونی.

از همین امروز هم میتونی شروع کنی ،فقط بدون سرگروه هستی ،اما هر شب  میتونی گزارش بدی ،رقیب هم وزن خودت رو پیدا کنی ،سوال داشتی بپرسی ........

امیدوارم موفق باشی 🙏😍💋❤🥰🌻

🌈به نام خدای رنگین کمان 🌈
سلام دوستان عزیزم ورقبای گلم وزن شروع  88 وزن هفته قبل  77.200 وزن این هفته 76.200 وزن ...

سلام عزیزم میشه رقیب منم بشی هم وزنیم

دنبال پایه ام

الان با کالری چن میبندی؟

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

@آینازخانوووووووووم  

سلام گلم من فعلا فست نمیگیرم چون دوشیفت سرکارمیرم

اما تصمیم دارم یک روز را روزه بگیرم حالا ۵شنبه یاجمعه که خونه ام

امروز روز آخر پریودی هستم وزنکشی کنم دوستم؟

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

سلام گلم خوشحال میشم با1440 چند تا رقیب دیگم دارم میتونیم باهم باشیم وزن دقیقت چنده هدفت؟!

ممنون عزیزم امروز روز آخر پریودیمه وزن کنم؟

فک کنم ۷۷ باشم هدفمم۶۲ نهایتا۶۵

منم دقیقا۱۴۴۰ تنظیم کردم

من قبل از اینکه وارد چالش شم خودم با زیره شروع کرده بودم ولی طبق قانون چالش از مانکن استفاده کردم در ...

اره مال منم همینجوری شده بود

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
برنامه ات چیه؟

زیره

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
یا یکی دیگه نصب کن یا همینو لغو تصب کن باز نصب کن یا بروزرسانیش کن

چن بار حذف و نصبش کردم  اما باز فایده نداشت