2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529149 بازدید | 68299 پست
سلام عشقم خوبی؟🐥😘 روزایی ک پلو داری 30 گرم نون بخور در وعده صبحانه دشمنت گلم از کالری امروزت کم ...

ممنون گلم  

گزارش#  

صبحانه:2 خرما

ناهار:2 کف سنگک.5 ق آبگوشت.1 فلفل دلمه

شام:1 بشقاب حبوبات با 2 ل شیر

میان وعده دمنوش.خرما

کالری سوزانده شده:30 مین قدرتی

سلام شبتون بخیر عشقا فردا روز حسابرسی 😐 دعا کنید زیر ۷۰باشم😭

امروز روزه بودم 

افطار برنج و فسنجون وترشی+چای+کلوچه ک ۵۰۰ تاشد

الآنم یک بشقاب سبزیجات کاهو کلم گوجه خیار خوردم حساب نکردم کالریشو 

ورزش حلقه 

کالری سوزانده ۲۱۰

@دختره_بخندون   @پیش_پیشی   @شومیخک   @اتنا72   @nonoty  

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فاطمه بیا اینجا داریم سایت جدیدو امتحان میکنیم   @yalda818     @mary2772   ...

جریان سایت جدید چی بود؟

موفق میشم نه فورا ولی حتما💪 عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خمار چالش پاییز⚜ وزن شروع ۱ آذر۱۴۰۰ : ۱۰۵ ⚜ هدف ۷۵ ⚜ قد ۱۷۰ ⚜   وزن ۷ آذر : ؟  
سلام شبتون بخیر عشقا فردا روز حسابرسی 😐 دعا کنید زیر ۷۰باشم😭 امروز روزه بودم  افطار برنج و ...

سلاام عزیزم ممنون صدا کردی.‌ان شاالله که هستی. من با ۵ روز رژیم و امروز فست بنظرتون فردا تغییری دارم؟

@negin_slh     مرسی که تگم‌کردی دوست جدیدم😍

خاهش میکنم عزیزم😘اقااااا من برنامه کالری شمارم هرر کاری میکنم نمیتونم واردش بشم اصلن نمیدونم امروز چن کالری مصرف کردم😑حالا باید چیکار کنم؟

@mary2772  

@dozhtarebabaei  

@yalda818  

@آلاهیدا  

@بهاربانووو2  

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
خاهش میکنم عزیزم😘اقااااا من برنامه کالری شمارم هرر کاری میکنم نمیتونم واردش بشم اصلن نمیدونم امروز ...

@مندا  

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
پس بووووس از راه دور به لپاااات 😘😘😘😘

💝💝💝

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
خاهش میکنم عزیزم😘اقااااا من برنامه کالری شمارم هرر کاری میکنم نمیتونم واردش بشم اصلن نمیدونم امروز ...

اره زیره هی اینجوری میشه تو زیره استفاده میکنی؟ انگار خیلی سنگینه برنامش بالا نمیاد مانکن استفاده کن 

موفق میشم نه فورا ولی حتما💪 عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خمار چالش پاییز⚜ وزن شروع ۱ آذر۱۴۰۰ : ۱۰۵ ⚜ هدف ۷۵ ⚜ قد ۱۷۰ ⚜   وزن ۷ آذر : ؟  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز