2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 530313 بازدید | 68299 پست
من تازه امروز شروع کردم رژیم رو خدا کنه بتونم ادامه بدم 

می تونی من در یخچال نوشتم من می توانم بازم 55بشم

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
فاطمه جان ویولن دوسداری استارتشو بزن خوش بحالت بخاطر اون ماست که داری بجا منم بخورالبته فردا..  ...

چه خوب اسمموبلدی🤗آره عاشقشم قبلناخواستم بخرم گفتم اول کلاسشوبرم بعدم دوتابچه کوچیک منم ازهم جدامیکنن میچسبونن چه برسه به ویولون🤣

ولی بعدکرونا حتمامیرم کلاسش 👍🏽یه روزازعمرم بمونه یادمیگیرم.اونجوری گفتی اصلابهم نمیچسبه ای کاش مهمونم میشدی یامیووردم برات💚اهل کجایی عزیزم؟شایدنزدیکیم؟

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

قربونت برم عزیزم ممنونتم😍😍. اره داره ادامه میده.حسابی خوش اندام شده.ی چندمدت مریض بود نتونست ر ...

ببخشید شماتوچه مدت کاهش داشتی

🌼وزن شروع😞 ۸۲قد۱۵۹وزن این هفته ۸۱😌وزن این هفته ۸۰وای خدایاکی میرم دهه ی هفتادی هدف ۶۰❤️❤️❤️❤️عضوتاپیک بامدادخمارمن میتونم ‌وسعی خودرامیکنم وهمراه الهه جون وبقیه اعضا به خواستم میرسم🌼
انشاءالله ازالان لباس نوباسایزجدیدمبارکککککه😍😍 دیگه گول نخوروگرنه قورتت میدم😈😂😂😂😂

چشم😂😂😂😂😂

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

همینه keep

اوکی 💙

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

سینه مرغ بریان بدون پوست مانکن نداره توی زیره نصف سینه بریان شده ۹۹ زده به نظرتون درسته؟

من زیره استفاده میکنم همه چیز خوبع کالریش فرقی با مانکن ندارع تازه مانکن باید غذاهاش اپدیت شه خیلی چیزا رو ندارع

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇

دوستای خوشگل باربی رژیمی عزیزم سلام. چطورید؟ دلم براتون تنگ شده بود مرسی با اینکه من کلا نبودم اما منو تگ‌کردید جونم براتون بگه هفته خوبی نداشتم اولش که قرار بود مهمون برام بیاد افتادم ب جون خونه همجا رو مرتب کردم چون مهمونامم قرار بود دو روز بمون. دیگه حسابی درگیر بودم تا اینجاش خوب بود بعد رفتنشون کلا منم افقی شدم نمیدونم چرا

فشارم هی پایین بود اصلا بالا نمیرفت دیگه دوبارم سرم زدم همشم سرگیجه داشتم. پریودمم هستم البته. راستشو بخواید اصلا وقت نشد گوشی دست بگیرم. ولی وقتی اومدم دیدم منو تگ کردید خیلی ذوق کردم. اما بچه ها اگه فکر میکنین سختتونه کسیو تگ کنین که جواب نمیده یا لایک نکرده من ناراحت نمیشم میتونین تگم نکنین. 

هرجوری باشید دوستتون دارم. امیدوارم روزای خوبی پیش روتون باشه

@yalda818     @dozhtarebabaei         @آلاهیدا  ‍ 

@بهاربانووو2         @mary2772  

موفق میشم نه فورا ولی حتما💪 عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خمار چالش پاییز⚜ وزن شروع ۱ آذر۱۴۰۰ : ۱۰۵ ⚜ هدف ۷۵ ⚜ قد ۱۷۰ ⚜   وزن ۷ آذر : ؟  
دوستای خوشگل باربی رژیمی عزیزم سلام. چطورید؟ دلم براتون تنگ شده بود مرسی با اینکه من کلا نبودم اما م ...

@negin_slh   مرسی که تگم‌کردی دوست جدیدم😍

موفق میشم نه فورا ولی حتما💪 عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خمار چالش پاییز⚜ وزن شروع ۱ آذر۱۴۰۰ : ۱۰۵ ⚜ هدف ۷۵ ⚜ قد ۱۷۰ ⚜   وزن ۷ آذر : ؟  
@اتنا72   @rango567   @mhds12   @mahpishooniiiii     دوستان قبل ...

سلااممم اول اینکه نوش جونت 

دوم اینکه فکر کنم کلا با کالری جمعه تمام هفته رو به باد میدی 😶 هرچی میخوای بخور ولی کم کاااالری عجقمم

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید.