2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526061 بازدید | 68299 پست
@زیتونپرورده     سلام عزیزم نمیدونی نازی جون کی برمیگردن؟؟ از حالش خبر داری؟؟🥺

پیام دادم گلم ولی خبری نشده کسی پاسخی نداده....منم حیرانم و سر درگم و همچنان نگران...😥😥😥

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
@زیتونپرورده    سلام عضو جدید نمی گیرید یا برای الان😊😊😊 یا اگه شد برای چالش جدید

امضای اسی رو بخون قشنگم....😘😘😘

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم گلم فعلا سرگروه ندارم درسته؟وزنم را نمیخاد به کسی بگم نه؟ طبق روشی که بامدارخمار گفته برم جل ...

بله طبق همین فرمول صفحه اول..

وزنت را میتونی هر یکشنبه همینجا اعلام کنی و بدون سرگروه پیش بری، میتونی رقیب وزنی هم داشته باشی

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
پيام دادم بهش عشقم اوكي شد فقط مثل اوايل گزارش اجباريه؟يا نيست؟

ن گزارش اجباری نیس فقط هر یکشنبه اعلام وزن میکنی ب سرگروهت...💋💋💋💋

اضافه شدم يكم هدفمم يكم بيشتر گذاشتم عشقم

چرا اضافه شدی🔫

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سمیه جونم من از صبح فقط میوه خوردم اونم ۱۳۴ کالری اما کربوم قرمز شده  همیشه زود قرمز میشه و زی ...

گلم ما کالری شماری میکنم نه، کربو شماری! تازه کربو های مختلفی وجود داره!

میوه ها هم‌کربو داره... همه مواد غذایی یه مقداری کربو دارن، مهم اینکه که از یه مدل ماده غذایی زیاد نخوریم! از همه‌مواد غذایی در طول روز باید بخوریم😉

راستی دوستان یک نکته مهم🔊📢📣📯🔉🎶🎵🎼 یک تاپیک دیدم مفصل درباره این تاپیک لاغری اظهارنظر کرده بو ...

سلام دوست عزیز🐥 خیلی خوش اومدین💛

اظهارات همیشه زیاده و اهل فن هم بسیار.....الان تو دنیایی هستیم ک با ساده ترین سرچ و پرس و جو اهمیت و کم و کاست یکار مشخص میشه...نیاز ب حرف زدن زیاد نیست همه ما عقل و اراده داریم با عقلمون درست و غلط یه امر رو متوجه میشیم و با اراده خودمون بدون اجباری یه راه رو ادامه میدیم...روی حرفم ب تمام عزیزانی هست ک بر اثر غرض شخصی دوست دارن جو بدی درست کنن غافل از اینکه 👈🏻هر کس بد ما ب خلق گوید،ما چهره ز غم نمی‌خراشیم...ما خوبی او ب خلق گوییم، تا هر دو دروغ گفته باشیم.......

و اونایی ک احساس میکنن جوابشون داده نمیشه اینجا تعداد صفحات بالاست و واقعا فرصت نمیشه تک تک جواب داد چون پست بقیه رو ب ندرت میبینیم یا تگ کنن یا ریپلای...و اگر جواب نگرفتن اونوقت میتونن اوقاتشون رو مکدر کنن.....

ولی همه ما اینجا در حد توانمون سعی میکنیم پاسخگو باشیم... از خود بامدادخمار تا راهنماها تا سرگروهها و حتی عزیزان زیرگروهها و حتی افراد عزیز خاموش.....

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام سهیلا جون ‌خوبی؟،یعنی الان کاری تثبیتو دریافت میکنی ؟با یه روز آزاد؟

سلام عزیزم.

کالری تثبیتم. ولی ی روز ازادم. فرداش جبرانش میکنم بافست.

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
سلام فستتون بخیر💙💙💙 امروزو قشنگ بگیرین که فردا کاهشای توپ داشته باشیم😉 گزارش وعده اول🔷 سینه ...

خیلی خوبه

من خیلی استرس فردارو دارم حس میکنم کم نکردم انشاالله از استپ دربیام...

سلام عشقم خوبی خوشی؟😍😘

سلام قربونت برم ب لطف شماااا.. خوبم عسلم تو چطوری خوبی؟؟ خوش میگذره...؟؟؟ ما دو روزه باغ بودیم الان از خاب بیدار شدم دیشب اخر وقت اومدیم خونه....خسته بودم😄😄😄

خدا نکنه عشقولی😘😘😘😘 جااااااات خالی دیروز اینقدر خوش گذشت🤩🤩🤩🤩 سهیلا دلم واست تنگیده🐥😍🙁

آخ فدای اون دلت بشم من. دل ب دل راه داره دیگه.

خداروشکر ک خوش گذشته بهت عزیزکم. ایشالا همیشه خوش باشین.

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست

👌به جای اینکه بگید: رژیم میگیرم که لاغر بشم

👍بگید من سبک زندگیم رو عوض کردم لذت داشتن بدن خوب برام بیشتر از غذاست

👌👌تاثیر این دوتا جمله توی موفقیتتون خیلی باهم تفاوت داره...امتحان کنید

💖

انگیزه.#  

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
سلام عشقم خوبی خوشی؟😍😘

سلام عزیزم

یه سوال داشتم درمورد تنبلی تخمدان که متاسفانه دچارشم یکسال هست دارم متفرمین میخورم میخواستم بدونم تاکی باید خورد آزمایش جدید جراتشو ندارم برم بدم آیا با همین قرص کنترل میشه وتاثیرش توکاهش کمرنگ میشه؟!

اونور خونه چه خبره؟ چرا همه چی غیب شده؟؟؟ 🤔🤔🤔 @بامدادخمار       @دیانا ...

اره منم رفتم هیچی نبود از تاپیکمون.....گفتم بوی توطعه میاد کسی باورش نشد😬😬