2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525954 بازدید | 68299 پست
به به چه برنامه ای احسنت...

فدات جیگری💋💋

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

@سمیه1396 ‍  اومدی اونجا ؟  @آسنات99     زهرا جون بیا اون سایته ...

رفتم و فقط سرم را پشت درش چسبوندم ببینم چه خبره،  ولی زودی برگشتم 😆 حس غریبگی بهم دست داد🥸

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه میشه ولی یکم ناز میکنه قبلش 😂

نازش بالاس😆😆😆😆 پا نمیده سریع

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
آرررررره😂😂😂 طفلیا شاید بی منظور باشن😂

اتفاقا منظور هم دارن، وگرنه چرا حالا برن به اسم بامداد تاپیک‌بزنن😤

بریم  دعفاااا یا زوده...😆 

ینی دی بازم اسم نویسی میکنین😍؟ منم بزارین جزو قرمزا😁

بله ولی احتمالا قوانین کمی فرق کنه.... حتما روز اول دی تاپیک‌باشید، ببینیم چی میشه...

هر چه زودتر خودتو وزن کن بیا اینجا امضا بزار وزن اولیه رو بنویس وزن هدفت هم بنویس با هم اینجا رقابت ...

ترازو خودم باتری نداره عصر احتمال قوی برم بیرون بخرم اگر نشد صبح میرم خانه بهداشت  

تو رو خدا انگیزه بهم بده هیچی ندارم افتضاحم

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
قربونت برم فرشته زمینی😍😍😍😘😘😘😘 عالیم توپم🤩🤩🤩🤩🤩🐥🐥🐥🐥🐥🐥 تو خوبی؟ سایت https://madar ...

فدای تووووو خوشگله خودم😘😘

انشاءالله همیشه توپپپپپ باشی نازنینم😍😍😍منم خوبم خداروشکر🙏باشههههه حتماً 😘🌼🌼

گلم  لطفا حواست به مقررات تاپیک باشه.. اون متر را هم به دوردست ها پرت‌کن🔫 چه خبره هر روز

بله چشم عزیزم

اونم ب چشم  

میگم ک سمیه جان بعد از چالش چ کنیم با اضافه وزنامون؟

عضو گروه آبی(چالش بامداد خمار عزیز) وزن قبل80، وزن الان 67، وزن هدف 60  بهترین تغییر بعد از بارداری کم کردن وزنهای اضافه س، خیلی ساده گروه بامداد خمار آرزوی منو برآورده کرد. خیلی از تک تک سرگروها و راهنماهای مهربون ممنونم  
ايول داري امل جون واقعا خوراكت كمه    

ممنون

نه كم نيست ميتونم خيلي بخورم بيشتر از اون چيزي ك فكرش بكني

يه ريز ميرم سراغ خوراكي ها مخصوصا اون اوايل ولي شده خيلي وقتا ميزارم دهنم ولي دوباره ميندازم بيرون از دهنم

خيلي كار كردم روي خودم

چون تنها فرد تپل توي خانوداه شوهرم

وعيد نوروز قراره هم دور هم باشيم از اين مساله خجالت ميكشم

بخاطر همين تمام سعي خودم ميكنم ك نخورم

👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم  همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿
من از همسرم خیلی راضیم خدا رو شکر ولی هنوز نرفتم سر زندگی ما ۸ سال دوست بودیم و ۶ ماهه تقریبا عقدی ...

خداروشككر انشالله هميشه شاد و خوشحال باشيد    

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید.