2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526932 بازدید | 68299 پست
نه دارم از حرفات امیدوار میشم.یه روز که لاغر شدم کللللی دعات میکنم.دوساعت دیگه هم گزارشمو میزنم

گزارش امروزم:کالری مصرفی:۱۴۸۰

ناشتا:اب ایلیمو عسل دارچین 

صبحانه:نان گردو پنیر 

نهار:ماکارانی ترشی 

شام:نون گردو شیره انگور 

میان وعده:شلغم.لیمو شیرین 

ورزش:۱۵مین حلقه ۳۰تا شنا دیوار

من همینطور که از وزن ۸۴اومدم۷۰ دوباره میتونم از۷۶.۵بیام برای۶۵.قد۱۶۵ وزن شروع۷۶.۵ به امید مانکن شدنممممممم  .هفته اول ۷۶ هفته دوم 75.5
گزارش امروزم:کالری مصرفی:۱۴۸۰ ناشتا:اب ایلیمو عسل دارچین  صبحانه:نان گردو پنیر  نهار:ما ...

@abremaman بیا عزیزم  

من همینطور که از وزن ۸۴اومدم۷۰ دوباره میتونم از۷۶.۵بیام برای۶۵.قد۱۶۵ وزن شروع۷۶.۵ به امید مانکن شدنممممممم  .هفته اول ۷۶ هفته دوم 75.5

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام ممنون عزیزم😘الان رفتم نگاه کردم پیامای دیروزمو نمیدونم چرابرام نیومده چندباررفتم نگاه کردم فقط ...

مرسی عزیزدلم. نمیدونم سایت که یه مدته به مشکل خورده.‌

حالا از دفعه های بعد میگم بچه های دیگه شمارو برام تگ کنن. شاید تگ دون من خرابه  

❤👬❤

شبتون بخیر عزیزان ، گزارش امروزم 

۱۰اذر دوشنبه

صبحانه :چای

ناهار:کتلت+نان+کلم

شام :املت+نان

میانوعده:شیرعسل دارچین 

۷لیوان هم اب خوردم چالش# آب طعم دار 

کالری مصرفی ۵۹۸

مجاز ۱۲۶۰

چون 🎈هستم سرمم درد می‌کنه بشدت میل نداشتم زیاد چیزی بخورم حالا نمی‌دونم بنظرتون فردا هم فست باشم یا نه آخه امروز تقریبا فست شد البته نون خوردم ،فردا فست بگیرم ؟

@پیش_پیشی    ‍  @به_نام_خالق_زیباییها     @ساغر96   @nonoty     @اتنا72    

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 
چه گویم که ناگفتنم بهتر است 😓😓😓😓 خب رفیقان و رقیبان گرامی شکر خدا امروز هم بخیر گذشت ...

آفرین کامل کردن پروتئین مهمه ولی حواست به فیبرت هم باشه 

مامان نمونه😍 ورزش خیلی خوبه الگوی خوبی برای بچه هات باش 

منم به اندازه خوردم ورزش هم آپ شکم

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
از الان سایزت رو ثبت کن با ماه بعد مقایسه کن😘

چشم حتما

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
عزیزم نتونستم تگ کنم.

اشکال نداره من دیدم‌بالا گزارشتو منم تگ‌میکنم اسمت آبی نمیشه ریپلای میکنمت⚘

ناشتا دارچین و آب ولرم

صبحانه ۳ کف لواش با ۱ ق شیره انگور

میانوعده چای سبز و ۲ عدد خرما

ناهار ۳ ملاقه خوراک لوبیا با ۱۰۰ گرم کاهو و خیار و گوجه ۳ ق ترشی مخلوط ۱ لیوان دوغ

میانوعده ۲ عدد خرمالو ۱ کیوی ۱ پرتقال خیلی میوه خوردم😪

شام نصف ران مرغ ۴ کف سنگک نصف لیوان ماست و ۱ ق شیره انگور ک شربت درست کردم باهاش بعد شامم یک لیوان کدو حلوایی پخته خوردم

ورزشم یک ربع حلقه یک ربع رقص یک ربع ورزش قدرتی با کش و دمبل میخام یک ربع دیگه حلقه بزنم بازم

میوه زیاد خوردم کالریم ۱۰۰ تا زد بالا☹☹☹

گروه نارنجی...وزن شروع ۸۲ قد ۱۶۷ وزن هدف اول ۷۷ وزن هدف دوم ۷۲ وزن هدف سوم ۶۷ و هدف آخر ۶۵😍😍😍💪💪💪وزن هفته اول۸۰.۶۰۰>۸۰.۱۰۰>
عزیزم میدونم چی میگی منم شرایطم مثل توعه بچه کوچیک دارم که خیلی شیطونه کار خونه دارم که خیلی حساسم&n ...

به خودم قول دادم ورزشامو مرتب برم خدارو شکر امروز حسابی ورزش کردم 

شرایط شما از منم سختتره والا  من فقط یه بچه ۲۰ماهه دارم خیلی خوبه که به همه چیز میرسین ماشالله

انشالله منم به کمک شما به هدفم میرسم💪💪💪💪

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 
سلام گلم @گل_ایل     مصرفی مجازم و خوردم  صبونه تخم مرغ اب پز  ناهار اوتمی ...

753 تا سوخیده.چالش های اپلیکیشن رو انجام دادم.

چقد تو کم خوردی،من ریزه خواری زیاد دارم🤦‍♀️ولی در حد مجاز بود.

پودر قاووتی ۳۵
سه عدد خرما ۶۰
عسل ۳۲
 نیمرو ۸۰
نان لواش ۳ چهارم عدد   ۱۴۵
شیر پرچرب نصف لیوان   ۷۴
قهوه ۱ 
آش رژیمی ۶۰
کاهو،۴۰
گوجه ۵۰
شیره سه میوه ۲۵
سویق  ۳۰
بادوم زمینی ۲۰ تاش   ۱۲۰ کالری
تخمه آفتابگردان  ۵۰ گرم   ۲۹۱کالری
آب و سرکه سیب ، زنجبیل،آویشن،پونه،رازیانه،قرص ویتامینه ک حساب نکردم.

@رهام97 بیا خانومی توام بگو.🙋‍♀️

چ باحال! من برعکستم

آره بخدا این دوماهه رو ۱۰۶ مونده بود سایزش ولی امروز که سایز گرفتم شده بود ۱۰۰ بلاخره تونستم یه تکونی بهش بدم

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 

گزارش#  

ناشتا: دمنوش زنجبیل و دارچین و ابلیمو

ص ح:تخم مرغ آبپز ۱ عدد+نان تیری ۸ کف دست+گوجه=۲۰۴

م و:۱ عدد خیار+ ۱ عدد لیمو شیرین+ ۱عدد پرتقال + ۱ عدد کشک=۱۳۵

ن=کدو سبز سرخ شده +گوجه سرخ شده+ نان تیری= ۵۲۰

م و:۱ عدد خیار + ۱ عدد پرتقال+ ۲ عدد لیمو شیرین=۱۱۶

ش: کلم سرخ شده دو لیوان=۴۰۴

کالری مجاز ۱۵۴۰

کالری مصرفی۱۳۷۹ ( سال تولدم😂😂😂😂) 

ورزش وقت نداشتم

۶ لیوان اب مصرف کردم

@مندا  

@آلاهیدا  

@بهاربانووو2  

@yalda818  

@mary2772  

اقاااا من بقیه رو تگ کردم نوشته بیشتر از ۵ تا نمیتونی😐

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇