2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529149 بازدید | 68299 پست
واقعا هم حیفه چشم نمیذارم از دستم در بره و زحمتم هدر شه به قول تو اصل سختی گشنگی رو تحمل میکنم&nb ...

نیم ساعت اگه تو ذهنت خیلی زیاده و سخته از یکربع شروع کن نزار ذهنت بترسه بگه واای نیم ساعت 

از یکربع شروع کن مثلا پنج دقیقه هوازی بقیه رو قدرتی اصلا سخت و زیاد نیست بعد هر هفته پنج دقیقه اضافه کن اینجوری راحت تره 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
[QUOTE=166531615]حس اینایی بهم دست داد که بچهه مامانشو اذیت میکنه مامانه میگه الان میگم لولو بیاد بخ ...

👻👻👻👻

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شرمنده عزیزم شما اجازه ی حال خوب نبودن نداری خانوم شما باید همیشه سرحال و پرانرجی باشی 😉😉😉😉

😘😘❤️

خودمم انرجیم کم باشه سعی میکنم زیاد نیام انرجی شماها کم نشه 😅

ورزش نه ندارم.    ۸۹/۲۰۰بودم.

تو مشکلت بیشتر از متابولیسمه و ورزش نکردن هر چقدر هم هی رژیم کم کالری و سریع بگیری برات بدتره 

دیسک داشتی ؟ اصلا نمیتونی ورزش کنی ؟ دکتر رفتی 

اره گلم همون شااااپرکم 😃😃 مرسی عزیزم اینبار خیلی جدی تر پیگیری میکنم به امید خدا ،من یکم عجولم و ...

افرررین گلم این درسته.

این بار دیگه هرچی هم شد از هدفت دست نکش و پرقدرت تر از همیشه جلو برو.

هدفتم بذار تا عید ایشالا

سلام قشننگاا مهربونا عصرتون بخیر باشه😘💚🙃🙃 یه مشکلی پیش اومده... کالری من که به هشتصد نهصد میرسه ...

سلام عزیزم اگه فقط همین یه امروزه خودتو اذیت نکن نمیخواد کالریتو پر کنی 

سلام استارتر عزیز برای زمستونم چالش زمستونی و گروه بندی داری؟ اگ داری منو از الان توی لیست بنویس

سلام عزیزم 

چالش جدید همه میتونن شرکت کنن و عضو گیری نداریم دیگه 

سلام سلام  باریکلااااچه کاهش سایزی به به مانکن کی بودی تو👏👏👏👏👏🎉🎉🎇🎊🎆🌼🌼🌼💃💃💃💃💃💃

جیییییغ مرسی ازت نفس من💙💙💙💙

امروز مانتو پوشیدم بالاخره برا بیرون😍😍😍😍

بعد از 8 سال😁😁😁 مانتویی بودم ولی چون سر بارداریم چاقیم موند چادری شدم ولی امروز به دوران شیرین جووونیم 😅😅😅😅برگشتم 

این هفته انشالله 76 میشم و میرم برا هدف بعدیم💪💪💪💪

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

سلام عزیزم والا من ک تازه اول راهم هنو چیزی کم‌نکردم انشاءالله ماه بعد😅

از الان سایزت رو ثبت کن با ماه بعد مقایسه کن😘

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

گزارش#  

سلام گل گلیای با اراده

صبحانه شیر گردو پنیر

ناهار لوبیا پلو ماست و دوغ.ته دیگ سیب زمینی🙂

شام تخم مرغ آبپز گوجه سالاد

میان وعده ماست اسفناج.خرما.به.پنیر خالی😋😁.

بیست مین بدو بدو با بچه هام.۱۰مین حلقه.۵۰شنادیوار.چالش شکم و کپل

@آینازخانوووووووووم  

@violoonist  

@جید  

@zzzzzx  

@دهم انگیزت از بین بره میکشمت🔫

گزارش#   سلام گل گلیای با اراده صبحانه شیر گردو پنیر ناهار لوبیا پلو ماست و دوغ.ته دیگ سیب ...

من امروز حال  آشپزی نداشتم.

الان گزارش میدم.

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

گزارش#  

صبحانه : دوکف دست بربری+ ۲۰ گرم پنیر

میان وعده : ۲۰ عدد بادام زمینی

ناهار :دو کف دست بربری +۱ نیمرو

میان وعده:یک  پرتغال 

شام:دو کف سنگک +۲۰ گرم پنیر+یک خیار+نصفه گوجه

کالری دریافتی:۹۴۰

یک ربع ورزش.

@abremaman    

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز