همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
سلام سلام باریکلااااچه کاهش سایزی به به مانکن کی بودی تو👏👏👏👏👏🎉🎉🎇🎊🎆🌼🌼🌼💃💃💃💃💃💃
جیییییغ مرسی ازت نفس من💙💙💙💙
امروز مانتو پوشیدم بالاخره برا بیرون😍😍😍😍
بعد از 8 سال😁😁😁 مانتویی بودم ولی چون سر بارداریم چاقیم موند چادری شدم ولی امروز به دوران شیرین جووونیم 😅😅😅😅برگشتم
این هفته انشالله 76 میشم و میرم برا هدف بعدیم💪💪💪💪
دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉
گزارش# سلام گل گلیای با اراده صبحانه شیر گردو پنیر ناهار لوبیا پلو ماست و دوغ.ته دیگ سیب ...
من امروز حال آشپزی نداشتم.
الان گزارش میدم.
آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭 خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭 تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭 خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭 تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)