2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 530255 بازدید | 68299 پست
من شرمندتم 

دشمنت شرمنده گلم.. دیگه اینجوری نزاری بری ها👣👣👣👣

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فندوق جونی بهت تبریک میگم عزیزم ،افرین ب اراده و پشتکار ات، اینم جایزه ات🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🤭🤭🤭🤭🤭🤭 ...

مرسی عزیزم😍🥰...فکر کنم قبلا نارنجی بودی؟🤔آبی شدنت مبارک......ممنووووووووووون😍😍🐥🐥🐥🐥🐥

به حکمتش دل بسپار 🌿
@shaparakشرقی     سلام خانومی خوبی؟🙂گزارش👇 صبحانه   نان سنگگ ۲کف 🍞پنیرنصف قوطی ...

سلام عزیزم چطوری 😍😍 چه گزارش کاملی آفرین 👏👏سوالتو ندیدم عزیزم ببخشید متوجه نشدم💚😊خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم😘😘

اینم گزارش دیشب من که نتم قطع بود نتونستم دیشب بزارم

گزارش دیروزمه 😊😊
صبحانه نخوردم متاسفانه (چون میخواستم وزن کشی کنم باید دشوری میرفتم دیگه شد ساعت یازده منم نخوردم)
میان وعده یه دونه خرمالو 84 کالری

ناهار یک کفگیر پلو +پنج ق خورش بامیه 352 کالری

میان وعده ؛ گردو سه تا + ده گرم کشمش+یک عدد سیب=241

شام پنج ق پلو + 50 گرم مرغ آب پز(ساعت شش و هفت شاممو میخورم همیشه) =256
میان وعده ؛ پرتغال یدونه + انار =199
مجموع 1132
ورزش ده دقیقه ورزش با چوب +بیست دقیقه حلقه

@shaparakشرقی     سلام خانومی خوبی؟🙂گزارش👇 صبحانه   نان سنگگ ۲کف 🍞پنیرنصف قوطی ...

فقط کاشکی اون بستنی  رو حذف کنی کم کم 😘....

نون سنگک و سبزی خوردنی که تو برنامه ی  دیروزت بود واقعا عالیه منم باید سبزیجات بیشتری تو برنامه ام باشه 😉😉دیروزم جلوی خودمو گرفتم مادر شوهرم شیرینی فرستاده بود نخوردم کم کم دارم عادت میکنم به نخوردن شیرینیجات😊😊

مرسی عزیزم😍🥰...فکر کنم قبلا نارنجی بودی؟🤔آبی شدنت مبارک......ممنووووووووووون😍😍🐥🐥🐥🐥🐥

اره عزیزم‌ هفته پیش کله آبی شدم 🤭🤭🤭🤭

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌