2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526679 بازدید | 68299 پست
سلام عزیزدلم کاهشت مبارکککک ومانا🎉🎇🎊👏👏👏👏👏💪💪💃💃💃💃💃🌼🌼🌼

سلام عزیزم وزن هفته پیش ۸۱۴۰۰ وزن این هفته ۸۱۱۰۰ 

هدفم ۷۵ 

متاسفانه مریض شدم اصلا کالری شماری نکردم 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

سلام به همگی ان شاءالله سالم وخوش باشید همتون 😊🥰

وزن هفته پیش ۶۸/۴۰۰

وزن امروز۶۸/۴۰۰😬 

@sanaz718

@سمیه1396

وزن#

فداااتون😚😘

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@زیتونپرورده    

وزن#  

سلام گلم روزتان به خیر

ما مشکل ترازو داریم این هفته نمی تونم وزن کنم ایراد نداره؟

وزن اول چالش ۷۴

وزن هفته قبل۷۲۸۰۰

وزن هدف ۶۸

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
@بهاربانووو2   سلام بهار تو دیگه رژیم نمیگیری یا من رو خط زدی صدات میکنم جواب نمیدی اعلام وزن ...

واااا این چه حرفیه عزیزم  من زیاد نمیام سایت وقتی هم که میام اعلاناتمو فقط میخونم...ناراحت نشو دوست خوشکلم عمدی در کار نیست😘😘

سلااااااااااااااام ای قشنگم 😘😘❤️❤️❤️ که هستی ای وِی ؟  

سلاااام عزیز دلم خوبی ؟الهه نازم همیشه دعا گوت بودم. دلم برات یه ذره شده بود. دختر و پسر گلت خوبن ؟امیدوارم همیشه صحیح و سلامت و خوب و خوش باشی در کنار عزیزانت 

ن گلم چون گفتی فردا وزن کنم گفتم ....بذا هفته ی دیگه وزنت کاذب بوده امروز... دیشبم گفتمت..اصلا نگران ...

خداازدهنت بشنوه🤲🤲

ازشروع رژیم دوبار یک سوم ساندویچ خوردم ولی ازکالری بالانزدم هردوهفته نیم کیلوکم کردم ولی بقیه هفته هاازیک کیلوبیشتر🙂بسوزه پدرساندویچ😂😂بمیرمم دیگه نمیخورم😖ممنون که انقدماهی😘😘🤩

سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام 🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺 ...

@سمیه1396    

عزیز دلم خوبی؟؟؟؟ پست قبلی تگ نشدی. اینجا ابی میشی وقتی ارسال میشه سیاه میشه نمیدونم تگ میشی یا نه ؟؟؟