2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529149 بازدید | 68299 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آره گلم صبر کن فردا تحویلت میدم ب ساناز جون سرگروه تثبیتی هاااا...هر چی سوال از تثبیت داشتی بپرس ازش ...

مرسی عزیزم از راهنمایت 

سعادت نبود زیاد از شما مستفیدشیم🤗🤗

ممنون بی‌زحمت منو تحویل بده تو این دنیای مجازی گم نشم😅😅

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
@sanaz718   بيا گلم

😘😘😘

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
اره برای شروع خوبه ولی دوسه هفته بیشتر نگیر چون توی روزه بخاطر کمبود مصرف اب توی روز ممکنه کاهش کم ب ...

ممنونم آب از افطار تا سحر خیییلی میخورم مثلا ۸.۹ لیوان 

امروز رو با ۴۰۰ کالری بستم ولی چون نزدیک موعدمه فردا طبق توضیحاتتون وزن نمیکنم ...ببینید برنامه امروزم چطور بود؟

ناشتا آب ولرم و دارچین افطار ۲ عدد خرما و ۱ لیوان چای

شام ۳ق ماست و ی عدد کدو سبز رنده شده با شوید و خورشت کدو پخته شده با کاهو و خیار و گوجه و ۲ تا تیکه بادمجون سرخ شده و بعد شامم ۱ لیوان چای سبز و ی خرما تقریبا ۴۰۰ کالری شد

ورزشم ۲ تا یک ربع حلقه.۱۵ دقیقه رقص.۱۵و دقیقه ورزش قدرتی با دمبل و کش

۷ لیوان آب تا الان نظرتون چیه؟؟؟

شکرت مهربونم😊🍃

@آینازخانوووووووووم     @violoonist     @mhds12   @مندا   ...

اخییی نبینم مریضیتو دخملم خوب مراقب خودت باش زودی خوب بشی بیای پیشمون 😘💛

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 
سلام عزیزم خیلی هم عالی نهار دو تا تخم مرغ نیمرو و نون حجیم ۵۰۰  شام یه لیوان شیر با موز ۳ ...

هانییی جون حتما حتما صبحونه بخور که ناهار انتحاری نزنی دلبندم 😁

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 

سلام مانکنای توخونه رژیمیای نمونه قول بدین فردا وزن کشی یادتون بمونه😁 انشالله فردا کاهش توپ داشته باشید 

@پیش_پیشی  @به_نام_خالق_زیباییها  @ساغر96  

@دختره_بخندون  

۸اذر شنبه

صبحانه:چای شیرین
ناهار:سوپ بلغور گندم+۱/۴کف دست نان
شام:کف دست نان +سیب زمینی له شده درکره
کالری مصرفی۴۸۶
مجاز۵۰۰
کالری سوخته ۴۰۳

ورزش:چالش پایین تنه+۸۰چرخش چوب+۳۰ چالش روسی +۲۰شمادیوار+۳۰دقیقه حلقه

گزارش#   سلااااااااام فستتون بخیر عزیزای دلم ناشتا اب و ابلیمو صبحانه املت.لواش.چای ناهار ...

گزارش امروز:اول بگم که من فست نمیگیرم ولی به جای۱۵۸۰کالری ۱۴۸۰کالری دارم

صبحونه:چون کلاس داشتم نتونستم چیزی بخورم فقط یه تکه کدو حلوایی پخته

نهار:کباب شامی_نون لواش_خیارشور

شام:گردو_بادام_کرانچی  

من همینطور که از وزن ۸۴اومدم۷۰ دوباره میتونم از۷۶.۵بیام برای۶۵.قد۱۶۵ وزن شروع۷۶.۵ به امید مانکن شدنممممممم  .هفته اول ۷۶ هفته دوم 75.5
گزارش امروز:اول بگم که من فست نمیگیرم ولی به جای۱۵۸۰کالری ۱۴۸۰کالری دارم صبحونه:چون کلاس داشتم نتون ...

ورزش هم نتونستم انجام بدم

من همینطور که از وزن ۸۴اومدم۷۰ دوباره میتونم از۷۶.۵بیام برای۶۵.قد۱۶۵ وزن شروع۷۶.۵ به امید مانکن شدنممممممم  .هفته اول ۷۶ هفته دوم 75.5

گزارش#

فست 

صبحانه =چای سبز با یک عدد خرما 

ناهار =گوشت مرغ 60گرم،، کاهو 100گرم،،ماست 20 گرم 

میان وعده =دمنوش زیره با یک خرما،، دمنوش آویشن با یک خرما 

شام = تخم مرغ ابپز یکی کامل یکی سفیده تنها.. گوجه 50 گرم.. نان روغنی 30 گرم اینو شیطون گولم زد 🤦‍♀️

کالری مجاز 500تا مصرفی 440تا 

ورزش هم نداشتم @زیتونپرورده

@کچر

@sefid_barfiiii  

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
آخ آخ نبودم حواسم پرت شد برات بنویسم اندازه زدم ۱۲۴ پهن ترین قسمته من بالا تنه ام پف پفیه احساس ...

مثل من منم اول که اندازه گرفتم بزرگترین ۱۲۵ بوددوشنبه هم سایز میدیم ببینم چیکار کردم تو هم میدی آلاهیدا

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز