2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529144 بازدید | 68299 پست

[QUOTE=166193647]سلااام صبحت بخیر نازنین بانو🙋💚 امروز صبحانه یه تخم مرغ آبپز  میخورم 77 کالری میان وعده 2 ...[/QUOTبرنامت عالیه منم تغلب میکنم😂

شیربادارچین خوبه چون شیرطبعش سرده دارچین گرم خوب میشه🤩

غذاهایی که میخوای بخوری هم کالریش کمه هم سیرمیکنه😋😍

تو۱۰روزحتمایه کیلوبیشترکم میکنی من اون هفته یک و۸۰۰کم کردم منم هیجان دارم مامانم میگه تویه هفته آخه ۲کیلو😡🤣

بچه داری عزیزم؟من دوتادارم خودم کوچولوام متولد۷۴دخترم ۷سالشه🤗

دم نوش زیره عزیزم جلوی اشتها رو میگیره

مرسییییی😘میگما فقط چطوری درستش کنم؟ 

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوندم عزیزم  فقط میان وعده پروتئینی چی هست

خوندی ؟ نوشتم پروتیین نگیریا 

موز سفیده و تخم مرغ ولی اگه میخواید پروتیین رو بگیرید باید حتما طبق همون دستور رژیم باشه نمیشه چیزی رو جایگزین کرد 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

[QUOTE=166096925]@بامدادخمار    دوروز پرخوری شیرینی داشته باشیم اونم از نوع خامه ای چ باید کر

باید نخورد 😶 مثلا رژیمی 

کالریشو از روزهای بعدت کم کن 

انگیزه تو ببر بالا 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام الهه جونم ایشون سوال داشتن گفتم بیان اینجا بپرس👆👆 @بامدادخمار      

سلام عزیزم 😘😘

سلام من عضو تاپیکتون نیستم فقط ی سوال دارم میتونم تو دوران پریودی رژیم شوک بگیرم یا ضرر داره؟؟

سلام عزیزم 

بله میتونی ربطی به پریود نداره 

میشه‌لطفا بگی‌ از کجا میتونم در مورد این اطلاعات بگیرم؟ من ۲ کیلو‌فقط میخوام‌کم‌کنم

از ۱۱۸ 🤓

نوشتم که رژیمو👈🏻👈🏻 رژیم_پروتیین#  

🛑 بچه های دیگه اگه بیشتر از دوکیلو تا هدفتون مونده لطفا نگیرید و هی سوال نپرسید 

قررررربوووووونت❤❤😘😘😘😎😎😎😎😎 عشق تویی تو😍😍❤❤ قلم و کاغذ رو بردار بنویس، خوزستان...😂😂😂😂

😘❤️❤️❤️

بلدم ادرستو خوزستان پلاک یک 😂😂

خیلی ممنونم عزیزم😘 میشه بگید برنامه امروزم چطور بوده؟ ناشتا ی لیوان آب ولرم و دارچین صبحانه ۲ عد ...

برنامت خیلی خوبه عزیزم 

بهتره صبح نان هم بخوری البته شیر خرما هم خوبه 

میانوعده بنظرم به جا لواشک که کالریش بالاست و سیر کنندگی نداره چند تا بیسکوییت ترد یا پاپکورن یا یه چیزی که سیر نگهت داره بخور 

سبزیجات و روغن زیتون هم بخوری خوبه یبوست نمیشی 

بقیه عالیه 😍👍🏼 ایشالا ماهی چهار کیلو کم میشی 

2790
2778
2791
2779
2792