2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526060 بازدید | 68299 پست
گفتم دیگه ورود عموم آزاده 😍

خواهر الآنشم ورود عموم آزاده

مگه اینکه بخوای بخونی ورود  عَموم آزاده که اون موقع چون عموهای گرامی هم میتونن تشریف بیارن واقعا متفاوت میشه. نمیشه ورود داییا رو هم آزاد اعلام کنی؟ 😂😂😂😂😂😂😂

باید بهم افتخار کنی

هیشکی به باسوادی من تو تاپیکت نییییی 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
سلام عزیزم ،من تازه عضونی نی نی سایت شدم پروفایلمم عکس گروه قرمز گذاشتم ولی نمی تونم به مدیرگروهم پی ...

همین جا بهشون پیام بده اسمشو تگ کن و سوالتو بپرس

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهه عزیز خدا بهت سلامتی بده من یه ماهه ک پر از ناامیدی با روحیه داغونم ک ب این تایپیک رو اوردم همه ...

سلام عزیزم ممنون سلامت باشی 

چرا نا امید خوشگلم همین امروز دوباره شروع کن تو میتونی 

بشین بنویس اصلا برای چی میخوای وزن کم کنی اون هدف قشنگه که باعث میشه به غذا بگی نه رو پیدا کن و بنویس بزن یه جایی که همیشه ببینی انگیزه# رو هم بخون 

شوک بگیری بعدش کم میشی حتما 

برای روز فست بهتره دووعده غذا و یک یا دوتا میانوعده بخوری 

بنظر من بهتره روز فست صبحانه رو یکم دیرتر بخورید برای صبحانه میتونی تخم مرغ آب پز با سه کف دست لواش بخوری تخم مرغ سیر نگه میداره  میانوعده اول یک عدد سیب  میانوعده دوم مثلا سه تا بیسکوییت ترد یا پاپ کورن خوبه اینا هم گرسنگی رو رفع میکنه برای شام هم مرغ یا ماهی آبپز با سالاد خوبه روز فست سعی کنید بیشتر پروتیین بخورید و کربو هیدرات کمتر که کالریتون دیرتر پربشه و حجم غذاهاتون زیاد تر بشه وسط روز هم اگه خیلیی گرسنه شدی یه خرما باچای یا چای سبز خوبه 

ورزش هات همه هوازیه بهتره نصف اینارو انجام بدی بقیه رو قدرتی بری تو شوک هم ورزشت رو یکم تغییر بده که شوک بده به بدنت 

از همین امروز شروع کنی اخر چالش چهار کیلو رو کم کردیا پس بهم قول بده ادامه بدی ❤️❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
گیاه خواری مثلا صبحانه باید چی خورد ناهار شام میانوعده

تو خگخ خیلی نمیخواد وعده ها رو مثل روز معمولی حساب کرد هر وقت گرسنه بودید اینارو بخورید خرما آجیل سیب انجیر میوه خشک میوه سبزیجات  بهتره اول روز رو با خرما و اجیل شروع کنید و سبزیجات رو بزارید وسط روز

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
خواهر الآنشم ورود عموم آزاده مگه اینکه بخوای بخونی ورود  عَموم آزاده که اون موقع چون عموهای گر ...

😂😂😂 واای نهلتی 

خودمم وقتی نوشتم ورود عموم ازاده گفتم الان عمو میخونیا 😂😂 

اره خودم دایی هارو بیشتر میپسندم 😆😆

حالا واستا میگم چجوری عموم ازاده داییم ازاد نیست 

سلام عزیزم ممنون سلامت باشی  چرا نا امید خوشگلم همین امروز دوباره شروع کن تو میتونی  بشی ...

بهت قول میدم هر شب میام گذارش میدم چون تا اخر اذر میخامممم سه چهارتا را کم کنم فقط روحیه بدید ب من ورزش  قدرتی شامل چیاس

تو خیلی خوبی عزیزم تو این دنیای کثیف بدون چشم داشت اطلاعاتت در اختیار ماگذاشتی کمکون میکنی

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ..این صبر که من میکنم افشردن جان است
بهت قول میدم هر شب میام گذارش میدم چون تا اخر اذر میخامممم سه چهارتا را کم کنم فقط روحیه بدید ب من و ...

باشه پس هر شب بیای ها منتظرم 

قدرتی مثل انواع دراز نشست ها کار با دمبل یا کش حرکات مخصوص ران و بازو وقتی برای هر قسمتی از بدن ورزش جدا انجام میدی هم قدرتی حساب میشه تاپیک ورزشو هم ببین تو گوگل هم سرچ کنی ورزش هست با تصویر و فیلم 

قربونت عزیزدلم خودتون مهربونید خداروشکر اگه بتونم کمکی کنم ❤️

@بامدادخمار  

سلام بامدادجان عزیزم من میتونم قبل هروعده غذایی سرکه سیب وآب بخورم؟🤔

واینکه من تویه ماه۵کیلوکم کردم همه جام کم شده ولی شکمم کمترازبقیه جاهام لاغرشده ورزش هم میکنم😔

درازونشست روزی ۱۲۰تا۱۵۰تامیرم راه حل دیگه ای داری گلم؟😘😘

عین خودمی 😂😂😂😂 دور شکمت چنده 😈 ببینم‌چقد از من کوچیک تره 😁 بزرگ ترین قسمتو اندازه بزن 😜

سلام کلا روی شکم حساس شدی نترس شکم زود تر از جای دیگه میره آپ شکم داری؟

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
باشه پس هر شب بیای ها منتظرم  قدرتی مثل انواع دراز نشست ها کار با دمبل یا کش حرکات مخصوص ران و ...

و اخریس سوال من ی برنامه دانلود کردم بیست دقیقه قدرتی پنج روز اتجام میدم همون کششی اینا الان متوجه شدم ک قدرتی سوالم اینه ک من اگ روزی هزار کالری ورزش کنم اشتباه د باعث میشه وزن کم نشه یا اینکه هر چی ورزش بیشتر بهتر چون من هر روز کلی ورزش میکنم اما نتیجه نداره 

هر شب میام مرسی هزارتا

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ..این صبر که من میکنم افشردن جان است
😂😂😂 واای نهلتی  خودمم وقتی نوشتم ورود عموم ازاده گفتم الان عمو میخونیا 😂😂  اره ...

خوب سواد منو شناختی 🤣🤣🤣🤣🤣

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉