2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525795 بازدید | 68299 پست
برای لاغری شکم ورزشای قدرتی خیلی تآثیرداره آپه تناسب اندام برای بانوان رودانلودکن ازروی اون ورزشایی ...

مچکررررم خیلی ممنونم از راهنماییت 😍❤❤. قربونت گلم دستت درد نکنه😍❤❤

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مچکررررم خیلی ممنونم از راهنماییت 😍❤❤. قربونت گلم دستت درد نکنه😍❤❤

خدانکنه عزیزدلی هرسوالی داشتی توگروه بپرس حتماً جواب میدیم 😘عکس آپ میخواستم بفرستم که طبق معمول سایت خرابه😂موفق باشی بانو👌💪💪💙💙

خدانکنه عزیزدلی هرسوالی داشتی توگروه بپرس حتماً جواب میدیم 😘عکس آپ میخواستم بفرستم که طبق معمول سای ...

چشم حتماااا . مرسی مهربون . رنگ آپش چه رنگیه مشابه اشو نگیرم .❤❤❤😗😗😗😗

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️
چشم حتماااا . مرسی مهربون . رنگ آپش چه رنگیه مشابه اشو نگیرم .❤❤❤😗😗😗😗

چشمت بی بلاگلم.زمینش قرمزه یه خانم بدون سر بانیمتنه وشورت مشکی داره که دستش به کمرش😂تناسب اندام برای بانوان بزن توبازار🌹🌹

چشمت بی بلاگلم.زمینش قرمزه یه خانم بدون سر بانیمتنه وشورت مشکی داره که دستش به کمرش😂تناسب اندام برا ...

😂😂😂. مرررسیییی از جوابات عزیزدلممم ممنونم . شرمنده سوال زیاد کردم😍😘😘😘

سلام ب همه.. بچه ها ‌من بخاطر مشکلات شدیدی ک داشتم نشد ادامه بدم اینجا البته وزنم رو ب ماهشه همچنان ...

سلام خوبی؟

نازنین جون خداروشکر بهوش اومده ‌و منتقلش کردن بخش انشالله زود میاد❤

سلام خوبی؟ نازنین جون خداروشکر بهوش اومده ‌و منتقلش کردن بخش انشالله زود میاد❤

شکر ان شاء الله زودتر بیاد و خوب بشه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

@mhds12 @به_نام_خالق_زیباییها @اتنا72  

سلام عزیزان دل

نمیدونم چراnel800 قطع دسترسی شده😞

من دیروز‌کلا ۱۴۳۸‌خوردم

صبحانه قهوه☕️

نهار زرشک پلو🍛

شام‌مرغ‌و‌سبزیجات🍗 

میانوهده هم ۲ تا گردو‌خوردم🥜

۳۰ دقیقه پلاتز انجام‌دادم🤸

۴۰ دقیقه مقاومتی🏋🏻‍♀️

۲ و‌نیم لیترم اب خوردم