2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529065 بازدید | 68299 پست
برای لاغری شکم ورزشای قدرتی خیلی تآثیرداره آپه تناسب اندام برای بانوان رودانلودکن ازروی اون ورزشایی ...

مچکررررم خیلی ممنونم از راهنماییت 😍❤❤. قربونت گلم دستت درد نکنه😍❤❤

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

مچکررررم خیلی ممنونم از راهنماییت 😍❤❤. قربونت گلم دستت درد نکنه😍❤❤

خدانکنه عزیزدلی هرسوالی داشتی توگروه بپرس حتماً جواب میدیم 😘عکس آپ میخواستم بفرستم که طبق معمول سایت خرابه😂موفق باشی بانو👌💪💪💙💙

خدانکنه عزیزدلی هرسوالی داشتی توگروه بپرس حتماً جواب میدیم 😘عکس آپ میخواستم بفرستم که طبق معمول سای ...

چشم حتماااا . مرسی مهربون . رنگ آپش چه رنگیه مشابه اشو نگیرم .❤❤❤😗😗😗😗

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️
چشم حتماااا . مرسی مهربون . رنگ آپش چه رنگیه مشابه اشو نگیرم .❤❤❤😗😗😗😗

چشمت بی بلاگلم.زمینش قرمزه یه خانم بدون سر بانیمتنه وشورت مشکی داره که دستش به کمرش😂تناسب اندام برای بانوان بزن توبازار🌹🌹

چشمت بی بلاگلم.زمینش قرمزه یه خانم بدون سر بانیمتنه وشورت مشکی داره که دستش به کمرش😂تناسب اندام برا ...

😂😂😂. مرررسیییی از جوابات عزیزدلممم ممنونم . شرمنده سوال زیاد کردم😍😘😘😘

سلام ب همه.. بچه ها ‌من بخاطر مشکلات شدیدی ک داشتم نشد ادامه بدم اینجا البته وزنم رو ب ماهشه همچنان ...

سلام خوبی؟

نازنین جون خداروشکر بهوش اومده ‌و منتقلش کردن بخش انشالله زود میاد❤

سلام خوبی؟ نازنین جون خداروشکر بهوش اومده ‌و منتقلش کردن بخش انشالله زود میاد❤

شکر ان شاء الله زودتر بیاد و خوب بشه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

@mhds12 @به_نام_خالق_زیباییها @اتنا72  

سلام عزیزان دل

نمیدونم چراnel800 قطع دسترسی شده😞

من دیروز‌کلا ۱۴۳۸‌خوردم

صبحانه قهوه☕️

نهار زرشک پلو🍛

شام‌مرغ‌و‌سبزیجات🍗 

میانوهده هم ۲ تا گردو‌خوردم🥜

۳۰ دقیقه پلاتز انجام‌دادم🤸

۴۰ دقیقه مقاومتی🏋🏻‍♀️

۲ و‌نیم لیترم اب خوردم

2790