2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529159 بازدید | 68299 پست
گزارش بده انگیزه بگیری. اوووووو خوبه که ۳۰۰تا. من یه موقع هایی ۱۰۰تا کاهش داشتم😁😂 پیش میاد.این ...

فکر کنم چون کالری دریافتیم کم بود برا همین احتمالا استپ کردم.

بزار الان گذارش بدم.

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فکر کنم چون کالری دریافتیم کم بود برا همین احتمالا استپ کردم. بزار الان گذارش بدم.

نه بابا استپ به این نمیگن که.استپ یعنی دو یا ۳ هفته روی یه وزن بمونی.

تو الان کاهش داشتی استپ نیستی.کالریتم پرکن

💙💙سلام و روز بخیر💙💙

💙گزارش

صبونه↔️ موز+ 1 ق عسل+ خرما+ انجیر خشک

ناهار ↔️ استانبولی پلو+5ق ماست کم چرب+ سالادشیرازی

شام↔️ تخی ابپز+ خرما

میان وعده↔️ بادام+ سیب+ پرتقال+ هویج+ خرما خشک

💙ورزش

هوازی↔️ 10 مین پیاده روی+ 150 طناب+ 50 پروانه

قدرتی↔️ پرس سینه + بالا سینه+ اپ رایت (با هالتر)

پشت بازو تک دمب خم+ دیپ لبه نیمکت+ پوش اپ

چالش↔️ شکم صاف در 30 روز (روز 7) + چالش سینه+ چالش شانه و پشت

روز خوبی داشته باشین💋💋💋

@violoonist @abremaman @دختره_بخندون @آسنات99 @نازنین_دخترم___   

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

گزارش#   صبحانه لواش پنیر گردو گوجه خیار ناهار مرغ آبپز و سالاد فصل و روغن زیتون.دوغ.هویج.ما ...

عالی عشقوم 😙😙😙😙

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

آره به خداتوخوابم نمیدیدم ۵ کیلوکم کنم🤗ولی انصافاشغل شما بارژیم سخته ولی اجرجهادتون زیاده🤣🤣😘

من هفت روزه شروع کردم (قبلا تو این گروه بودم و وزن کم کردم )منتها  همشو دادم به فنا😑😑

هنوزم خودمو نکشیدم چون🎈 بودم 

انشأالله یکشنبه میرم رو ترازو من هفته ای نیم هم کم کنم امیدوار میشم😄😄

از امشب قبل ساعت هفت میام بهت گزارش میدم اینجوری انگیزه مون بیشتر میشه👏👏💪

@بامدادخمار    عزیزم من چندتا قرص دارم میخام مصرف کنم .b612,زینک پلاس، کلسیم دی و مولتی ...

منیزیوم رو اگه مشکل کلیه نداری مصرف کن خیلی خوبه بهتره همراه با غذا باشه و اگه کلسیم هم میخوای بخوری دوساعت باهم فاصله داشته باشه 

مولتی که اجباریه تو رژیم میتونی هر روز یا یک روز درمیون بخوری اگه اشتهات رو زیاد نمیکنه بعد صبحانه بخوری خیلی بهتره اگه زیاد میکنه اخر شب  

زینک و b612 هم برای ریزش موعالیه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
الهه جونم امروز ۶۷/۵ بودم تا یکشنبه صبر کنم یا امشب برم گروه ساناز جون؟

عزیزم تا یکشنبه صبر کن 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

گزارش#  

صبحونه دو کف دست نان بربری+۲۰ گرم پنیر +سه عدد خرما خشک=۲۵۰ کالری

میان وعده : بادام زمینی ۱۰عدد+سیب+،پاپ کورن=۲۱۶

ناهار :۳ عدد کوچک کدو سبز بخار سبز+تخم مرغ+نصف قاشق روغن مایع= ۲۵۰

شام: پنج قاشق پوره سیب زمینی+شیر و عسل=۲۸۵

کالری دریافتی=۹۶۰

ورزش=۱۰ دقیقه 😥

@abremaman  

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
مرسی عزیزدلم توخوبی؟ منکه اکثر شبا میشینم از خستگی گریه میکنم روحیم خیلی اومده پایین...بچه مدرسه هم ...

اخی عزیز کسی نیست کمکت کنه ؟ 

منکه امسال گیر یه معلم ببخشید بی سواد و زبون نفهم افتادم (البته دور از جون یه سری معلمها که واقعا فرشته ان ) دخترمم تو سن بلوغه و حساس کلاس های آنلاین هم فقط جون مادرارو میگیره منتظرم دوهفته تعطیلی تموم بشه شاید مدرسه شو کلا عوض کردم 

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

بچه ها میخوام یه تاپیک بزنم که فقط توش جواب سوال هاتون درمورد رژیم و ورزش باشه 

تو همین تاپیک خودمون هررررر سوالی که جوابش تو توضیحات نیست رو بپرسید و اگه سوال خودتون هم نیست بگید بنظرتون چه سوال هایی خیلی پرسیده میشه 

عالی آیناز جونی دمت گرررررررم😍😍😍😘

فداتم ک😘😘😘

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز