2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529150 بازدید | 68299 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام آیناز جونم صبح بخیر.. منم وقت نداشم بخاطر تدریس ویولن امروز هم کلی کار خونه دارم... خداقوت ب ...

خدا قوت به تو عشقم💙

مراقب خودت باش💋

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

سلام دوستان منم میخوام تو این گروه عضو بشم و حدود 6 کیلو وزن کم کنم  باید چکار کنم و از کجا ش ...

سلام عزيزم 2 صفحه اول تاپيك و بخون و همراه ما شروع كن   حتي ميتوني رقيب وزني پيدا كني هر شب به هم گزارش روزتونو بديد .و ازهم انگيزه بگيريد  

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 

سلام آبجیا از نازنین سرگروه نارنجی خبری شد؟؟

خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه
ایوووول دمت گرم من امروز اومدم خونه خودم  نتونستم این هفته رو فست بگیرم

عشق جان بجاش ورزش کن.کالریشو از بقیه روزات کم کن

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵

گزارش#  

صبحانه لواش پنیر گردو گوجه خیار

ناهار مرغ آبپز و سالاد فصل و روغن زیتون.دوغ.هویج.ماست.

شام کو کو سبزی .زیتون.دوغ

میان وعده لبو.شیر.پرتقال.سیب.انار.بادام.شاهدانه

ورزش

بیست مین رقص.۱۰ مین حلقه.۵۰شنادیوار.۵۰طناب.چالش شکم و کپل

@آینازخانوووووووووم  

@نازنین_دخترم___  

@violoonist  

@zzzzzx  

@جید گزارش نمیدیا زهرا جون😉درچه حالی؟

گزارش#   صبحانه لواش پنیر گردو گوجه خیار ناهار مرغ آبپز و سالاد فصل و روغن زیتون.دوغ.هویج.ما ...

سلام عزیزم 

خوبی؟ 

هنوز که گزارش ندادم 

از یکشنبه حالم گرفتست که فقط ۳۰۰ تا کم کردم😥😥😥😥

نمیدونم چرا .

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
سلام عزیزم  خوبی؟  هنوز که گزارش ندادم  از یکشنبه حالم گرفتست که فقط ۳۰۰ تا کم کرد ...

گزارش بده انگیزه بگیری.

اوووووو خوبه که ۳۰۰تا.

من یه موقع هایی ۱۰۰تا کاهش داشتم😁😂

پیش میاد.این هفته بترکووون💪💪💪💪💪

الان امضاتونودیدم تقریباهم وزنیم منم ۷۳🤗 فقط من بلدنیستم امضابزارم چجوری بایدبزارم😊

برو تو اطلاعات کاربریت ،گزینه ویرایش رو بزن بعد متن مورد نظرتو بنویس بعد هم ذخیره تغییرات رو بزن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز