2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526060 بازدید | 68299 پست
سلام خوبی آفرین خوب رعایت کردیم منم رژیمم خوب رعایت کردم باقی مونده ناهارمم رو برای شام خوردم 😅ورزش ...

افلین 😉😉😉 من هروز پیاده روی دارم تو گزارشام یادم میره بگم کلا نیم ساعت تا 50 دیقه 

ایول تو هم خوب رعایت کردی😍 راستی با فست در چه حالین؟؟ @بهاربانووو2     @آلاهیدا &nb ...

اوووف نگم برات 😈 من خونه مادرشوهر بودم به صرف اش 😂 شامم قرمه 😜 فست نتونستم بگیرم 

فردا فست میگیرم 😗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم امروز کارم جوری بود که فست نگرفتم فردا روزه میگیرم ایشالا @بهاربانووو2     @mary ...

سلام آلاهیدا جون خوبی منم امروز فست نبودم خونه مادرشوهر بودم به صرف آش شامم قرمه فردا فست میگیرم 😗😗😗

@mary2772  

@mahdiye_bano  

@بهاربانووو2  

دخترا در چه حالین 😎

@dozhtarebabaei     کجایی فاطمه؟ ای رقیب بی رقیب جمله سنگین بود نیم ساعت سکوت اعلام می ...

اووومدددم 😂😂😂چه دلنواااززز امدم 😂😂😂

امروز خواهر شوهرم گفت خیلی جمع و جور شدی 😃😃 وای منو میگی قند تو دلم اب میشد به رو خودمم نیوروم که رژیمم😆

ولی ادم انرژی میگیره به چشم بقیه میاداااا 😜

@پیش_پیشی              @ nel800 ...

خیلی خوبه، افرین💪🏻💪🏻

چه جالب منم ۲ روزه سعی میکنم اب بیشتر بخورم و میزانشو رو حساب میکنم...موافقم اب هم گزارش بدیم....

من دیروزخودم رو مجبور کردم ۲ ل و نیم لیتر اب خوردم

من مثلا با انداختن یه لیمو توی اب، خوردن اب ولرم، یا خوردن دمنوش های خیلی رقیق یکم تنوع میدم بهش که بتونم بیشتر بخورم

یکیم‌سعی میکنم‌لیوان اب پر کنار دستم‌موقع کار باشه 

تو هم اگه راه حل دیگهای به ذهنت میرسه که تشویق به خوردن اب بشیم بگو بهم لطفا🙏🙏

@گوگولی68   بیا عزیزم توضیحات دوصفحه اول رو با دقت بخون و سواای داشتی بپرس  به خوا ...

ممنون فدات شم مهربونم،چشم😘

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
سایزم کم شده  ولی یه مشکل دارم وقتی اندازه ی کالری مجازم میخورم یه حس مثه عذاب وجدان میفته به ...

گلم وقتی اندازه ی کالریه مجازت میخوری چرا عذاب وجدان داری آخه این چربیا یک شبه روی هم تلنبار نشده ک بخوای  یدفعه ای از شرشون خلاص بشی 

اگه کالریه کمتر بخوری شاید یمدت کاهش داشته باشی ولی بعدش وزنت استاپ میشه و کاهش داشتن کار کرام الکاتبینه😬

آهسته و پیوسته بودن و صبوربودن بهترین نتیجه رو داره 

امتحان کن تا نتیجشو ببینی👍

منم وزن هدف اولم ۶۷🙂

الان چندی؟ 

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

من از اوایل دی ماه با شما شروع کردم تا امروز

از۷۴ کیلوشدم۶۳

کلا ناامید بودم از کاهش وزنم،دیگه شوهرم هم داشت صداش درمیومد.بابام میگفت خیلی چاق شدی دست از برنج خوردن بردار،شیرینی و برنج هر روز میخوردم،با کمک الهه جون و زیبای عزیزم تا الان پیش رفتم میخوام۵۸بشم 

آخی،اینو اون موقع ها نوشتم.👈👈علاوه بر اینا مانتو خریدم برا عید ۹۸کمی تنگ بود مادرشوهرمم بود گفت یه سایز بزرگ بگیر منم گفتم نه لاغر میشم،اونم با لحن تمسخر امیزگف باشه حالاعوض کن.هر موقع هم خواستی لاغر شو.منم۴۶ گرفتم😭😭😭

@mami_sadra  

انگیزه#

کفشی که قبلا انگشت کوچیکه و عقب و جلو وهمه جای پامو میزد و از درد نمیشد بپوشمش

بعد از 15 کیلو کاهش راحت میپوشمش و میرم پیاده روی

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

وااااای مه خیلی غلیظی هست پسرم خوابه من و شوهرم رفتیم تا سر خیابونو برگشتیم چه حالی داد😂😂😂😂😂😂😂

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

خیلی خوبه، افرین💪🏻💪🏻 چه جالب منم ۲ روزه سعی میکنم اب بیشتر بخورم و میزانشو رو حساب می ...

باشه عزیزم راه کارهایی که دادی عالی بود.

من می خوام براش آلارم بذارم که حتما بخورم که به کنترل اشتهام کمک کنه. 🌹🙏

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️