2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526060 بازدید | 68299 پست
آفررررررررررررررین عزیزم😎😎😋😋😋😋 😂😂😂😂😂😘😘😘😘

😜😜😁😁😘😘😘😘😘😘

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
خدا حفظتون کنه برا ما و خانواده😍😄❤😘

فداتبشم مهربونم.....تن شما و خانواده ی گرامی هم سالم و سلامت❤❤❤❤❤

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگین جان من گزارش دادم اسمتم تگ کردم ولی نمیدونم چرا نشد خواستی گزارش بده

ناشتا: دمنوش دارچین و زنجبیل و اب لیمو

صبحانه:۱ عدد گوجه فرنگی+ ۱ عدد خیار+ ۱ قوطی کبریت پنیر پروبیوتیک +۱۰  کف دست نان = ۲۲۹ کالری

میان وعده: چای + ۹ عدد خرما+تخم شربتی ۱ ق غ+۱ عدد خیار+ یک کف دست نان قندی=۲۳۷

ناهار: ته چین مرغ ۱ کفگیر=۲۷۰

میان وعده: خرما ۹ عدد+ گوجه ۲ عدد+خیار ۱ عدد+نان قندی یک کفه دست+بادام ۳ عدد +۱ لیوان دوغ =۴۰۸

شام:نان قندی+سالاد کلم=۲۴۱

۹ لیوان اب

ورزش : ۱۰ دقیقه طناب= ۱۰۵

کالری کل= ۱۳۸۵

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
من دوسال شون شده. ولی از چهار ماهگی تنهايي بزرگشون کردم

من از سه ماهگی تنهایی دارم بزرگشون میکنم 

یه جاهایی واقعا سخته ولی شیرینیش دوبرابره😍

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
سلام دورت بگردم ....من وزن اولیه ی اولیه ام 103 بود خودمو ب 87 رسوندم و با تاپیک همراه شدم.....چاقیه ...

به به ایول داری الهه جون

دمت گرم اصن من بمب انرژی شدماا😍😍💪💪💪💪💪🌹🌹🌹

انگیزه#  

رژیمی_سر_سخت# 🎖

انرژی+#  

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

فداتبشم مهربونم.....تن شما و خانواده ی گرامی هم سالم و سلامت❤❤❤❤❤

قربون تو مهربونم😗😗

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

@آسنات99  

@madartanha  

صبحانه شیر صد گرم و شکلات تلخ ده گرم و قهوه 

میان وعده ها خرمالو پرتقال کیوی 

ناهار استانبولی پلو ۲۰۰گرم 

شام ماست میوه ای ۱۵۰گرم ده گرم کشمش و ۲۰گرم مخلوط کرانچی جودوسر و مغزیجات 

دریافتی ۱۰۸۳ 

ورزش نرسیدم فکر کنم ی دو هفته ای نرسم چون امتحاناس و خیلی درگیرم

وزن شروع :۶۹/۴😀->۶۷/۴😃->۶۳/۹هدف ۵۵
اینجوری خیلی سخت میشه که😞

برا همونه الان ۵ ماهه رو وزن ۹۷ تا ۹۹ موندم هی بالا پایین میشه

ولی تلاشمو دارم میکنم مطمعنم میتونم 😍

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
گزارش# صبحانه یک لیوان چای سبز،، نان گندم 30 گرم،، پنير 20گرم وگردو یک عدد  ناهار برنج 6قاش ...

نوش جونت عزیزم 

من دوشنبه و سه شنبه چون تا ۴کلاس دارم تا بیام خونه و غذا و جمع و جور کنم و ی کم ارامش برقرار شه بتونم بیام ساعت میشه ۷/۸شب که به ساعت شما حدودای ۹/۱۰میشه ی کم دیر وقت میشه شرمنده

وزن شروع :۶۹/۴😀->۶۷/۴😃->۶۳/۹هدف ۵۵
سلام بارییا😗😍💪   @آینازخانوووووووووم     @violoonist     @mhds12 ...

مثل همیشه عالی هستی عزیزممممم باریکلا💪😘

خب اینم گزارش من جیجرا

@پیش_پیشی  @عسلزارع  @noluck (کجایی دختر) @به_نام_خالق_زیباییها  

۳اذر دوشنبه
صبحانه ؛ یک کف نان+نصف قوطی کبریت حلواارده+چای
میانوعده صبح:هویج
ناهار:۷ق برنج+۳ق قرمه سبزی

میانوعده عصر:پرتقال+خیار+یک برش کوچک کیک هویج +۱۰گرم پفک + چای +یک نون خامه ای (می‌دونم نباید میخوردم خیلی وقت هم هس ک شیرینی نمی‌خورم ولی دگ تولد مامانم بود 😁😁)

شام:۱عددقارچ و۱/۴فلفل دلمه سرخ شده و کمی رب +کلم برگ+۱کف نان+کمی سس مایونز

میانوعده شب :دمنوش زیره ودارچین

کالری مصرفی ۱۲۵۱
مجاز۱۲۶۰
ورزشم متاسفانه وقت نشد

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 
وااااای😂😂😂😂😂😂😂😂 الهی 😘😘😘😘 مواظب خودت باش عشقم دمنوش و لبو و غذای گرم بخور تا بدنت گرم ...

دیگه گرمی جات رو تا خرخره خوردم 😁😁😁😁 فردا جوش جوشی نشم خوبه 😂😂😂😂

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
خدا رو شکر عزیزم😘😘😘😘😘😘😘 لباس گرم بپوش و بخور آب گرم بده تا سر و کلت قشنگ گرم بمونه 👌🏻👌🏻 ...

اینجور تو هر سری برام جوجه میذاری انگار برام نقشه هایی داری 😏😏😏😏

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
@دلبر_خنگم     @بانو_یاسی     @دیاناجوون     @sasasasasaa & ...

سلام عزیزم من اینروزا درس میخونم کمتر میام نی نی سایت،دیگه وقتی یادم اومد ۳ونیم بود دیگه دیدم تایمش گذشته ننوشتم وزنمو

من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم