2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529904 بازدید | 68299 پست
سلام عزیزم خوبی؟ فعلا ک فقط خواب ظهر و خواب شب بهش شیر میدم نسبت ب دیروز خیلی بهتر کنار اومده و خیل ...

حتما میتونی عزیزم

مراقب خودتون باش 💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
 😂😂😂😂 خداییش ملت و دولت تو‌کار هم دیگه موندن 

آره🤐🤐🤐🤐یه ساعت پیش داشتیم با گودزیلا در مورد گرونی صحبت میکردیم.انقد اون گف من گفتم ،اخر سر گف داره پلکم میپره اعصابم خورد شد  

الانم با روحیه ایکه من دادم رفت سرکار  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گزارش#

صبحانه یک لیوان چای سبز،، نان گندم 30 گرم،، پنير 20گرم وگردو یک عدد 

ناهار برنج 6قاشق،،، قرمه سبزی 6 قاشق،،، اسفناج 100 گرم ماست نصف لیوان سبزی خوردن نصف بشقاب 

شام تخم مرغ ابپز یکی کامل یکی سفیده تنها با سبزی خوردن و نان گندم 30 گرم 

میان وعده بادام هندی 6تا خرما یکی 

کالری مجاز 1100 تا مصرفی 1100تا 

ورزش 40 دقیقه پیاده روی 

@زیتونپرورده

@کچر

@sefid_barfiiii  i‍ 

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
بله فدات شم بالأخره شناختین😌تو گروه سهیلا جون بودم(مامان الیسا هستم)

خدانکنه😘

اره،اینجا هیچ چیز از نظر ما پنهان نیست😁😁😁😁😉😉😉

خوش اومدی،اخه یادمه وزن اولیه ت۶۹ بود بعد شدی ۶۵ ادامه ندادی،الان شدی ۷۲؟

@بامدادخمار  

@فندق_فسقلی  

@دیانا24  

@yalda818  

@dozhtarebabaei  

و شاپرک جون که هر کار میکنم تگ نمیشه و همه ی دوستان گل و بلبلی که امروز پیشنهادای عالی بهم دادن

مژده مژده

بالاخره یخم وا شد و قندیل آویزون از مماخم آب شد 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

از همه تون خیلی خیلی ممنونم که با محبتتون وجودم رو از اعمااااق گرم کردین

دوستتون دارم 💋💋💋💋💋💋💋💋❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
عب نداره زود کم میشه،شمام که اندامت فرمش عالی بود،عالی ترم میشه،😘😘😘😍😍😍

فدات عزیزم شما که خودت بهترینی...واقعا لذت میبرم امضاتونو میخونم طلایی بودن حقتونه👏👏👏👏💟💟💟💟💟 

سلام همون دیشب اخر شب وزنم اومد پایین اخه میدونستم من رعایت کردم کم شده. ولی بخاطر اون موضوع بیشتر ن ...

آخه این چه سواااالیه 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈الآن چه جوابی بهت بدم؟؟؟؟

من معمولا روزی یه بار میرم دشششووووری 

دیگه دو روز یه بار حتمیه خو 🚽🚽🚽🚽🚽