2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525792 بازدید | 68299 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😾😼باز پرخوری کردی..اره نگو هوس میکنم بخورم ایش

پرخوری نکردم‌ولی ۱۰۰۰ تا هم‌نخوردم😬

باشه نمیگم

ولی امروز رو‌سعی میکنم رعایت کنم و فردا میام میانگین امروز و‌دیروز‌رو بهت میگم🤣🤣

📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 ⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔ بچه ها پسرم دوسالش گذشته ولی هنوز موفق نشدم از ...

سلام عزیزم

قربونش بشم روزای سختی در پیش دارین دوتایی

من واسه بچه اولم طبق توصیه ها عمل کردم و شیر روزشو کم کردم تا نوبت به قطع شیر شب برسه ولی طفل معصوم خیلی اذیت شد با این که نزدیک یک ماه این روند رو آروم آروم طی کردم که فشار نیاد بهش. شاید چون اول روز رو قطع کردم میفهمید شیر نمیخوره

هنوز که هنوزه عزاداره گریه هاشم

برای همین سر بچه دومم کاملا برعکس عمل کردم و اول شیر شب رو قطع کردم. اول وقت خواب شیر ندادم ولی نصفه شب و روز میدادم پنج روز بعد شیر نصفه شب رو کم کردم و وقتی یه ذره میخورد میگفتم حالا خسته شدم تو بخواب پشتتو دست میکشم یا دستتو میگیرم اونم چون چند قورت خورده بود قبول میکرد (شاید چون روز بهش میدادم و شب هم خوابالود بود خیلی متوجه نخوردنش نمیشد) ( اینم همین اول اضافه کنم که یه وقتایی حالشون خوش نبود یا از سرکار برمیگشتم و مدتی منو ندیده بودن اصلا سخت نمیگرفتم و اگه میخواستن میدادم تا زمانی که ترک کامل شه) بعد از ترک شیر شب شیر خواب بعد از ظهر رو قطع کردم و چون بازم در طی روز میخورد با نخوردن وقت خواب راحت تر کنار اومد. آخرین مرحله هم شیر روز بود که کم کم تعداد دفعات رو کم کردم تا کلا ندادم. نمیگم اذیت نشد ولی اصلا به قدر اولی اذیت نشد و من همیشه پشیمونم که چرا برای اولیم طبق اصولش جلو رفتم و بچه ام آزار دید

هر مرحله هم میخواستم ندم نوک می می رو با قطره آهن آغشته میکردم که بو میداد و نخوردنش راحت تر بود.بعد تو مراحل بعدی که میخواستم بدم میگفتم می می خوب شده

کل این مراحل بیشتر از یک ماه کشید. برای هر مرحله و عادت به اون ۵ روز وقت میذاشتم.

اینم اضافه کنم من هر دو تا بچه ام رو با عشق دو سال شیر دادم و ترکش برای خودم سخت تر بود تا برای اونا 😔😔😔

اگه اهلش هستی ثواب این دو سال رو تقدیم کن به حضرت زهرا و ازش بخواه خودش برای پسرک نازنینت مادری کنه

میدونم ثواب شیر دادن من ناچیز تر از اونی بود که بشه به بانو تقدیمش کرد ولی امیدم به بزرگواری خودشه ....

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
من ی دنیا ازت ممنونم.خبر خوبی بهم رسوندی دستت مرسی خانمی. دوست خوبی هستی.ازین ب بعد من هم تگت میکنم ...

فدات بشم

عزیزی کاری نکردم😘😘😘

تگم کن😄😄❤❤

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

آفرین  وگرنه سر پل صراط جلوتو میگفتم😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😘😘😘😘😘😘😘

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
عشق جان برا منم دعا کن.دوقلووو دوج دالم ...😍😍😍

انشاالله شماهم بزووودی مامان دوقلوهای خوشگل و سالم و صالح بشین😍😍😍

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
قربونت😘😘😘😘😘😘انشالله شمام میایی طلایی😚😚😚🥰😘😘

ان شاءالله 🤲🤲🤲🤲😘😘😘😘😘

@بامدادخمار    سلام عشقم این دخترم تحویل شما صعود کرده ب گروه نارنجی😍😍😍❤❤❤❤ ...

مباارکهههه عزیزم خوش اومدی افرین  بهت.افتخار.میکنم# @abremaman  

ممنون خیشگل من خسته نباشی @فندق_فسقلی  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
همینکه تصمیم گرفتید و شروع کردید و دارید ادامه میدید قهرمانید 😍😍👏🏼👏🏼😘❤️

فدات 😘😘😘

من امروز عسل خوردم گردو خوردم. فسنجون خوردم. برنج خوردم. یدونه ساقه طلایی خوردم. خرما خوردم. برین کنار تا خودتونو نخوردم

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
گلم پودر بادام رو تو شیرشون بریز یا فرنی کن بده بخورن.فرنی با خرما و موز هم خوبه.چیزای پوره و کاملا ...

باشه عزیزم ممنون از راهنماییت

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
😂😂😂😂واای یه بار که زیاد باشه  و بشه با گوشی عکس کرفته بشه، برات میفرستم❤️

اگه بتونی که منو مدیون کردی 😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘

سلام عزیزم خوبی؟  عالی بوده کاهشت باریکلااا❤💃💃💃 گلم سوپ پیاز و شلغم درست کن خیلی خوبه👍

دستورشو میدی لطفا؟؟؟