2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526704 بازدید | 68299 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خوبه که ۸۰۰ گرم هفته پیش پری بودی نه ؟ دوهفته ۸۰۰ گرم کم شدی ؟   اشکال نداره اینهفت ...

اره عزیز دوهفته ۸۰۰گرم 

ان شاالله که این هفته خوب کم کنم

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

سلام عزیزم کاهش مبارککک وپایدار👏👏👏👏🎇🎆🎊🎉💃💃💃💃💃

سلام   وزن اولیه ۷۲.۲۰۰    وزن هفته پیش ۶۲.۴۰۰   وزن این هفته ۶۳.۴۰۰🙄    وزن هدف ۵۵

نمیدونم چرا اضافه شده وزنم رعایتم میکنم 😥😥😥

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
@آسنات99     @سمیه1396     @taniya1400     @زیتونپرورد ...

ای جانه دلم 😍😍😍😍😍😍

بابا دمت گرم 😘😘😘😘😘😘

👌👌👌👌👌👌👌👌🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
سلام عشقم😍🐥💛🐥💛🐥 چرا ناراحتی🥺🥺🥺🥺🥺 اشکالی نداره بعضی وقتا پیش میاد،،تازه تو تخمک گذاری هم ...

خدا کنه کلی ناراحت شدم واقعا😣

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
عاقا من امدم باورم نمیشه وزن دو هفته قبل👈👈۵۷/۹۵۰ وزن امروز🤗🤗🤗🤗👈۵۶/۸۰۰🤓🤓🤓🤓🤓🤓 بسی خوشح ...

مبارکت باشه ساناز جونم 

منم امروز خیشحالم😍😍 

وزن ۲هفته پیش ۵۰۶۰۰

وزن الان ۴۹۵۰۰ 

بعد ۳ماه پری شدم و کابوس لعنتیم تموم شد 🤩🤩🤩😍😍😍 امروز خیلی خوشحالم 

اصلا میلم به صبحانه نمیرفت دوس ندارم وزنم تکون بخوره🤭🤭🤭

منم قبلا با عقربه ای وزن میکردم الآنا دیجیتالی دارم فرقشون ۶ کیلوووو بود ! غصه نخور و ناامید نشو کم ...

واقعا 6 کیلو نه بابا این همه فرق😥منم کلی غصه خوردم الان😫

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
سلام عزیزمممم خوش آمدی موفق باشی😘💪💪💙💙💙توضیحات الهه جونوبخون پروفتم عوض کن خوشگل خانم😘

سلام آسنات جون. روزت به خیر

وزن قبل ۶۹  وزن این هفته ۶۸۵۰۰

خیلی کم کاهش داشتم به نظرم خوب رعایت نکردم اصلا

وزن هدف ۶۰

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
یه چیزی که وزنش معلومه رو بذار روترازوت ببین درست نشون میده.راستی باید وقتی چیزی روش نیس دقیق صفر نش ...

صدبارامتحان کردم 😥

قربونت برم خوشکلم😍😍😍🐥🐥🐥🐥 چشششششششششششششم🤗🤗🤗🤩🤩🤩🤩 تازه وارد مرحله🎈 شدم🥴🥴😂😂

ای بابا چه بد شد اینجوری مریضی با پری دیگه اصلا جونی برا آدم نمیزاره☹ سعی کن مایعات گرم بیشتر بخوری 😀

عاشقتم# 😘😘😘😘😘😘🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰