2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526700 بازدید | 68299 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@زیتونپرورده  

سلام گلم روز به خیر

وزن#  

وزن شروع چالش ۷۴

هفته گذشته پردیود بودم هفته قبلش ۷۳

این هفته ۷۲۸۰۰

وزن هدف ۶۸

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
چند سال قبل همسرم یه همکار داشت خانمش ده سال بود بچه دار نمیشد.یهویی دلش درد گرفته بود رفتن دکتر گفت ...

خدا دهنده بی منت❤❤❤❤❤❤

چقدر ناز 😍

واقعا نباید از قدرت خدا ناامید شد🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

انشاءالله.....ب قول شوهرم خیره🐥🐥🐥🐥🐥🐥

به حکمتش دل بسپار 🌿
باشه بچه بار آخرت باشه🤨🤨🤨😈😈😈 😂😂😂😂😂😂 آفرین دلبندم همین خوبه🐥🐥😘

😂😂😂😂😂😂 عزیزی💛😍

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
باشه الهه جون، الان دقیق خوندم دستور شوک دادن رو. ان شالله از فردا شروع میکنم، امیدوارم نتیجه بده، م ...

فقط روز اول بالای ۲۰۰۰ باش بیشتر هم باشی خوبه فست فود و برنج هم بخور

در حد ترکیدن بخور دیگه😄  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
@بامدادخمار   سلام گلی. خوبی. تخم کتان رو برای لاغری چجوری استفاده میکنن. منظورم اینه همونجو ...

سلام عزیزم من استفاده نکردم خودم 

ببین سمیه نمیدونه @سمیه1396  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
ایشالا با همین فرمون بری جلو و آخر پاییز تو وزن هدفت باشی و زمستون جزو طلایی ها ببینمت ممنونم عز ...

ان شاءالله به امید خدا عزیزم 😘😘❤❤منم امیدوارم شما هر هفته کاهش توپ داشته باشید و هر چه سریعتر به هدفتون برسید🌹🌹😍😍🙏🙏

🌟عضو تاپیک بامداد خمار🌟تثبیتی قهرمان🌟وزن اولیه ۷۵🌟وزن الان۵۶/۸۵۰🌟وزن هدف۵۸🌟 خدایاشکرت🌟
@بامداد_خمار     وزن هفته گذشته ۷۷.۷ وزن این هفته ۷۷ مثل لاکپشت دارم وزن کم میکند نزدی ...

@بامدادخمار بدون خط فاصله 

۷۰۰ کم کردی دیگه لاکپشتی نیست خوبه 

نزدیک پری هم تاثیر داره 

@صدف_20     @بامدادخمار     عزیز من فقط ۸۰۰ گرم کم کردم  شدم ۷۶ کیلو ...

عزیزم خوبه که ۸۰۰ گرم هفته پیش پری بودی نه ؟ دوهفته ۸۰۰ گرم کم شدی ؟  

اشکال نداره اینهفته هم بگیر کامل اگه خیلی کاهشت کم بود شوک بگیر بعدش