2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526692 بازدید | 68299 پست
@sepiiiiiideh    سپیده ی عزیزم وزن شروع:۱۰۲😬 وزن هفته ی پیش:۹۷🤗  وزن این هفته:۹ ...

آفرین کاهشت عالیه 👏👏با نداشتن شرایط باز یه کیلو کم کردی

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
تا نازنین جون برگرده به من بگید عزیزم 

وزن شروع ۷۹/۱۰۰

وزن هفته قبل ۷۴/۳۰۰

وزن این هفته ۷۳/۴۰۰.

وزن هدف ۶۰

خیلی خوشحالم 🤩😍کاش نازنین جون بیاد خوشحالیم دو برابر بشه

این کاربری دست دونفره اگه تاپیک ها متفاوت بود براتون سوال نشه🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@ عروسترک

سلام خوبین میگما من میشه من ت گروه شما باشم؟ واسه زمستون بازم میشه اسم نویسی کرد؟ اگه میشه ک از همین الان اسممو ت گروهتون بنویسین لطفا

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
@ عروسترک سلام خوبین میگما من میشه من ت گروه شما باشم؟ واسه زمستون بازم میشه اسم نویسی کرد؟ اگه میش ...

سلام عزیزم امضا استارتر و دو صفحه اول تاپیکو  با دقت بخون شروع کن 💪🏻💪🏻

Null
@بامداد_خمار     سلام الهه جون     متاسفانه من سه هفته اس که وزن کم نکردم، ن ...

سلام عزیزم اینهفته شوک بگیر قشنگ کامل طبق همون فرمول شوک باش مدل ورزشتو هم تغییر بده کلا حرکاتت رو و تایمش رو اول هم قدرتی کار کن بعدش هوازی 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
عاقا من امدم باورم نمیشه وزن دو هفته قبل👈👈۵۷/۹۵۰ وزن امروز🤗🤗🤗🤗👈۵۶/۸۰۰🤓🤓🤓🤓🤓🤓 بسی خوشح ...

دمت گرررم خیلییی عالیه ادم تو تثبیت کم میشه خیلی حال میده 😍😍😍👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼❤️❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
من هورمونهام بهم ریخته،منم ی هفته زودتر شدم، یه ماهه قرص تیروئیدم تموم شده،هم استپ شدم،هم هورمونهام ...

قرص تیروییدتو بخورا اگه دکترت قطع نکرده 

من یکهفته نخورم دوکیلو زیاد میشم 

سلام عزیزم امضا استارتر و دو صفحه اول تاپیکو  با دقت بخون شروع کن 💪🏻💪🏻

خوندم میخام ببینم واسه زمستونم میشع ت گروه ها اسم نویسی کرد؟ اقا من چجوری باید امضا بزارم؟😅

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
دوست گلم این تاپیک باعث شد خیلی از افرادی که سالها با اضافه وزن و آثار مخربش درگیرند بستر لازم برای ...

قربونت عزیزدلم خداروشکر😘😘😘😘❤️❤️❤️ 

انشالله همتون به هدف برسید 😍😍❤️❤️

خوندم میخام ببینم واسه زمستونم میشع ت گروه ها اسم نویسی کرد؟ اقا من چجوری باید امضا بزارم؟😅

اگر چالش زمستونی باشه تو گروه اعلام میشه عزیز دلم

باید بری تو بخش پروفایل تغییر اطلاعات کاربری اونجا تغییر بدید 

پیشنهاد میدم از امروز شروع کنی و منتظر زمستون نمونی یک ماه تا پایان این چالش مونده کلی وزن کم میکنی 🌹

Null
@ عروسترک سلام خوبین میگما من میشه من ت گروه شما باشم؟ واسه زمستون بازم میشه اسم نویسی کرد؟ اگه میش ...

@عروسترکم  

عزیزم فعلا نمیدونم چالش زمستون باشه یا نه یا اصلا اگه باشه مدلش فرق داره احتمالا 

فعلا توضیحات اول رو بخون و شروع کن تو تاپیک با ما باش

هر خبری بود اطلاع میدم 

وای اره خیلی حال میده،طبق اصول و برنامه پیش میرم عالی جواب میده،☺☺☺☺

👍🏼👍🏼😍😍

با سلام به همگی ان شاءالله که سالم وخوش باشید همتون😗😘

وزن هفته پیش۶۸/۶۰۰

امروز۶۸/۴۰۰

@sanaz718

@سمیه1396

ممنون از توجهتون😘😘

وزن#  

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍