2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526075 بازدید | 68299 پست
سلام خوشگلم  آسنات جون ،صبح تون بخیر ⚘💖🌺🤗❣🍁🌹🥰😍 وزن اولیه       وزن هفته ...

سلام عزیزدلم صبحت بخیروشادی😘به به ببین چه کرده کاهشت مبارکککک وپایدارعالیههههههه هزارتاباریکلاداری💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃😍😍😍😍🎉🎊🎇🎆🎉🎉🎉🎉.   توبینظیری# 😘

@بامدادخمار سلام عزیزم  اون هفته داخل تاپیک وزن ثبت نشدم قرارشد تولیست خودتون بنویسید واین هفته وارد کنید ممنون از زحماتتون..

@abremaman  

@آینازخانوووووووووم  

@دختره_بخندون  

سلام عزیزان امیدوارم کاهشای خوبی داشته باشین مبارک وپایدارباشه...

وزن شروع   " 88

وزن هفته قبل 78

وزن این هفته77.200

وزن هدف       65

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@آسنات99   سرگروه عزیزم سلام خوبی گلم صبح بخیر عزیز من 71و هشتصد بودم الان شدم 71کامل ،،آبجی ...

سلام ممنون عزیزدلم صبحت بخیروشادی😘کاهشتت مبارککک وپایداررررعالی بودی 💃💃💃💃💃💃💃🎉🎆🎆🎇🎇🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊۸۰۰گرم کاهش داشتی خیلی عالیه یواش یواش عجله کارشیطون مادر😂یه کیلوداری تاسبزشدنت انشاءالله بعدش زودی طلایی  میشی😍😍 کارت حرف نداره# 💪

مثل خودتم. از 88 میخام شروع کنم😍

تو میتونی عزیزم 💪💪💪💙💙

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

اهاع  چ برنامه ای هم ریختین از الان نکنه حامله ای؟😂😂😂

چند ماه دیگه😂😂😂😂😂

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

@آسنات99   سلام سرگروه جونی💙💙 @شب_بیدارم    ‍  سلام سرگروه یکی یدونه خودم ...

سلام عزیزم کاهشت مبارکککک وپایداررررر👏👏👏👏👏🎊🎇🎆🎉🎉💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃عالی که به دومین هدفت رسیدی تارسیدن به هدف نهایت همینجورباقدرت ادامه بده💪👏👏👏🌼🎉🎆  کارت.عالیه# 😍

@بامدادخمار   سلام عزیزم  اون هفته داخل تاپیک وزن ثبت نشدم قرارشد تولیست خودتون بنویسید ...

سلام عزیزم عالی بود کاهشت😗😗😗😗💙💙

تبریک میگم.چقدر انرژی گرفتم😘😘😘😘⚘⚘⚘⚘

مرسی گلی😁🍭

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

@زیتونپرورده

سلام عزیزم صبحتون بخیر باشه 

وزن شروع چالش     هفته پیش        این هفته 

65                   58                 🎈🎈

البته دیروز وزن گرفتم 59نشون داد (روز سوم پریودی) 

وگفتم شاید کاذب باشه. 

سرگروه جان متاسفانه من تو این یه هفته فست و خگخ نداشتم وفقط در حد مجازم مصرف کردم 😔😔متاسفانه 2روز هم بیشتر ورزش نکردم. 😬😢😔

نمیدونم چرا زیاد مقید به رعایت کردن نشدم و انگار انگیزه ندارم. البته دارم و خیلی دوست دارم زودتر به هدفم برسم و از اینکه رعایت نکردم خیلی عذاب وجدان گرفتم. 

از طرفی دیروز متخصص زنان بهم قرصهای مولتی ویتامین و.. داد نکنه اشتهام بیش از حد باز کنه. 

فقط یه سوال من که الان تو دست اقدام برا بارداری هستم این مقدار کالری مصرف کردن بویژه در روز های فست باعث ضعیف شدن بدنم نمیشه؟؟ چون تو هفته قبل که رعایت نکردم خیلی احساس ضعف میکردم و سرگیجه داشتم البته ممکنه هم بخاطر نزدیک شدن به پریودی بوده باشه. 

ببخشید که خیلی طولانی شد

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
عالیه عزیزم مخصوصا بادکنک بازیت🤗🤗🤗

😂😂😂😂 خیلی خوب بود