2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525987 بازدید | 68299 پست
@بامدادخمار    سلام عزیزم میگم من ورزشام یکروز در میون شکم و ران هس میشه ران و مثلا هفت ...

سلام عزیزم اره سه روز در هفته خوبه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
مشه ب منم بگی چجوری چیا میخوردی

عزیزم ماکرونی و شیرینجات و قند وکلا حذف کردم

برنجم هفته ای دو یا ۳ بار ۶ ق

خورش هم ۳ ق

نون هم صبحا فقط ۳ کف دست

روزهای فست هم برنج و نون نمیخورم کلا کربوهیدرات سعی میکنم زیاد مصرف نکنم بیشتر سوپ و عدسی بدون روغن میخورم میوه هم ۳ تا بیشتر نمیخورم❤

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم اره سه روز در هفته خوبه 

الهه جون توام نگاه کلی  ب برنامه ورش قدریم بنداز ممنون میشم راهنمایی کنی❤

ببین برنامه ورزش قدرتیم خوبه یا نع

یکبار در هفته  بقیه جاها(زیربغل+سرشانه+کمرو...)

دوبار در هفته چالش ران

بقیه روزا هم چالش شکم

منظور کلیم اینه ایا با یکبار درهفته موضعی کار کردن هم میتونه کوچیک بشه یا نه .مثلا من هفته ای یکبار زیربغل یا بازو برم کوچیک میشه یا نه؟😥😥😥ممنون میشم جواب بدی ببخشید باز

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

@آلاهیدا     @بهاربانووو2     @yalda818     @mary2772   ...

سلام گلم من واقعا نبودم 😁

درگیر امورات خانواده بودم 🙄🙄🙄

فست هم نتونستم بگیرم

مجاز خوردم

فردا میام که ببینم چه کردیم 😉😉😉

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
سلام عزیزم خوبی؟ من تا الان ۴۸۰ کالری بستم دیگه چیزی نمیخورم . میدونم روز فست برنج و نون ممنوعه ها ...

سللاااااتم مهدیه جون

من سه روز درگیر امورات خانواده بودم

مرسی از احوالپرسی 😍😍😍😍

از فردا میام

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
@آلاهیدا     @بهاربانووو2     @yalda818     @fatimousav ...

من نتونستم فست بگیرم

نبودم اصلا😞😞😞😞

فردا منتظر کاهش توپ تو ام

@بامدادخمار     سلام عزیزم لطفا بگو چه کنم سه بار سزارین شدم چکار کنم شکم خیلی شل شد ...

سلام عزیزم  باور کن این سوالو خیلیییی جواب دادم فکر کنم تو یکروز حداقل پنج بار این سوالو جواب میدم 🥵😭

باید با ورزش عضله های شکمتون رو قوی کنید وقتی عضله قوی بشه باعث میشه چربی های دورش اب بشه باید پوست هم زمان داد که خودش رو باز سازی کنه شکم با ورزش تا حد خیلیییی زیادی میتونه جمع و سفت بشه ممکنه اگه خیلیییی شکمتون شله زمان بیشتری ببره یا مقدار خیلی کمیش بمونه البته خیلیی کم ولی من دیدم شکمی که خیلیییی شل و بزرگ بوده با ورزش سیکس پک هم در اورده و کاملا فیت شده 

بعدم اصلا اینجوری نیست که به وزن هدف که رسیدید توقع داشته باشید شکمتون همونروز صاف و سفت بشه باید بعدش هم ورزش داشته باشید حتی تا یک سال بعدش هم ممکنه شکم جای کار داشته باشه 

تثبیت رو هم تو توضیحات نوشتم حتما بخون 

اگه تو دوره رژیم روش غذا خوردنت رو اصلاح کرده باشی هیچوقت وزنت برنمیگرده و زیاد نمیشی 

شکم#  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
ماشالآا افرین👏🏼👏🏼👏🏼

بيا دعوام كن خرابكاري كردم....... الان ساندويچ سوسيس خوردم  

@دختره_بخندون‍ 

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 
سلام ننه بدو بیا رقابت بریم تا45🖐🏻🖐🏻😂😂😂😂😂

سلام 😘😂 تو الانم مثل وقتی که من ۴۵ بشم شدی دیگه 😭😭😭

هی خواهر 😥😥😥😥اگ بخای بازم مث قبل بریم ک همینیم من ی چی هوس کردنی میگم مارا میاد نیشت میزنه اخه ا ...

ياخود خدااا  

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 
وایی خدا خیرتون بده😅😅😅😅 میتونم الان ی چیز دیگه بخورم مشکلی نیست یا امروزو تمام کنم؟

بخدا تو توضیحات نوشتم اجباری نیست 🥵

امروز روز فست.  صبحانه تخم مرغ آب پز میان وعده صبح 5انجیر خشک نهار ی قاشق استامبولی دوتا سیب ...

سلام سلام🐥🐥🐥

نوش جونت✨

خوبه اما برنامه بهتر برای روز فست داشته باش تا ضعف نکنی

صبحونت خوبه

ناهار خوراک لوبیا،سوپ جو،سوپ سبزیجات،سیب زمینی آبپز،سینه مرغ آبپز،ماهی گریل،، خوراک سبزیجات،،

شام جگر،شیر عسل، گزینه های خوبین

برایمیانوعده هم چیزای کم کالری مثل خیار گوجه هویج کاهو لیمو شیرین،،

کم کم راه میفتی عشقم❤❤❤❤❤❤❤

روز فستت بخیر💛💛💛💛

به حکمتش دل بسپار 🌿
بيا دعوام كن خرابكاري كردم....... الان ساندويچ سوسيس خوردم     @دختره_بخندون ‍

ای شکم تورو من دست بندازم پاره کنم😑😐پاشووو ببینم پاشوووو نیم ساعت تند برقص بدووووو پاشووووو

نرقصیدی تگم نکن😒😒